Pečete už perníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
17.11.12 17:10

@hkac To mas pravdu, tak to riskovat nebudu. Ale normalni pernicky sni ozdobim. Je to dobry napad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
17.11.12 17:16

Holky ještě dotaz… myslíte, že mi chaloupku slepí tento výrobek - podotýkám, že už to mám doma tak mě potěšte!!! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
17.11.12 17:53

Tak z tý dvojitý dávky mám upečený korpusy na 2 chaloupky a ještě 2 plechy perníčků. Přemýšlím, že bych je ještě večer nazdobila :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
17.11.12 18:00
@Clarita píše:
Tak z tý dvojitý dávky mám upečený korpusy na 2 chaloupky a ještě 2 plechy perníčků. Přemýšlím, že bych je ještě večer nazdobila :).

Supéééér!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.11.12 18:14

Holky, ty chaloupky spojujte párátkama nebo něčím zapichovacím… Nějakou polevu i mezi párátka a pak spoje zamaskovat už „napěkno“.
Ušetří to hromadu času a hlavně nervů, kdy pracně spojíte zdi, zapřete vším možným… a pak si do toho drcnete loktem :roll: :cert: :cert: :cert:
Akorát - když je chaloupka dárek, tak upozornit obdarovaného, aby při případné konzumaci dal bacha :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
17.11.12 18:18

@Pipet - já jí dělala vloni poprvé a jenom jsem to slepovala. Držela pohromadě bez jediný špejle, či párátka. Lepila jsem to tím bílkovým lepidlem se Solamylem. Tuhlo to rychle, takže se to dá. Uvidím, jak letos, ale chtěla bych se párátkám vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.11.12 18:23

Já dělám polevu jako @hkac, po ztuhnutí už drží super, jen než to zatuhne :roll: Tak si pomůžu pár párátkama a mám to :P - dělám jen jednu pro nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.11.12 20:10

@Cmochy děkuju za ten recept :hug: ten je jak dělaný pro mě, já to totiž jinak, než na poslední chvíli neumím, tak pak perníčky nemají čas odměknout :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.11.12 20:21

@Cmochy Právě dopékáme perníčky dle tvého receptu, jsou opravdu VÝBORNÉ!!! Moc děkuji za recept, už je se synem tlačíme do sebe, fakt doporučuji! dlouho jsem podobný recept hledala :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.11.12 20:40
@Cmochy píše:
Holky ještě dotaz… myslíte, že mi chaloupku slepí tento výrobek - podotýkám, že už to mám doma tak mě potěšte!!! :cert: :mrgreen:

Jo, myslím, že slepí. Ale na zdobení to moc není. Aspoň před cca 2 lety, když jsem si to koupila, to bylo na houby, protože se to lepilo k té tubě, takže to nedrželo na perníčkách. Stejně tak ty barevné tubičky. Mnohem lepší je když tak už zdobička, co vypadá jak obal od pasty na zuby. Akorát je to „trochu“ pracnější, poleva se musí udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
17.11.12 21:35

@Spenata @e.v.a.

No tak to jsem moc ráda, že je spokojenost… :oops: :kytka:

Nechte si chutnat… jak řikám, u nás každý rok vedou, ale připravte se, že budete dodělávat :lol: Nebo někam dobře schovat! :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.11.12 21:41

@Cmochy s tím počítám, že je to jen na teď :mrgreen: už jsme zblajzli tak 20 perníků :D právě to nemá cenu ani zdobit, protože než bych udělala polevu, tak ji nemám na co dát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
17.11.12 21:43
@e.v.a. píše:
@Cmochy s tím počítám, že je to jen na teď :mrgreen: už jsme zblajzli tak 20 perníků :D právě to nemá cenu ani zdobit, protože než bych udělala polevu, tak ji nemám na co dát :)

Vítej v klubu! :lol: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.11.14 15:57

Priznejte se, kdo uz pecete? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
25.11.14 16:28

@Carmen6 :mrgreen: priznavam se, ze už pernicky mám :) dnes jsem dělala anyzky (poprvé) a jsou nějaké nedobré :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí