Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@hkac To mas pravdu, tak to riskovat nebudu. Ale normalni pernicky sni ozdobim. Je to dobry napad ![]()
Holky ještě dotaz… myslíte, že mi chaloupku slepí tento výrobek - podotýkám, že už to mám doma tak mě potěšte!!!
![]()
Tak z tý dvojitý dávky mám upečený korpusy na 2 chaloupky a ještě 2 plechy perníčků. Přemýšlím, že bych je ještě večer nazdobila
.
@Clarita píše:
Tak z tý dvojitý dávky mám upečený korpusy na 2 chaloupky a ještě 2 plechy perníčků. Přemýšlím, že bych je ještě večer nazdobila.
Supéééér!!! ![]()
Holky, ty chaloupky spojujte párátkama nebo něčím zapichovacím… Nějakou polevu i mezi párátka a pak spoje zamaskovat už „napěkno“.
Ušetří to hromadu času a hlavně nervů, kdy pracně spojíte zdi, zapřete vším možným… a pak si do toho drcnete loktem
![]()
Akorát - když je chaloupka dárek, tak upozornit obdarovaného, aby při případné konzumaci dal bacha
.
@Pipet - já jí dělala vloni poprvé a jenom jsem to slepovala. Držela pohromadě bez jediný špejle, či párátka. Lepila jsem to tím bílkovým lepidlem se Solamylem. Tuhlo to rychle, takže se to dá. Uvidím, jak letos, ale chtěla bych se párátkám vyhnout.
Já dělám polevu jako @hkac, po ztuhnutí už drží super, jen než to zatuhne
Tak si pomůžu pár párátkama a mám to
- dělám jen jednu pro nás…
@Cmochy děkuju za ten recept
ten je jak dělaný pro mě, já to totiž jinak, než na poslední chvíli neumím, tak pak perníčky nemají čas odměknout ![]()
@Cmochy Právě dopékáme perníčky dle tvého receptu, jsou opravdu VÝBORNÉ!!! Moc děkuji za recept, už je se synem tlačíme do sebe, fakt doporučuji! dlouho jsem podobný recept hledala
![]()
@Cmochy píše:
Holky ještě dotaz… myslíte, že mi chaloupku slepí tento výrobek - podotýkám, že už to mám doma tak mě potěšte!!!![]()
Jo, myslím, že slepí. Ale na zdobení to moc není. Aspoň před cca 2 lety, když jsem si to koupila, to bylo na houby, protože se to lepilo k té tubě, takže to nedrželo na perníčkách. Stejně tak ty barevné tubičky. Mnohem lepší je když tak už zdobička, co vypadá jak obal od pasty na zuby. Akorát je to „trochu“ pracnější, poleva se musí udělat.
No tak to jsem moc ráda, že je spokojenost…
![]()
Nechte si chutnat… jak řikám, u nás každý rok vedou, ale připravte se, že budete dodělávat
Nebo někam dobře schovat!
![]()
@Cmochy s tím počítám, že je to jen na teď
už jsme zblajzli tak 20 perníků
právě to nemá cenu ani zdobit, protože než bych udělala polevu, tak ji nemám na co dát ![]()
@e.v.a. píše:
@Cmochy s tím počítám, že je to jen na teďuž jsme zblajzli tak 20 perníků
právě to nemá cenu ani zdobit, protože než bych udělala polevu, tak ji nemám na co dát
Vítej v klubu!
![]()
@Carmen6
priznavam se, ze už pernicky mám
dnes jsem dělala anyzky (poprvé) a jsou nějaké nedobré ![]()