Pečivo při alergii na BKM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
27.6.14 13:28

@pavleon A Nutrilon Allergy Care jsi zkoušela? Můj syn ho dostává v kaši a je to v pohodě.

Při kojení se naštěstí nijak omezovat nemusím, můžu si dávat i mléko do kafe, mléčné výrobky jím úplně normálně. Asi máme štěstí, že ta alergie není tak velká. Jsem opravdu ráda, já jsem na mléčných výrobcích dost závislá, byl by to pro mě boj. Jinak jsem se radila s doktorem, kolik mléka potřebuje roční dítě. Syn se totiž postupně odstavuje, na prsu moc závislý není. Přes den kojení vyloženě odmítá, napije se jen večer, v noci a ráno. A i s tím už dost bojujeme. Mnohem radši odleze na průzkum, než trčet u prsa :mrgreen: Doktor říkal, že stačí hrníček mléka. Nebo třeba ta kaše z mléka. To pro nás zatím problém není, kaši se naštěstí jíst naučil, i když mi ji strašně dlouho odmítal a nejdříve jsem ji nenápadně přisypávala do přesnídávky. Teď už ji baští krásně. Takže pokud by se nakonec fakt odstavil, budeme dávat jen tu kaši. Pokud ji teda bude ještě chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
27.6.14 13:44

@Pajanka jako jedna kaše za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.6.14 14:17

@Pudloslava Přesně tak, jen jedna. Zdá se mi to málo, ale snad by to stačilo. Lepší, než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43037
27.6.14 16:05
@Pajanka píše:
@Pudloslava Přesně tak, jen jedna. Zdá se mi to málo, ale snad by to stačilo. Lepší, než nic.

no tak to je celkem v pohode, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
27.6.14 17:55

Jo jo, taky bych řekla :palec: Taky jsem se bála toho, jak bych do syna dostala to hnusný hořký mléko, kdyby se mi odstavil, ale v kaši by to bylo snad v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.6.14 18:16

@Pajanka
nutrilon allergy care je s laktózou, tedy myslím, co do složení, stejný jako ta Althéra od nestlé. mám doma Nutrilon digestive allergy care, to je bez laktozy, ale zatím jsem ho neotevřela. já se ani tak nebojím, že to nebude jíst, jako spíš, že opět bude mít krev ve stolici. i když těžko říct, jak by to jedl, protože třeba dnes mi vyzvracel i dýni… nějak ho ty příkrmy nebaví, přitom ze začátku se tvářil nadšeně, pak asi zjistil, že to není žádné terno…zdá se, že s jídlem to bude problematické miminko. ono už jen 1. z mnoha bojkotů kojení měl už v 8. týdnu věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí