Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, nemáte někdo zkušenost s dětskýma doktorama na poliklinice Prosek? Akutně měníme pediatra a nerada bych zase narazila…
Chodíme tam k MUDr. Hrubešový a jsme spokojeni. Je myslim i jediná, kdo tam bere nový pacienty
Chodime k MUDr. Hole a jsme velmi spokojeni. Mimo prac. dobu komunikuje pres sms a uz i sama o vikendu volala, jak se zdr. stav vyviji.
Chodili jsme k dr. Stiborové a moc velká spokojenost. Jak s ní, tak se sestrou. Vše vysvětlila, měla čas na tunu mých dotazů, uklidnila a do ničeho netlačila. Sama nám rozmluvila jedno očkování, o kterém jsem uvažovala a dnes jsem za to ráda.
Už u ní bohužel nejsme, kvůli stěhování na druhý konec Prahy.
@Valerie83 od doktorky Hrubešové zbaběle prcháme! Je velice milá, ale od začátku se rozcházíme v názorech, což by mi tak nevadilo, kdyby naše poslední návštěva neskončila tak, že mi roční dítě vystresovala do té míry, že se volala rychlá…Už k ní nemám důvěru.
@Pinot @Manticora Holky, moc děkuju! Koukala jsem na znamylekar.cz na recenze, ale radši mám recenze,,osobní"
Zkusím je obvolat, jestli nás vezmou.
Trochu oživení tématu.. nemáte prosím někdo tip na pediatra na Praze 9, ideálně Prosek/Střížkov/Vysočany, případně ještě Praha 8 Ládví/Palmovka, který bere nové pacienty?
@makys13 zkuste Mudr. Adamuse ve Vysocanech. chodila jsem k nemu ja od miminka a ted chodim s dcerkou. Jsem maximalne spokojena!!! ![]()