Pco - užívat HA, nebo být bez MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6792
15.4.13 10:41

@Olion no ja jsem prave ten stejny pripad. Nebo mozna i horsi. Ja mam sama od sebe ms jednou do roka. A cesta k prckovi neni vubec jednoducha. Kdyz jsem nechtela dite taky jsem to neresila a byla rada ze nemam ms :mrgreen: ale pokud chce zakladatelka mimi tak by asi ms byla dobra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
15.4.13 10:56

@jaja84 To je pravda. Já patřím mezi ty šťastné. já nebrala HA přes rok. A počali jsme hned po první ms kdy jsme se nechránili. Do té doby jsme se chránili kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
15.4.13 11:17

@Olion tak to je skvele ze vam to takhle vyslo. Ja se nechranim uz asi 6let a porad nic. Nebyt ivf tak nevim :nevim: to je moje jedina nadeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.15 12:58

Zdravím všechny,
zkusím se zeptat tady, snad mi některá ještě od toho dubna 2013 odpoví :-)
jaké HA Vám doktor na PCO předepsal prosím?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.7.17 16:17

Ahojky,

tak mě krmily HAK od mích 17-ti let, pokaždé když sem ji vynechala, jsem neměla žádnou menstruaci. Vyvolávačky jsou docela šok pro tělo a já sama jsem po nich dost přibrala, doteď mi váha neklesne pod 80 kg, při výšce 177cm i přes dietní režim a pravidelný pohyb.
Navíc když jsme se pokoušeli o mimčo, tak po vysazení HAK jsem dlouho žádnou menstruaci nedostala. Naopak existuje spousta článků o nebezpečnosti antikoncepce.
Krom toho jsou i jiné a přírodní věci které Ti pomohou vyvolat ms, jako bylinky a přírodní preparáty např. Tang kuei, kontrihel, marabuco, gynex…, nebo zkus cvičit hormonální jógu.
Mně osobně se prostě HAK neosvědčila, ale nepopírám že by někomu nemohla pomoci. Jen bych ji zvolila jako poslední možnost, když selže přírodní léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí