Pediatr Praha Prosek?

301
2.11.14 07:50

Pediatr Praha Prosek?

Holky, nemáte někdo zkušenost s dětskýma doktorama na poliklinice Prosek? Akutně měníme pediatra a nerada bych zase narazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
2.11.14 08:07

Chodíme tam k MUDr. Hrubešový a jsme spokojeni. Je myslim i jediná, kdo tam bere nový pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.11.14 08:22

Chodime k MUDr. Hole a jsme velmi spokojeni. Mimo prac. dobu komunikuje pres sms a uz i sama o vikendu volala, jak se zdr. stav vyviji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
2.11.14 08:27

Chodili jsme k dr. Stiborové a moc velká spokojenost. Jak s ní, tak se sestrou. Vše vysvětlila, měla čas na tunu mých dotazů, uklidnila a do ničeho netlačila. Sama nám rozmluvila jedno očkování, o kterém jsem uvažovala a dnes jsem za to ráda.
Už u ní bohužel nejsme, kvůli stěhování na druhý konec Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.11.14 08:45

@Valerie83 od doktorky Hrubešové zbaběle prcháme! Je velice milá, ale od začátku se rozcházíme v názorech, což by mi tak nevadilo, kdyby naše poslední návštěva neskončila tak, že mi roční dítě vystresovala do té míry, že se volala rychlá…Už k ní nemám důvěru.
@Pinot @Manticora Holky, moc děkuju! Koukala jsem na znamylekar.cz na recenze, ale radši mám recenze,,osobní" :) Zkusím je obvolat, jestli nás vezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
6.12.19 14:50

Pediatr v Praze

Trochu oživení tématu.. nemáte prosím někdo tip na pediatra na Praze 9, ideálně Prosek/Střížkov/Vysočany, případně ještě Praha 8 Ládví/Palmovka, který bere nové pacienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
6.12.19 18:48

@makys13 zkuste Mudr. Adamuse ve Vysocanech. chodila jsem k nemu ja od miminka a ted chodim s dcerkou. Jsem maximalne spokojena!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty