Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kopretina111 při PCO ovulační testy můžou být falešně pozitivní. Ale s Clostilbegytem budeš určitě chodit pravidelně na ultrazvuk, a ten je spolehlivý
Ze zkušenosti bych ti doporučila testy spíš nedělat. Člověk se na to potom moc soustředí a o to víc je zklamaný, když je výsledek negativní…
@-arrow- Tak jsem byla u lékaře a zjistil mi cystu a jakou si vodu za dělohou takže vzali krav a na výsledky musím počkat do odpoledne. CLOSTIK ještě neberu začnu az tenhle měsíc.
Ahoj holky, taky cekam na menstruaci, abych mohla zacit brat clostik. Po vysazeni antikoncepce 06/17 jsem uz nedostala mesicky…Jen ty vyvolane Norethisteronem.Ale posledne mi po nem bylo zle, tak jsem dostala injekci na bazi oleje ci co na vyvolani ms. Nemate nekdo s touto injekci zkusenosti? Kdy jste to dostaly? A muzu mit pri ni nechraneny sex? S Norethisteronem jsem mela zakaz, tak nevim..Dekuji
![]()
@Peta000 To byl ucite Agolutin, mela jsem ho nekolikrat.
Jj, sex mit normalne muzete, je na vyvolani ms, takze neni duvod, proc by to neslo
ms mi dorazila vetsinou tak ten 6.den po injekci a ms byla pokazdy silnejsi nez normalne a bolestivejsi ![]()
@Alexandraf. Dekuji moooc…Ja ji dostala v patek…Tak cekam, kdy to dostanu… Prave ty prasky Norethisteron jsem mela taky na vyvolani ms, ale spat jsem s pritelem nemohla, ze by to mohlo poskodit plod atd. Tak uz se radeji ptam na vse
dekujiiii
@Peta000 Že by se mohl poškodit plod, to mi přijde jako dost zvláštní odůvodnění. Přece když ti chce vyvolat MS, tak těhotná určitě nebudeš, tak co by se mohlo poškodit
…? Jinak Agolutin je pěkná mrcha. Ještě 10 dní po aplikaci mě bolel zadek
![]()
@Peta000 to je divny, Noreth.se v tehotenstvi nesmi
a navic, kdyz ti chtela vyvolat ms, tak tehotna jsi nejspis nebyla…
Tak to by mohla ms dorazit kazdym dnem.. ![]()
Jj jak pise @-arrow- taky me po nem bolel zadek a noha ![]()
@-arrow- No, protoze jsem ho brala asi 14 dni…a nemela jsem mit pri tom brani pohlavni styk, jako kdybych behem toho brani Noreth. otehotnela…Vazne…Tak mi to rekla… ![]()
@Peta000 Tak to potom jo
pri nem opravdu otehotnet nesmis, je to svinstvo ![]()
@Peta000 Ahaaa, tak ted uz to chapu no…
A pekne by me to stvalo. Po drillingu jsem musela drzet sestinedeli a bylo to peklo ![]()
Holky..tak dneska jsem to konecne dostala
Takze v utery beru svuj prvni clostik… Tak uvidime
Mel na nekterou z vas vedlejsi ucinky?
@Peta000 Mela jsem ho nekolikrat a jen co dojde ms, tak na me uz taky ceka ![]()
Jj, motani hlavy, slabost, obcas pocit na zvraceni.. No uvidis sama ![]()
@Alexandraf No to jsem zvedava… Kor v praci… Ale dekuji…Jinak drzim pesti ![]()
@Alexandraf a pomohl vám Clostik? Já ho začla brát dneska první den a měla jsem motání hlavy a bylo mi nazvraceni, ale už je to lepší. Je to jen chvilkové