Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky, prosím, doporučte nějakého dobrého pediatra. V září čekáme první miminko, tak už máme na čase se pro nějakého rozhodnout. Moc Vám předem děkuji za reakce.
Ja chodim s holkama uz pres pet let k pani dr. Richtrove do Kahanu. A nemuzu si stezovat, je mila, umi to s detmi, poradi.
My chodíme k MUDr. Balatkové do Fibichovky. Sice je nám teprve pět měsíců, ale jsem spokojená ![]()
@xlulinkax píše:
Ahojte maminky, prosím, doporučte nějakého dobrého pediatra. V září čekáme první
miminko, tak už máme na čase se pro nějakého rozhodnout. Moc Vám předem děkuji za reakce.
Ahojky.ja čekám první miminko v listopadu. Take už začínám přemýšlet o pediatrovi. Chtěla bych jit k Sobotkové. Chodila jsem k ni jako dítě.
A kde budeš rodit?
Holky, děkuji za návrhy. A co MUDr. Balatka, myslím, že má ordinaci v sedmistovkách. S tím zkušenost nemáte?
Ahojky, nad MUDr. Sobotkovou jsem také přemýšlela. Také jsem k ní chodila jako dítě. Trošku se možná bojím toho, jak dlouho ještě bude ordinovat… ¨
Jinak rodit bych chtěla v Mostě, ale díky rekonstrukci ještě stále nejsem rozhodlá. Chtěla bych, aby tam se mnou mohl být po celou dobu manžel a to teď není pořád jisté díky provizorním prostorám. A co ty? Už jsi rozhodlá?
@xlulinkax píše:
Ahojky, nad MUDr. Sobotkovou jsem
také přemýšlela. Také jsem k ní chodila jako dítě. Trošku se možná bojím toho, jak dlouho ještě bude ordinovat… ¨
Jinak rodit bych chtěla v Mostě, ale díky rekonstrukci ještě stále nejsem rozhodlá. Chtěla bych, aby tam se mnou mohl být po celou dobu manžel a to teď není pořád jisté díky provizorním prostorám. A co ty? Už jsi rozhodlá?
Kamarádka k ní chodí. Říkala snad že jsou tam dvě. Sobotková a ještě jedna, ale nejsem si jistá. Slyšela jsem, že by v listopadu už mělo být po rekonstrukci, takže půjdu asi tady v Mostě.
@xlulinkax píše:Pan dr. Balatka v 700stovkaxh uz není asi 5let. Je u Nepraktaku na poliklinice a navíc bych řekla, ze je hlavně kardiolog. Jeho manželka je detska doktorka.
Holky, děkuji za návrhy. A co MUDr. Balatka, myslím, že má ordinaci v sedmistovkách. S tím zkušenost nemáte?
@martula78 píše:
Pan dr. Balatka v 700stovkaxh uz není asi 5let. Je u Nepraktaku na poliklinice a navíc bych řekla, ze je hlavně kardiolog. Jeho manželka
je detska doktorka.
Jj, Balatka dělá kardio. Má čekárnu s manželkou a ta je dětská doktorka.
Jestli mas facebook, tak se prihlas na maminky z mostecka, je nas tam hodně, tak ti třeba holky lépe poradi
Mudr. Balatka dělal vždy kardio, ale navíc k tomu měl i normální ordinaci. Takže ta již nefunguje. Dobře, děkuji za info. Tak tedy už zbývají pouze Mudr. Balatková nebo Mudr. Sobotková.
Dobrý večer,mám dotaz
jsem objednaná u pana Balatky zítra, nevíte, jestli se musí hlásit u sestřičky? Děkuji