Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mohla bych tě poprosit o změření prostoru mezi spodní matrací a spodkem horní postele? Tuto postel jsme vybrali pro děti, jenže podle obrázku mi připadá, že se dole dítě ani nemůže posadit
, předpokládám, že je to jen chyba obrázku, že by nikdo nic takového nemohl vymyslet, ale… Jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo jí má už vyzkoušenou
.
Příspěvek upraven 07.01.13 v 14:30
Holky, přidám sem svůj dotázek. Nás do budoucna čeká řeší pokojíčku pro tři děti, pokojíček má 3,6×3,35. Vzhledem k tomu, že budou 2 kluci a jedna holka, je do budoucna řešení, že holčička časem dostane svůj pokojíček. Ale dokud budou děti malé (jsou od sebe v rozmezí do 4 let), tak chci, aby byly spolu. Předpokládám, že my se asi klasické palandě nevyhneme, že?
@marty2010 příspěvek ob jeden nahoře patřil tobě, omlouvám se za zmatky
, díky.
Švagrová dětem udělala jakoby spací patro- plošinu zhruba ve dvou metrech, mají vysoké stropy, takže to šlo v pohodě.
Ale proč to píšu -tu otevřenou stranu zajistili sítí připevněnou do stropu a k žbrdlení postele.
Krom toho, že dítě v noci nespadne, tak nespadne ani když tam budou blbnout ve dne.
Sice to může pro někoho vypadat blbě - síť - ale není to nijak vyjímečné a díky skobám to lze v pozdějším věku klidně sundat
@danik to bychom bohužel nemohli otevírat dveře, otevírají se totiž dovnitř
jo, jo je to náročné vymyslet to tak aby to bylo funkční i obyvatelné.
mladší má zatím svůj „psací stůl“ napravo v rohu u okna, protože taky musí „dělat úkoly“
ale do budoucna bych taky chtěla aby měli stoly vedle sebe před oknem, ale tím přijdu o místo na ty postele za sebou. Ještě promyslím to „elko“, třeba se to tam nakonec vejde snesitelně.
@delice pak už jedině dát buď posuvné nebo shrňovací dveře - my dávali posuvné do chodby, dělal je známý a i tak to bylo 5tis, ofiko cena je i 12tis.
Samida - máš pravdu, ten prostor je fakt celkem nízkej, bohužel nemám metr, změřím až dorazí manžel i s metrem, docela mě to právě naštvalo, že je ten prostor takovej nízkej, ale manžel vymyslel, že o 15-20 cm trochu to patro zvedneme
Ahojky všem, také řešíme, máme kluky 13 a 6 let starší je sám v pokoji, má hezkou postel dole s poličkama a prostorem se šoupacíma dvířkama takže se jí zbavovat nechcem, mladší spí s náma, ale už to musíme řešit, ani tak by nám nevadilo, že by byl s náma, ale velká postel se tam nevejde, tak uvažujem o jednom patrovémlůžku pro něj nad našima postelema máte někdo zkušennost? je tam zkkosená zeď, takže je to limitované. Aby byli oba v jednom pokoji, dvě postele se nevejdou, palandu nechtějí, ten věkový rozdíl je přeci jen vyšší a starší chodí spát o dost později, mladší v půl osmé spí.. tak nevím..uvažovala sem třeba i o rozkládacím křesle, ale to je na chvilku na tom nemůže spát denně.
Pokud je příliš vysoká, nahoře se hůř dycha a je tam hic. Vetras-li, může být zima tomu dole. Jinak jsou praktické, každý má soukromí. Ale bčas děcka spadnou, kdyz tam místo spaní blbnou.