Pedikúra s hroznýma nohama

61
26.5.21 17:51

pedikúra s hroznýma nohama

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda na pedikůru můžu jít i když mám nohy zrovna ve “svlékacím” období. Nikdy jsem na pedikúře nebyla a proto nevím zda bych tam mohla jít i se šoupajícíma se nohama. Trápí mě to už dlouho a ne a ne se toho zbavit tak jsem se zde chtěla poptat jestli by mi to nemohlo pomoci a jestli se vůbec v takovém stavu na pedikúru chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11052
26.5.21 17:53
@mladamam1nka píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda na pedikůru můžu jít i když mám nohy zrovna ve “svlékacím” období. Nikdy jsem na pedikúře nebyla a proto nevím zda bych tam mohla jít i se šoupajícíma se nohama. Trápí mě to už dlouho a ne a ne se toho zbavit tak jsem se zde chtěla poptat jestli by mi to nemohlo pomoci a jestli se vůbec v takovém stavu na pedikúru chodí?

Jdi na kožní, ta vyloučí nebo potvrdí chorobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20924
26.5.21 17:57

@mladamam1nka prvně asi na kožní, jelikož svlékací období u noh normální není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
26.5.21 18:14

Jít na pedikúru s hroznyma nohama klidně jit můžeš, od toho tam jdeš, ale nohy nejsou had, nemají svlikaci období, neni to normální, jdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.5.21 18:34

@mladamam1nka to svlékání jsou šupinky, nebo se stahuje kůže jako u hada? Staráš se nějak o nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.21 18:38

@debra.morgan Určitě tam zajdu děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.21 18:39

@drewlet řekla bych, že to jsou spíš větší šupinky. Skočím na kožní hned jak budu moct a poradím se tam. Každopádně o nohy se nestarám, právě jsem chtěla začít první pedikúrou tam se o všem s paní pedikérkou poradit a začít se starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
26.5.21 18:41

Já mam příšerný nohy, taky boty s otevrenou spickou nosim jen doma na zahradu, ale s moji praci pedikura pomuze na par dni…svlekaci obdobi neznam, s tim si zajdi klidne i na kozni, problem muze byt i v necem jinem, ale na pedikuru se nestyd, od toho tam jsou a videli uz hodne nohou, maximalne te pomluvi mezi sebou az odejdes, ale to za tu peci stoji ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.5.21 18:42
@mladamam1nka píše:
@drewlet řekla bych, že to jsou spíš větší šupinky. Skočím na kožní hned jak budu moct a poradím se tam. Každopádně o nohy se nestarám, právě jsem chtěla začít první pedikúrou tam se o všem s paní pedikérkou poradit a začít se starat.

pedikérka to taky pozná ;) vyfoť.

Příspěvek upraven 26.05.21 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.21 18:42

@Nickjmeno Na kožní určitě skočím. Každopádně děkuju za dodání odvahy na pedikúru já mám dost tvrdé a nehezké paty a tak jsem se několik let odhodlávala se objednat a zajít tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.5.21 18:44

@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasno :D Vy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
26.5.21 18:48
@mladamam1nka píše:
@Nickjmeno Na kožní určitě skočím. Každopádně děkuju za dodání odvahy na pedikúru já mám dost tvrdé a nehezké paty a tak jsem se několik let odhodlávala se objednat a zajít tam :D

Přesně znam ty pocity, u mě je problém, že když mi ty nohy ošetří, tak v práci umřu na puchýře, takže tu hnusnou kůži potřebuju, jinak bych tam taky šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
26.5.21 19:07
@mladamam1nka píše:
@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasno :D Vy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná :lol: :lol:

jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.5.21 19:09

@mladamam1nka
Na pedikúru chodí staří lidé s hroznýma nohama. Ty to asi nebudeš mít v takovém stavu. Ale taky bych volila spíše kožního lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.5.21 19:45
@mladamam1nka píše:
@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasno :D Vy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná :lol: :lol:

Rada od pedikerky, nalit si na nohy peroxid, pokud to bude šumět, je to plíseň. Pedikérka určitě viděla spoustu hnusných nohou, bavili jsme se v obecné rovině, co mají lidé za problémy. Ta moje rozhodně nikoho nejmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný