Pečlivý gynekolog - Praha

226
8.3.06 07:51

Pečlivý GYNEKOLOG-PRAHA,poradíte?

Ahoj holky,

mate nektera dobreho a pecliveho gynekologa v Praze, idealne nedaleko centra? Jiz delsi dobu hledam noveho, ale bohuzel zatim stale bez uspechu…

Uvitam info o vybaveni ordinace, ordinacni dobe, pristupu k problemum (u me je jich bohuzel hafo :( …no zkratka jakakoliv informace je vitana :) .

Predem diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
966
8.3.06 08:26

Ahoj, já chodím k Dr. Petránkovi na Újezd. jsem s ním moc spokojená. Myslím, že pečlivý rozhodně je. V ordinaci má UTZ - já k němu vlastně chodila zatím jen jako těhule (v posledních 3 letech jsem totiž byla skoro petmanentně těhotná, hihi). Ordinační doba kromě pátku. Jedna sestřička ukecaná, druhá dost odměřená. on sám se chová jako profesionál a myslím, že i je. Za přijetí jsem tuším něco platila, myslím, že 200 Kč. Nevýhodou je malá čekárnička, kde zároveň sedí i sestra-recepční, bere telefony a tak čekající pac. všechno slyšej. Je ve Zlatejch stránkách pod Zdravotnictví -lékaři

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.3.06 08:42

Mas na nej nejakou e-mailovou adresu nebo telefon? Zlate stranky bohuzel nemam a na netu jsem ho nenasla :(

Je fajn, ze ma UZ v ordinaci :) Plati se u nej jeste nejaky rocni poplatek? A jake jsou cca objednaci lhuty + cekaci doba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
8.3.06 08:46

Ahojky:O)
Můj doktor teda není v centru, je u Nových Butovic (trasa metra B) a ještě se musí kousek autobusem. Teď už bydlím poblíž, ale dřív jsem za ním jezdila přes půlku Prahy.
Je to velice pečlivej a milej chlápek, všechny problémy dopodrobna vysvětlí, nikdy jsem si tam nepřipadala jako blbec. Vždycky, když přijdu, podá mi ruku, když odcházím, tak taky. Provedl mě celým těhotenstvím, když jsem chtěla navíc UTZ, takl jsem si ho prostě připlatila, nemusela jsem se bát, že si bude říkat, že jsem nějaká divná či co… :roll: Taky rodí a to ve Vinohradské nemocninci.
V ordinaci ma UTZ, vedle potom ještě jednu místnost, tam se chodí, myslím, na magnetickou rezonanci atd.Čekárna je poměrně malá, ale útulná, je tam samozřejmě WC a voda na pití. Sestra je bezvadná, dá se s ní pokecat, občas mi tam hlídá dítko, než mě Dr. vyšetří:O)
No, nevýhodou je, že to není v centru a že má spooooooooustu pacientek a rád si povídá. Tím samozřejmě dochází k tomu, že leckdy se čeká třeba hodinu, dvě. Ale jeho pacientky s tím počítají, takže je to zas tak neudivuje. Já bych ho i přes to čekání rozhodně nevyměnila :D
Když budeš chtít podrobnosti, písni mi, SZ nebo to napiš sem.
Papa Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
8.3.06 09:17

Já nedám dopustit na MUDr. Pelišovou z Mazurské polikliniky.
Má UZV v ordinaci, kdykoliv jsem měla problémy, tak ho použila.

Kdysi jsem chodila k MUDr. Slámové do Thomayerky, ta byla moc príma, ale pak odešla a neměla jsem na ni kontakt.

Já jsem takový stydlín :oops: , k chlapovi bych nešla :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.3.06 09:26

gynda

Ahojky,
já nedám dopustit na Dr. Mazánkovou a její novou kolegyni. Uplné centrum to taky není, ale je to u metra. Sice se tam platí vstupní poplatek, ale myslím, že se vyplatí. Koukni na www.gynekologie-praha.cz. Super fungl nová ordinace, perfektní sestry, Dr. spíš jako kamarádka atd…
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.3.06 09:39

Holky, diky moc za informace a doporuceni.

Jani, jak je to u MUDr. Mazankove s cekaci dobou a lhutou objednani? A jak velky poplatek se u ni plati? Na jejich strankach jsem to nenasla, ale vypadaji pekne. Hlavne se mi libi, ze ma kamaradsky pristup. Skoda, jen ze je az na Praze 4, mam to docela z ruky… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.06 09:48

ja chodím do Stepánské k MUDr. Jonášové - platí se tam roční poplatek, nebo za každé vyšetření/ můžeš si zvolit/. ale má tam vše- odběry UZ, funguje bezva a nemůžu si stěžovat. na první vyšetření určitě budeš déle čekat, lze si připlatiti i za nadstandart… www. stranky neznam

• Citovat
  • Upravit
1773
8.3.06 10:15

Ahoj, Aknel, zrovna jsem se rozčilovala na Profi snažilkách na gyncare.cz -dr. Mikulík. Tohle téma teď taky řešim..asi jsem ale moc náročná :oops: K dr. Mazánkové jsem chodila - měla jsem z ní silný pocit, že farmaceutický firmy vyrábějící hormony jí dávaj slušný provize - na všechno mi neustále cpala HA, i když jsem jí říkala, že mi to nedělá dobře a že 7 let zkoušení mi připadá až moc :? Příjemná docela je, to zas jo :wink:
Pak jsem byla 2× v Mediva - dr. Kolan - u metra Hůrka - nacpaná čekárna, nic moc ordinace, ale to by se dalo vydržet..ale pak nám dělal spermiogram a projevil se hrozně arogantně a nepříjemně, takže taky nic. navíc nevěděl, že existují ovulační testy z moči 8O To mi přišlo hodně divný.
Jedne kočka z naší diskuze doporučovala dr. ve Všehrdově ul - nějak od Ž - má i stránky, tak na ní koukni. Docela vysoký roční poplatky :evil: , ale chválila jí a prý odpovídá na dotazy i přes mail, což se mi docela líbí..

No, nás teď nejspíš v létě nebo na podzim čeká car, tak asi do tý doby zůstanu v gyncare..

Zkušenosti opravdu bohaté :oops: , snad to někomu pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VL
193
8.3.06 10:16

Jaa, taky sháním doktora v Praze. Na Nových Butovicích jsem jednoho vyzkoušela, ale jeho přístup se mi nelíbil - byl v poliklinice Lípa. Jestli to není ten samý. Mohla bys mi napsat jeho jméno? Díky Vlaď ka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.3.06 10:28

Taky chodím k Dr. Mazánkové.Z ní jsem neměla nikdy pocit, že by mi něco cpala. Z její nové kolegyně ano. Byla jsem tamna kontrole po 6N a furt mi cpala HA, když jsem ji řekla že nechci pořád mi je cpala dokola. Asi byla nervozní nebo co, protože mi přišlo, že ani neposlouchá co ji říkám a pořád mluvila to samé. Zdálo se mi, že je tam první den a rovnou ze školy. Dr. Mazánková, je skvělá.¨
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
8.3.06 11:22

To, ze budu s gynekologem uplne spokojena, uz tak nejak neocekavam-je jasny, ze kazda z nas ma jina ocekavani a sedne nam jiny clovek. Uz jsem se ale 2× pri vyberu „spletla“ a nerada bych do tretice. Bez referenci uz nechci gynekologa menit, bohuzel me k tomu ted okolnosti vedou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
8.3.06 12:12

Ahoj VL,
můj Dr. není z Lípy:O) Jmenuje se Černý a má soukromou ordinaci na Velké Ohradě.
Pa, Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.07 21:50

Ahoj holky, moc zdravím a mám na Vás dotázek. Chodím do ISCARu a jsem po ET. HcG byla vysoká. Pokud se za tři týdny definitivně potvrdí těhotenství, tak jsem pochopila, že v ISCARu budu muset končit. Problém je, že nemám gynekologa v Praze. Přemýšlela jsem a napadlo mě, že by možná bylo nejlepší nějaké centrum pro léčbu neplodnosti, které současně po zjištění těhotenství nabízí i gynekologickou péči o těhotné. Jediné z řady center (Pronatal, ISCAre…) jsem našla, že (pokud se tedy nemýlím) GEST nabízí i na Praze 6 a 8 klasickou gynekol. ordinaci. Je však pravda, že o nich nemám žádné info, ani nevím, kteří doktoři tam ordinují. Moc bych uvítala, a) pokud by mi někdo dal nějakou informaci ohledně GESTu či b) doporučení na super doktora (doktorku) s dobrým lékařským vybavením kdekolil v Praze. Moc děkujíkuji a přeji hezký večer. Patricie :wink:

• Citovat
  • Upravit
1176
12.10.07 17:10

Holky, když teď MUDr. Mazánková neordinuje, kampak chodíte, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí