Pediatr MUDr. Bartošková, Brno

3
7.3.16 13:44

pediatr MUDr. Bartošková / Brno

Chodíte prosím někdo s dítětem k MUDr. Renatě Bartoškové? Jaká je paní doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1665
7.3.16 14:29

My ano, pani doktorka je moc hodna, ale priznam se, ze nekdy z ni mam rozporuplne pocity. Prijde mi, ze se moc neorientuje, co je na trhu za leky bez predpisu a treba i umela mleka (zmatek ve znackach atd. :think:). Taky se mi nelíbilo, ze chtela naočkovat nachlazene dite a i nekolik ockovani najednou. Nikdy jsme zatim neresily nic vazneho, takže nemam duvod neverit, jen mi na doktorku prijde malo prubojna :). Svym zpusobem ji mam ale rada, do niceho nenuti, poda potrebne info a zbytek necha na uvážení rodicu, coz se mi libi. Nejede podle tabulek. Zatim u ni urcite zustaneme, jak uz jsem psala…je opravdu mila a hodna jak na deti, tak na rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.16 15:11

Moc děkuji za přízpěvek, dostala jsem na paní doktorku tip, ale nikde jsem na ní nenašla žádné hodnocení, proto jsem založila toto diskuzní vlákno. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
7.3.16 15:44

@AliCh no me samotnou by zajímal nazor jinych maminek, třeba se ještě nekdo ozve :). Pani doktorka bude asi „nová“ si myslim nebo nevim, kde pusobila predtim, ale vetsinu pacientu prebrala po mudr. Elanovi, je to par let zpet, co odesel do duchodu, tak mozna proto zatim nejsou zadne jine recenze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.3.16 10:12

@EtaOva Můžu se ještě zeptat jak je to tam s kočárky? Možno až do čekárny nebo je potřeba někde nechávat? Díky za zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.3.16 20:58

@AliCh Kočárky se vozí až do čekárny, všude je to bezbariérové, nové, záchod taky v čekárně, 2 přebalováky a spousta hraček pro starší děti…zázemí je tam moc hezký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.3.18 12:53

bohuzel nemuzu bez vyhrad doporucit

Dobry den, jen pridavam svoji trosku do mlyna. od pani doktorky se po dvou letech odhlasujeme, nesplnilo to moje ocekavani, pani doktorka je sice hodna, o tom zadna, ale laxni asi az moc. zdalo se mi, i mym kamaradkam, ktere tam chodi, ze neresi vubec nic. zalezi na rodicichcich asi, někomu to muze vyhovovat..pokud by nekoho zajímaly podrobnosti, at mi napise sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.18 18:39

@pani.tau mně určitě zajímá, co se stalo… my k ní chodíme, ale nemám děti skoro vůbec nemocné, takže aktuálně jsme ji skoro 2 roky neviděli :-)… pocity z ní mám taky rozporuplné, ale nikdy jsme nic vážného neřešili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.23 15:48

Aktuální info?

Zdravím! Máte někdo o paní MUDr. aktuálnější zprávy? Chodí k ní má rodina a nikdy žádný problém nebyl. Momentálně hledám pediatra pro mimi, co se mi má narodit v dubnu a mám u ní místo, nicméně hodnocení na internetu má dost otřesné,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.11.23 16:00
@Michaela310 píše:
Zdravím! Máte někdo o paní MUDr. aktuálnější zprávy? Chodí k ní má rodina a nikdy žádný problém nebyl. Momentálně hledám pediatra pro mimi, co se mi má narodit v dubnu a mám u ní místo, nicméně hodnocení na internetu má dost otřesné,…

Já jsem od ní s dětmi odešla, není sice úplně špatná, ale hodně bagatelizuje, kolikrát neměla nikoho v ordinaci třeba půl hodiny a stejně nikoho nevolala, i když jsem byla objednaná na určitou hodinu. Nakonec mi došla trpělivost když mě objednala na krev, kterou vyžadoval odborný lékař, nechala mě čekat hodinu a půl a pak mi řekla že malé krev nevezme, že byla dělaná před půl rokem a byla v pořádku. To mě tak vytočilo že mě už neviděla. Stejně malá skončila po nějaké době v nemocnici kde ji vyšetření udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty