Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Musela bych se kouknout, co to je za značku
Ale hodím ji pod bundu a nevím o ní… je hodně tvrdá, ale nijak nepřekáží v pohybu… Jednou jsem si ji schválně vzala na jednoho koníka od nás ze stáje, a hele, rychle si naběhl na překážku a těšně před ní to vyhnul a letěla jsem jak namydlenej blesk
spadla jsem hlavou na zarážku na stojanu a zádama na tu překážku… A vesta super, vůbec mě pak nebolely záda.. takže fakt doporučuju, i když jsem třeba pořádně slítla z jednoho koně (180 KHV, hodil asi 7 hrbů za sebou
), tak jsem dopadla hodně na záda a i tak prostě jsem byla v pohodě… vestu fakt doporučuju… U páteřáku, ten ti chrání jenom páteř, ale když spadneš třeba na břicho na překážku… je sice malá pravděpodobnost, že tak spadneš, ale když už fakt nespadneš na záda, tak ta vesta tě chrání i zepředu, nebo kdyby na tebe ten kůň šlápl - jasně, určitě to není bez zranění, ale furt je to o hodně lepší, když to chrání všude
Vesta stála myslím 1200, ale už ji mám dlouho, asi 6 let, takže nevím, jestli se ještě vyrábí, ale vydrží hodně
A kupovala jsem ji v Obluku v Brně… 27. napíšu, jaká je to značka ![]()
@Napolinka 1200 to ještě není moc. Já bych šla spíš do vesty, líbí se, že chrání i zepředu.
@Tonyax píše:
@Napolinka 1200 to ještě není moc. Já bych šla spíš do vesty, líbí se, že chrání i zepředu.
cccc za 1200 už bych jí objednávala ![]()
já viděla nejlevnější za 2 tis
a je fakt že o ní uvažuju spíš než o tom páteřáku teda, no přijde mi že se to musí rolovat z těch ramen já nevim no vesta je vesta ![]()
Jedině vesta
neříkám na parkury pod sako, ale normálně určitě ![]()
@Napolinka A co je to teda za značku? ![]()
@hedabedna za 1200 už by byla asi taky doma. ![]()
Manžel už řadu let používá páteřák na snowboard. Už má druhý zn. Demon a chválí si to. Dá si ho na termo, přes to svetr a bundu a jezdí se mu v tom dobře. V pohybu ho to vůbec neomezuje a hodněkrát mu to při pádu pomohlo ![]()
@berynkaa píše:
Manžel už řadu let používá páteřák na snowboard. Už má druhý zn. Demon a chválí si to. Dá si ho na termo, přes to svetr a bundu a jezdí se mu v tom dobře. V pohybu ho to vůbec neomezuje a hodněkrát mu to při pádu pomohlo
snkwboard je něco hidně jiného… Tady ti nehrozí, že blbě spandeš nebo ze na tebe ten kůň šlápne… Na dostizích i při crossech nosí vesty, asi ví proč… Mohli by nosit paterak kterej jim tolik nevadí v pohybu, jako ta vesta, ale zas ví, že to moc neochrání :/ kouknu zítra na značku, ale možná už se nevyrábí, je to dlouho co jsem ji kupovala :/
Takže: Equi-Theme
BETA Level 3, nejvyšší ochrana, modro-černá, zapínání ramena, suchý zip s červeným i černým suchým zipem, stejně kolem pasu, + navíc ještě natahovací pásy se sponou.
Vážně pevná, ochrání, jinak by ji neohodnotili jako level 3. Teď už bude asi levnější, je kupovaná 2008 prosinec.