Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lilypad24 píše:
Co pořád máte s tím, že v 6tt nemůže být vidět srdíčko? Dvě těhotenství a obojí 5+5 krásná srdeční akce. Obojí jsem viděla a dostala fotku. Každopádně přístup doktora je individuálníPříspěvek upraven 26.07.21 v 21:02
Ja taky videla srdicko 5+6tt, a i mi nakreslil obrazek aby mi vysvetlil co jak tam cca je… zalezi fakt na doktorovi, muj je tady u nas top..
Vysvetlit ti to vic mohla, na druhou stranu je fakt brzo - kolem 9tt uz to budes mit komplet se vsim. Driv to fakt nema cenu.
Mě můj doktor v 10+2 na prohlídce zahlasil: tak se nepred podívá utz aby nedělali odběry a průkazku zbytečně..v 17+1 podobné: tak se mrknem jak to vypadá jestli se máte objednat na 2.scr…
je prostě takovej no…ale jinak zas neni úplně špatnej, na cokoliv se zeptám vysvětlí, vždycky říká co bude dál, co je v planu na další prohlídku, co si případně koupit, apod. Fotky z utz netiskne ale na monitoru mi nechával obrázek abych si to mohla vyfotit, že je to líp vidět než když to vytiskne on…
Normalni postup. Začátek je buď a nebo. Pokud je embryo v pořádku tak se udrží pokud ne tak ani to, že budeš/nebudeš dělat vše co jsi si vygooglila ti nepomůže. Musíš doufat, že bude vše OK.