Pečeme cukroví 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
866
12.12.13 11:45

Nevíte někdo jak se dělá cukroví, těsto se dalo na plech, bylo tmavé, a až po upečení se vykrajovalo, a polévalo se to rumovou polevou, nevím jak se jmenuje dělávala ho bývalá tchyně, a volat se mě ji nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
12.12.13 13:43

@Pinkie musíš rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.12.13 13:45

@valkil těsto bylo hnědý, a já to vykrajovala, tchyně jen krájela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.12.13 13:47

Vím že toho bude určitě hodně, uvítám i vaše vyzkoušený recepty, chtěla bych upéct ještě jeden druh, ale ne slepovanej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.12.13 13:55
@mijah píše:
Nevíte někdo jak se dělá cukroví, těsto se dalo na plech, bylo tmavé, a až po upečení se vykrajovalo, a polévalo se to rumovou polevou, nevím jak se jmenuje dělávala ho bývalá tchyně, a volat se mě ji nechce

Ahoj, tady je recept, my tomu říkáme kakaové rohlíčky-http://www.dobrouchutcesko.cz/Vase-recepty/Mecholupske-vykrajovane-rohlicky.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.12.13 14:01

@Anelaba děkuju :hug:, určitě ho vyzkouším, vypadá to podobně tomu co jsem hledala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.12.13 14:02

A ještě otázka, můžu péct už teď o víkendu? vydrží mě do vánoc, teda jestli ho nesníme dřív :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.12.13 14:05

No jestli myslíš ty rohlíčky, tak nejsou až tak trvanlivé, já bych ještě počkala asi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
12.12.13 14:07

Ok nechám to až na příští týden, tam už je jistota že na vánoce budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
12.12.13 14:56

Můžu se zeptat jak se pečou trubičky? Včera jsem zkoušela poprvé v životě… Vyválela těsto, vykrojila kolečka, natočila na trubičky, pekla na 160C a těsto jakoby trochu steklo a vznikly mi takové rozplizlé tunely… ikdyž jsem další plech vyválela ještě tenčeji bylo to stejné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
12.12.13 15:30
@Lucmic píše:
Můžu se zeptat jak se pečou trubičky? Včera jsem zkoušela poprvé v životě… Vyválela těsto, vykrojila kolečka, natočila na trubičky, pekla na 160C a těsto jakoby trochu steklo a vznikly mi takové rozplizlé tunely… ikdyž jsem další plech vyválela ještě tenčeji bylo to stejné :oops:

Tak trubičky se pečou kolečka v troubě a až po upečení se namotávají na trubičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.12.13 12:17

Potřebovala bych poradit recept na nějaké dobré cukroví z bílků…zbyli mi tu a nevím co s nimi :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1253
13.12.13 12:18

@griet01 Kokosky, pusinky, makronky - když zadáš na net, recepty ti vyjedou, bohužel nemám nic po ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
13.12.13 12:20

Z bílků dělám kokosky http://www.toprecepty.cz/…ane-na-pare/ nedělám na ně ten krém, jen j dozdobím čokoládou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
13.12.13 13:16

Zdravím :mavam:
Omlouvám se, pokud už tu taková otázka padla, ale přeci jen stránek je tu hodně :-)
Já nikdy domácí cukroví nepekla a kupovala ho. Vedla jsem ale s kamarádkou debatu a ona i přesto, že peče každý rok vlastně neví na kolik jí to vyjde.
Nevěděla by to některá? na kolik vyjde - přibližně - domácí cukroví, pokud hospodyňka nějak extra nešetří na surovinách - máslo, ořechy atd.
Předem děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport