Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@def já nejvíc ocením časovač, protože zapomínám, věčně dělám x věcí naráz
pojistka je taky dobrá, když byly holky malé a furt mačkaly všelijaké čudlíky a vysouvání plechů, tak to je taky jedinečné.
Pecu skoro obden něco a nějaké funkce mi jsou úplně fuk, používám jeden program a jen menim teplotu
vše se vždy upece, jak má.
stačilo by mi pouhé on-off
mám radši “hloupé” spotřebiče ![]()
Já časovač vzala na milost až po letech, kdy jsem začala dělat biryani ![]()
Jinak za mě jen teleskopické vysouvání a digitální ovládání. Nesnášela jsem knoflík na nastavování teploty, teď mám aspoň pocit, že hřeje přesně tak, jak chci ![]()
Na dítě jsem nikdy dětské pojistky u ničeho nepoužívala, tak asi proto s nimi tak bojuji, když je někde nedopatřením zapnu ![]()
@def píše:
Pečeme 1× týdně, teď kupuju novou troubu, nejvíc se mi líbí tyhle funkce.Na co ty nedáš dopustit u svojí trouby?
- Teleskopické vysouvání plechů
- Pyrolytické čištění
- Časovač
- Dětská pojistka
Nemam nic z toho. Zapnu na 200, peču, vytáhnu plech.
Casovac, ale staci minutka.
Ted mam novou troubu z ikea a zatim nesnasim nabidku na „kurcicku“ (po dopeceni nabizi asi 5min na 250)
Zatim nevim, jak se toho zbavit spravne.
Knofliky nebo digi je mi jedno
Vysuv taky zasadne netreba
Detska pojistka ikea proti otvirani dveri je k vzteku
Driv jsem mela troubu ve vysce, tak ani jina pojistka nebyla treba.
Čištění jsem ještě nezkousela. Stare trouby normalne penou a nemam s tim problem.
Stejně, mě by zajímalo, jestli ty funkce někdo reálně používá. K troubě máme návod o tloušťce asi 2 cm, kde je přesně vypsáno, jaký druh pokrmu se má pect na jaký program, kterých je tam nevím kolik a nevím co dělají, a na jakou teplotu - vážně to někdo studuje a pokaždé hledá a pak nastavuje? To bych asi neupekla vůbec nic ![]()
Zkusila jsem to jednou, když byla nová, neupeklo se to vůbec, tak jsem si našla program, který považuji za univerzalni a který pece “normálně”, a ten používám.
@Semtex píše:
Stejně, mě by zajímalo, jestli ty funkce někdo reálně používá. K troubě máme návod o tloušťce asi 2 cm, kde je přesně vypsáno, jaký druh pokrmu se má pect na jaký program, kterých je tam nevím kolik a nevím co dělají, a na jakou teplotu - vážně to někdo studuje a pokaždé hledá a pak nastavuje? To bych asi neupekla vůbec nicZkusila jsem to jednou, když byla nová, neupeklo se to vůbec, tak jsem si našla program, který považuji za univerzalni a který pece “normálně”, a ten používám.
Používám jeden program, jen měním teplotu. Vlastně ještě používám program na kynutí, ale jen proto, že je tam samostatně přednastavený ![]()
@Kasandra159
kynuti a rozmrazovani provádím na tentýž program jako pečení, jen dam teplotu pod 50 (proste to minimum) ![]()
@Semtex píše:
@Kasandra159![]()
![]()
kynuti a rozmrazovani provádím na tentýž program jako pečení, jen dam teplotu pod 50 (proste to minimum)
Vždyť říkám, že ho používám jen proto, že je tam přednastavený na samostatném symbolu a já nastavím jen čas, jinak bych to dělala jak ve staré troubě, nastavila nízkou teplotu a nastavila minutku ![]()
To nikdo nepoužívá 3D pečení, parní funkce, předehřev, režim pro pizzu, pečení v páře, přednastavené programy apod? ![]()
Jako pro mě jedině dobře, jen se ptám, jestli jsou to všechno jen marketingový taháky…
@def píše:
To nikdo nepoužívá 3D pečení, parní funkce, předehřev, režim pro pizzu, pečení v páře, přednastavené programy apod?Jako pro mě jedině dobře, jen se ptám, jestli jsou to všechno jen marketingový taháky…
Ne. Mám starou obyčejnou elektrickou troubu.
@def píše:
Pečeme 1× týdně, teď kupuju novou troubu, nejvíc se mi líbí tyhle funkce.Na co ty nedáš dopustit u svojí trouby?
- Teleskopické vysouvání plechů
- Pyrolytické čištění
- Časovač
- Dětská pojistka
Vysouvani plechu, casovac, horkovzduch.
@def píše:
To nikdo nepoužívá 3D pečení, parní funkce, předehřev, režim pro pizzu, pečení v páře, přednastavené programy apod?Jako pro mě jedině dobře, jen se ptám, jestli jsou to všechno jen marketingový taháky…
Ne
nezapinam ani horkovzduch
jen klasika pečení shora a zespoda současně ![]()
Pečeme 1× týdně, teď kupuju novou troubu, nejvíc se mi líbí tyhle funkce.
Na co ty nedáš dopustit u svojí trouby?