Pečeme cukroví 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
8.12.13 10:28
@palapa píše:
@araw to zni ironicky :cert:

jé, to vůbec, ale fakt mám k cukroví které je na mrazu největší důvěru :lol: :mrgreen: mě děsí cukroví z chladna, kdy je v ložnici, kde se míň topí, i tak ho holt někdo uskladní. takže to mělo být povzbuzení, že tak je to fakt nejlepší, opravdu je k jídlu dřív, než si sedneš :lol: :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.12.13 11:06

@araw tak ja ho jdu premistit veeen :-D dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
8.12.13 11:53

Já mám taky nejradši cukroví vytažené z mrazu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.12.13 12:05
@palapa píše:
Holky a netusite - takovy ovalky hnedy snad ze sadla??? Vubec nemam tucha :nevim: co by to mohlo byt

nemyslíš tohle ? dělá mi je babička a já je miluju (jo a říkáme jim indiánský prsíčka)

• Citovat
  • Upravit
9854
8.12.13 12:22

@Kopretinnka prášek do perníčků mají snad v každém krámě kde jsem zatím kdy byla… Ty jsi nikdy nepekla perník na plech jako buchtu? ;) Je to obyčejný prášek do perníku a mají ho opravdu všude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
8.12.13 16:40

Holky, tak tu smutním, celý listopad se těším až začnu péct a hlavně zdobit no a ve střebu jsem si pohmoždila zápěstí takže mám útrum… :,( né že bych vůbec nepekla, ale moc to nevypadá :) zato o to větší sranda se mnou je :kytka:

• Citovat
  • Upravit
575
9.12.13 12:33

Ahojky. Už pečete cukroví: Já jsem ještě nezačala. Nemám upečené kam uskladnit( nemám komoru). Tak to ještě odkládám, protože se bojím, aby mi v kuchyni nechytlo třeba plíseň :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
10.12.13 22:16

Prosím, potřebuji poradit, udělala jsem hmotu na medové kuličky podle internetu (100 g mletých lískáčů, 2 lžíce medu, šťáva z 1 pomeranče, 2 lžíce rumu. Povařit, po vychladnutí tvarovat kuličky, obalit ve strouhané čokoládě… Vůbec mi to ale nechutná. Nenapadá někoho, jak to vylepšit? Blbka jsem to zrobila z dvojité dávky a teď nevím, kdo to bude žrať :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
11.12.13 12:32

Cukroví s kokosem?

Příspěvek upraven 11.12.13 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.12.13 13:03

Co myslíte… mám upečené kávové kolečka a ještě napeču medové trubičky, dle receptů se obojí plní karamelovým krémem, ale já udělám do jednoho karamelový a do druhého nutelový jen nevím co jde k čemu líp? :think:

@Dabera aco ti na tom nechutná? je to chuti nevýrazné? možná nakrájet kandovanou pomeranč. kůru? nebo je to moc žvýkací - možná nadrobit piškoty? nevím nikdy jsem nedělala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
11.12.13 15:30

Ahoj, holky poraďte, nejsem moc zdatná v pečení cukroví… Chtěla bych udělat vanilkové rohlíčky, ale protože kojím, tak nechci dělat s ořechama. Prý je dobré dát místo ořechu kokos. Ale v jakém množství a má se nějak namáčet??? Mám tento recept: 720g hl. mouky,480g Hery, 150g moučk. cukru, 300g vlašských ořechů, 3 žloutky…Teď mě napadá, proč se to jmenuje vanilkové rohlíčky :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
11.12.13 15:56

@1pipa To mě napadá každý rok :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.12.13 17:20
@valkil píše:
@1pipa @Martinabr
Protože se to po upečení obaluje ve vanilkovém cukru? Že by? :think:

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
11.12.13 17:37

No jo no, tím to bude :mrgreen: A ohledně toho kokosu nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
11.12.13 19:27

@valkil @Lucmic Bez chuti to nebylo, spíše takové nakyslé lepkavé cosi… Nakonec jsem do toho navalila máslo, mouku, cukr, vajíčko a teď dopékám poslední várky. Krásně to voní a dokonce mi to teď i chutná ;) Naplním to ořechovým krémem, ozdobím a bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí