Pediatr Most

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
30.7.15 11:05

Pediatr Most

Ahojte maminky, prosím, doporučte nějakého dobrého pediatra. V září čekáme první miminko, tak už máme na čase se pro nějakého rozhodnout. Moc Vám předem děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
30.7.15 12:26

Ja chodim s holkama uz pres pet let k pani dr. Richtrove do Kahanu. A nemuzu si stezovat, je mila, umi to s detmi, poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
30.7.15 22:52

My chodíme k MUDr. Balatkové do Fibichovky. Sice je nám teprve pět měsíců, ale jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.8.15 13:24
@xlulinkax píše:
Ahojte maminky, prosím, doporučte nějakého dobrého pediatra. V září čekáme první
miminko, tak už máme na čase se pro nějakého rozhodnout. Moc Vám předem děkuji za reakce.

Ahojky.ja čekám první miminko v listopadu. Take už začínám přemýšlet o pediatrovi. Chtěla bych jit k Sobotkové. Chodila jsem k ni jako dítě.
A kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.15 13:56

Holky, děkuji za návrhy. A co MUDr. Balatka, myslím, že má ordinaci v sedmistovkách. S tím zkušenost nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.8.15 13:58

Ahojky, nad MUDr. Sobotkovou jsem také přemýšlela. Také jsem k ní chodila jako dítě. Trošku se možná bojím toho, jak dlouho ještě bude ordinovat… ¨
Jinak rodit bych chtěla v Mostě, ale díky rekonstrukci ještě stále nejsem rozhodlá. Chtěla bych, aby tam se mnou mohl být po celou dobu manžel a to teď není pořád jisté díky provizorním prostorám. A co ty? Už jsi rozhodlá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.8.15 14:21
@xlulinkax píše:
Ahojky, nad MUDr. Sobotkovou jsem
také přemýšlela. Také jsem k ní chodila jako dítě. Trošku se možná bojím toho, jak dlouho ještě bude ordinovat… ¨
Jinak rodit bych chtěla v Mostě, ale díky rekonstrukci ještě stále nejsem rozhodlá. Chtěla bych, aby tam se mnou mohl být po celou dobu manžel a to teď není pořád jisté díky provizorním prostorám. A co ty? Už jsi rozhodlá?

Kamarádka k ní chodí. Říkala snad že jsou tam dvě. Sobotková a ještě jedna, ale nejsem si jistá. Slyšela jsem, že by v listopadu už mělo být po rekonstrukci, takže půjdu asi tady v Mostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.8.15 18:33
@xlulinkax píše:
Holky, děkuji za návrhy. A co MUDr. Balatka, myslím, že má ordinaci v sedmistovkách. S tím zkušenost nemáte?
Pan dr. Balatka v 700stovkaxh uz není asi 5let. Je u Nepraktaku na poliklinice a navíc bych řekla, ze je hlavně kardiolog. Jeho manželka je detska doktorka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.8.15 20:21
@martula78 píše:
Pan dr. Balatka v 700stovkaxh uz není asi 5let. Je u Nepraktaku na poliklinice a navíc bych řekla, ze je hlavně kardiolog. Jeho manželka
je detska doktorka.

Jj, Balatka dělá kardio. Má čekárnu s manželkou a ta je dětská doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.15 21:44

Holky a máte některa zkusenost s dr. Techlovska?

• Citovat
  • Upravit
532
4.8.15 22:18

Jestli mas facebook, tak se prihlas na maminky z mostecka, je nas tam hodně, tak ti třeba holky lépe poradi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.8.15 09:59

Mudr. Balatka dělal vždy kardio, ale navíc k tomu měl i normální ordinaci. Takže ta již nefunguje. Dobře, děkuji za info. Tak tedy už zbývají pouze Mudr. Balatková nebo Mudr. Sobotková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.18 21:25

Dobrý večer,mám dotaz :) jsem objednaná u pana Balatky zítra, nevíte, jestli se musí hlásit u sestřičky? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty