Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To nevím, kdo je na kterém segmentě, ale na prvním segmentě je Mudr.Malotová, měla ještě mě jako dítě a naše mamka si zakládá na její pečlivosti a důslednosti. Kámoška k ní chodí taky, i druhá a obě jsou spokojené…ale je to Mudr lehce před důchodem.
Já osobně chodím s malou k mudr.Jelínkové na lékařský dům Kotěrova nad poliklinikou, parkování před budovou a paní doktorka je úžasná k dětem a velice důsledná, vše vždy prověří a chová se tak ke každému, není to tím, že se zná s mými rodiči (byli jsme kdysi sousedé). Tu fakt doporučím jako matka. Jsem moc spokojená, nečekám nikdy dlouho, kdykoliv zavolám o radu, a sestra je moc fajn. Čekárna pěkná, plná hraček, uzavřená, neprochází přes ni plno lidí jako na poliklinice. A je tam klid a lékárna ve vedlejším vchodě. To je moje doporučení, jiný si může pochvalovat jinde ![]()
stredulinka
moc diky za radu! Nechce se mi zase do mesta, nemame auto, neni problem pujcit, ale zkusime tady na svazich. Samozrejme pokud nic nesezenu tak zkusime p. Jelinkovu.
Já můžu doporučit taky strašně moc paní Jelínkovoum je fakt super ![]()
Já chodím k MUDr.Martině Přecechtělové ..ordinuje taky v lékařském domě na ulici Kotěrova nad poliklinikou. Ordinuje s ní i její matka MUDr.Miluše Bačová.
Já osobně mám rači tu mladší, ale obě jsou fajn ..i sestřička je hodná. (Přecechtělová je v poradně ve čtvrtek
)
Nemůžu si vůbec stěžovat, hezké prostředí čekárny i ordinace, vchod na toalety je přímo v čekárně, individuální přístup, můžu se zeptat na cokoli a to i po telefonu, nebo mailem , nikdy jsme nečekali víc jak 20minut, lékárna je hned ve vedlejší budově.
http://www.iordinace.cz/
Jinak na Svazích nasedneš na 6ku a vystoupíš u polikliniky a je to
, a nebo vrchem od Sportovní haly
Nellisska, taky Ti moc dekuji za radu.
Pritel mluvi o mudr.Cinglerove, nebo tak nejak se jmenuje jestli se nepletu, pry dobra a ordinuje u nas na Svazich.
Zatim mala si pije z prsu a nastesti ted ji hlidam jak o zivot, takze je zdrava, ale ted zacne obdobi rustu zubu, nemoci, prikrmovani a ja budu potrebovat podrobne vse vysvetlit od doktorky protoze mam prvni dite a nejsem zkusena..A nedokazu si predstavit ze nam udeli vic casu nez doposud, jelikoz nase navstevy u p.Krizove mi vzdy pripadaly ze my vseci stojime na nadrazi a p.doktorka je jednou nohou ve vlaku ktery zrovna odjizdi
![]()
Holky nebo je to normalni takove navstevy, honem honem honem??? Me to tedy normalni neprijde pak puldne zkoumat na inetu info co mela rict pediatr…
@petka86 píše:
My máme paní dr.Zieglerovou na Jižňácích a super
Ahojky, moc diky za prispevek! Mno, jsme byli s kocarkem na prochazce a potkaly p. Zieglerovou u billy na svazich, byla klidna a prijemna, libila se mi. Pritel me premlouval at pujdeme k ni, a uz jsem byla rozhodnuta. Ale mamka, tedy tchyne rikala kdyz uz tak radeji k te p.Jelinkove, ona ordinuje u polikliniky ve meste. Pry stejne na odbery a pod budu muset tam, tak aby nemusela litat po Zline…A ja jsem se rozhodla - nerozhodla. Vcera uz jsem rikala ze poprve jsem mela normalni navstevu u mudr.Krizove… Trochu jsme i popovidaly. Pak naockovala malou zaroven hexa a synflorixem. Proplakala celou noc, horela teplotou, ma bouli na nozicce, nespi, jsem unavena, nu silene… A ja rikam vzdyt mi mohla poradit at se pripravim na vedlejsi reakce, koupim panadol, cipky. Prochodila jsem skoro celou noc po byte, tady na emiminu jsem nasla co pomaha, rano tam volam, rika mi totez. Nu ja to nechapu, proc me to nemohla rict pri te navsteve
.
@Anonymní píše:
Ahojky, moc diky za prispevek! Mno, jsme byli s kocarkem na prochazce a potkaly p. Zieglerovou u billy na svazich, byla klidna a prijemna, libila se mi. Pritel me premlouval at pujdeme k ni, a uz jsem byla rozhodnuta. Ale mamka, tedy tchyne rikala kdyz uz tak radeji k te p.Jelinkove, ona ordinuje u polikliniky ve meste. Pry stejne na odbery a pod budu muset tam, tak aby nemusela litat po Zline…A ja jsem se rozhodla - nerozhodla. Vcera uz jsem rikala ze poprve jsem mela normalni navstevu u mudr.Krizove… Trochu jsme i popovidaly. Pak naockovala malou zaroven hexa a synflorixem. Proplakala celou noc, horela teplotou, ma bouli na nozicce, nespi, jsem unavena, nu silene… A ja rikam vzdyt mi mohla poradit at se pripravim na vedlejsi reakce, koupim panadol, cipky. Prochodila jsem skoro celou noc po byte, tady na emiminu jsem nasla co pomaha, rano tam volam, rika mi totez. Nu ja to nechapu, proc me to nemohla rict pri te navsteve![]()
![]()
.
Já nevím,já bych teda být Vámi přešla jinam,pokud se Vám něco nezdá
Ony ty odběry myslíte že budou nějak časté?Že by jste kvůli tomu musela mít dr.přímo ve městě?Já myslím,že ne. My máme 10.měs a na odběry jsme ještě nikdy nebyli,nebylo ťuk ťuk potřeba a kdyby bylo,do města člověk jezdí v týdnu sem tam není to zas tak daleko
Však uvidíte koho si vyberete,či zůstanete ![]()
@petka86 píše:
Já nevím,já bych teda být Vámi přešla jinam,pokud se Vám něco nezdáOny ty odběry myslíte že budou nějak časté?Že by jste kvůli tomu musela mít dr.přímo ve městě?Já myslím,že ne. My máme 10.měs a na odběry jsme ještě nikdy nebyli,nebylo ťuk ťuk potřeba a kdyby bylo,do města člověk jezdí v týdnu sem tam není to zas tak daleko
Však uvidíte koho si vyberete,či zůstanete
MOC DIKY ![]()
já se taky přidávám a můj hlas mají jednoznačně paní doktorka Přecechtělová a její maminka paní dokotrka Bačová chodím k ní ješte i já (do Března příštího roku) chodila k ní i moje sestra a bratr a ten tam chodí těd i se svími dětmi (s paní doktorkou Křížovou měli také špatnou zkušenost a to takovou že když byl můj synovec malý tak nadávala kvůli plínkám že ho mají ve špatné myslela tím váhově) a taky s tím očkováním) s malou chodí k paní doktorce Bačové od narození a švagrová si těd nadává že tam s malým nechodila také od narození a co ty por kterou doktorku jste se rozhodly? chtěla jsem napsat jenom svůj názor
@katula9 píše:
já se taky přidávám a můj hlas mají jednoznačně paní doktorka Přecechtělová a její maminka paní dokotrka Bačová chodím k ní ješte i já (do Března příštího roku) chodila k ní i moje sestra a bratr a ten tam chodí těd i se svími dětmi (s paní doktorkou Křížovou měli také špatnou zkušenost a to takovou že když byl můj synovec malý tak nadávala kvůli plínkám že ho mají ve špatné myslela tím váhově) a taky s tím očkováním) s malou chodí k paní doktorce Bačové od narození a švagrová si těd nadává že tam s malým nechodila také od narození a co ty por kterou doktorku jste se rozhodly? chtěla jsem napsat jenom svůj názor
Ahoj Katulko, no ja jsem ti nerozumela co mely za problem tvoji s Krizovou?
Ja dnes byla na dalsim ockovani. Byla to sranda, jsem celkem trpelivy clovek, ale dnes jsem nevydrzela a vsechno ji rekla. Byl to neprijemny rozhovor, ona nic nepripusti
a ja ve finale vypadala jak hysterka
. Ale kdyz jsem ji zacala vzpominat vse co zapomela, co nerekla, a jak kvule zanedbani peci jsem se ocitla na detskem v 6 tydnech tak pak byla ticho, normalne napsala datum dalsi kontroly, ale ja uz rozhodnuto mam.
Jsem nedopustila dnes aby pichla 2 injekce zaroven. A je klid, mala nema zadnou reakci a klidne si chrni. Minule, cti vyse, jsem prochodila celou noc a to dite jak trpelo
.
Dekuji ti za prispevek, poslu ti podekovani i do SZ.
prostě tam šlo o to že malý měl velkikostně plínu o jedno vetší normálně míval 2 až 5 kg a on měl tu další velikost(5až9)myslím a jenom za to jim nadávala očkování to jim taky dávala jak se jí zlíbilo tak přešly a bylo to v klidu a ke komu teda budete chodit?jestli se můžu zeptat
Ahoj holky!
Nezlobte se, zakladam znova!Poradte prosim! Na Jiznich svazich bydlime nedavno, chci tady najit doktorku kolem 30-40let.
Asi me ukamenujete, ale odchazim od vyhlasene p.Krizove. Opravdu mam dost
Jsem maminka 10tyd holcicky. Na posledni navsteve nez jsem stihla malou oblect do dupek pred kabinetem po prohlidce, sestra mi vynesla recepty o ktere jsem pozadala a moji osobni veci vc.kabelky za dvere a rekla naschledanou! Nestacila jsem se divit
Prohlidka jako vzdy probehla bleskove, jako vzdy me nepustila ke slovu, a nez jsem malou oblekla a chtela se vratit a poradit se o nejakych vecech tak me vystavila za dvere! Uz jsem kvule ni byla v 6 tyd na detskem, kde malem prisla o mleko stresem. Protoze lecila malou klasickym lekarskym postupem, vystridala 4 masticky behem 6 tydnu misto toho aby nas poslala ihned k odbornikovi! Ten nas dal za 4 dni dohromady. Zazila jsem horor tech 6tydnu, tolik penez a nervu a proc???:zed:
Moje tchyne mi neverila dokud se mnou tam jednou nesla! Ale pak moje rozhodnuti pochvalila. Tchyne totiz mela oba syny u ni kdysi a proto mi neverila. Mam jedno vytouzene dite a za svoji penize chci odpovednou peci!!!!!!!!!A ne porad a vsechno vyhledavat na inetu pak ji to rikat, pak ona ochotna pomoct!
A to jsem jeste nerekla ze zapomina. Jiz nekolikrat mi neco vypsala(zadanku,recept)a nerekla o tom ani slovo. A posledne zapomela nas poslat k ortopedovi v 6 tydnech!

Pry je tady u billy druhej segment zdravotnicke stredisko na svazich, jsme tam kocarkem za 10 min! Poradite nekdo?
Dekuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!