Pediatr odmítá vystavit žádanku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1794
28.9.23 12:05

Změnit pediatra by mohl být problém. Stejně tak je kolikrát problém sehnat logopeda i se žádánkou.

Každopádně, moje dítě se sice po 4. roce rozmluvilo, ale kdybych se už od tří nechodilo na logopedii + nebyla logopedická cvičení ve školce, tak by ta řeč byla mnohem horší než je.

Ano, mluví, ale máme řeč na hranici srozumitelnosti a plno dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.23 12:22

@Alexandria Nixia proč by mohl byt problém změnit pediatra?

• Citovat
  • Upravit
1794
28.9.23 12:34
@Anonymní píše:
@Alexandria Nixia proč by mohl byt problém změnit pediatra?

Protože praktici, jak pro dospělé, tak pro děti bývají nedostatkové zboží.

Teda nevím, jak je to jinde, ale v našem kraji jo.

Pediatr se měnil, když jsem se stěhovali. Obvolala jsem x doktorů, kteří mi řekli, že mají plno. Požádala jsem o pomoc VZP, nic. Nakonec nás vzali alespoň ve fakultce. Což v praxi znamená, že nás ošetřuje pokaždé někdo jiný.

A já pro sebe doktora? Ani nemluvím. Já toho svého sehnala v rámci služby ke své kreditce. A také mám pokaždé někoho jiného. Posledně jsem měla mladého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
29.9.23 00:05

Zkus argumentovat tím, že jsou dlouhé cekacky a od čtyř let už byste chtěli chodit.. jinak má zkušenost je taková, že u nás to opravdu mělo cenu až od čtyř let. Byli jsme poprvé ve 3,5 a kluk tam nerekl skoro nic, nespolupracoval, styděl se a opravdu až od těch čtyř to pro něj dávalo smysl, aby tam chodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.23 07:02

Moje zkušenost - ve 3 letech mi doktorka řekla, času dost kluci mluví později. Řešila jsem to se školkou, o dva měsíce pozdeji mi učitelka rekla že by víc nečekala at jdeme znovu za Dr. Díky tomu, že mi to doporučili ve školce, mi zadanku napsala. Syn má logo diagnózu, sami bysme se ho nerozmluvili. Díky každodenní dřine a práci, a tomu že je narozený v říjnu (tak má trochu času navíc), půjde letos do školy a bude umět vše. Teď trénujeme R, čeká nás pak už jen Ř. Čekat další rok nebo nedej bože dva na další prevenci tak by do normální školy nebyl schopný jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí