PCO a Clostilbegyt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
9.2.18 08:56

@Kopretina111 při PCO ovulační testy můžou být falešně pozitivní. Ale s Clostilbegytem budeš určitě chodit pravidelně na ultrazvuk, a ten je spolehlivý ;) Ze zkušenosti bych ti doporučila testy spíš nedělat. Člověk se na to potom moc soustředí a o to víc je zklamaný, když je výsledek negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
9.2.18 10:55

@-arrow- Tak jsem byla u lékaře a zjistil mi cystu a jakou si vodu za dělohou takže vzali krav a na výsledky musím počkat do odpoledne. CLOSTIK ještě neberu začnu az tenhle měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.2.18 23:06

Ahoj holky, taky cekam na menstruaci, abych mohla zacit brat clostik. Po vysazeni antikoncepce 06/17 jsem uz nedostala mesicky…Jen ty vyvolane Norethisteronem.Ale posledne mi po nem bylo zle, tak jsem dostala injekci na bazi oleje ci co na vyvolani ms. Nemate nekdo s touto injekci zkusenosti? Kdy jste to dostaly? A muzu mit pri ni nechraneny sex? S Norethisteronem jsem mela zakaz, tak nevim..Dekuji :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.2.18 02:17

@Peta000 To byl ucite Agolutin, mela jsem ho nekolikrat.
Jj, sex mit normalne muzete, je na vyvolani ms, takze neni duvod, proc by to neslo :hug: ms mi dorazila vetsinou tak ten 6.den po injekci a ms byla pokazdy silnejsi nez normalne a bolestivejsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.2.18 04:27

@Alexandraf. Dekuji moooc…Ja ji dostala v patek…Tak cekam, kdy to dostanu… Prave ty prasky Norethisteron jsem mela taky na vyvolani ms, ale spat jsem s pritelem nemohla, ze by to mohlo poskodit plod atd. Tak uz se radeji ptam na vse :oops: :think: dekujiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.18 08:39

@Peta000 Že by se mohl poškodit plod, to mi přijde jako dost zvláštní odůvodnění. Přece když ti chce vyvolat MS, tak těhotná určitě nebudeš, tak co by se mohlo poškodit :think:…? Jinak Agolutin je pěkná mrcha. Ještě 10 dní po aplikaci mě bolel zadek :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.2.18 10:04

@Peta000 to je divny, Noreth.se v tehotenstvi nesmi :think: a navic, kdyz ti chtela vyvolat ms, tak tehotna jsi nejspis nebyla…
Tak to by mohla ms dorazit kazdym dnem.. :)
Jj jak pise @-arrow- taky me po nem bolel zadek a noha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.2.18 18:21

@-arrow- No, protoze jsem ho brala asi 14 dni…a nemela jsem mit pri tom brani pohlavni styk, jako kdybych behem toho brani Noreth. otehotnela…Vazne…Tak mi to rekla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
15.2.18 18:58

@Peta000 Tak to potom jo :* pri nem opravdu otehotnet nesmis, je to svinstvo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
15.2.18 19:33

@Peta000 Ahaaa, tak ted uz to chapu no… :pankac: A pekne by me to stvalo. Po drillingu jsem musela drzet sestinedeli a bylo to peklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.2.18 20:31

Holky…nemame to jednoduche :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
16.2.18 14:25

Holky..tak dneska jsem to konecne dostala :dance: Takze v utery beru svuj prvni clostik… Tak uvidime ;) Mel na nekterou z vas vedlejsi ucinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
16.2.18 15:13

@Peta000 Mela jsem ho nekolikrat a jen co dojde ms, tak na me uz taky ceka :P

Jj, motani hlavy, slabost, obcas pocit na zvraceni.. No uvidis sama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.2.18 14:40

@Alexandraf No to jsem zvedava… Kor v praci… Ale dekuji…Jinak drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
17.2.18 15:08

@Alexandraf a pomohl vám Clostik? Já ho začla brát dneska první den a měla jsem motání hlavy a bylo mi nazvraceni, ale už je to lepší. Je to jen chvilkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí