Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat kdy začínáte péct perníčky? s mrnousem se strašně těšíme na pečení ale nejsem si jistá jestli není ještě brzo.co myslíte?
Perníčky pečeme na začátku prosince, ostatní cukroví během prosince
Záleží na receptu, některé potřebují odležet aspoň měsíc, některé 3 týdny, já mám takový, co peču týden před Vánocema.
TAk to je super, bála jsem se že jsem magor že chci péct takhle brzo
a mužete mi některá napsat recept na nějaké perníčky co se mužou dělat už ted? prosím ![]()
Už mám taky upečeno ![]()
Dneska jdu na linecké a rohlíčky.
V prosinci mám dost učení, tak nebudu stíhat ![]()
He, právě jsem zadělala těsto a dala ho uležet do ledničky
. Chci si zatím připravit korpusy na chaloupky a adventní věnec. Zdobit je ještě nebudu. To až příští víkend. Perníčky na jídlo a ostatní cukroví začnu péct až příští víkend a dál…v týdnu nevím, jestli budu stíhat po práci.
Ahoj. Těsto na perníčky mám v lednici. Plánuju adventní věnec, tak aby byl včas. Ostatní cukroví plánuju na začátek prosince. Perníčky ale většinou peču ve velkém (ozdoby na stromeček, balíčky na Mikuláše..), tak abych to neměla najednou.
Ahoj,
mohla by jsi mi prosím napsat recept na „tvé“ těsto na perníčky?
Já mám takové co jsou perníčky hned měkké, ale letos chci taky dělat chaloupku a stromeček tak potřebuji jiné a ty jsi psala, že z něj chaloupku děláš.
A ještě se chci zeptat - dá se později ta chaloupka spapat? Bude jedlá? ![]()
Dneska už jsem přemýšlela, že si půjdu nakoupit co potřebuju, zítra uplácám těsto a v pondělí jak dojde dcera ze školky, že by jsme pekly.
Zdobit, ale nebudu, dělám perníčky takové ty pidi vykrajovátka máme rádi malé cukroví i perníčky, to bych se uzdobila, když jsou to malé jednohubky
takže nezdobím, ale možná pár potřu marmeládou, slepím a namočím do čokolády, aby nebyly všechny perníky stejné.