Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda na pedikůru můžu jít i když mám nohy zrovna ve “svlékacím” období. Nikdy jsem na pedikúře nebyla a proto nevím zda bych tam mohla jít i se šoupajícíma se nohama. Trápí mě to už dlouho a ne a ne se toho zbavit tak jsem se zde chtěla poptat jestli by mi to nemohlo pomoci a jestli se vůbec v takovém stavu na pedikúru chodí?
@mladamam1nka píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda na pedikůru můžu jít i když mám nohy zrovna ve “svlékacím” období. Nikdy jsem na pedikúře nebyla a proto nevím zda bych tam mohla jít i se šoupajícíma se nohama. Trápí mě to už dlouho a ne a ne se toho zbavit tak jsem se zde chtěla poptat jestli by mi to nemohlo pomoci a jestli se vůbec v takovém stavu na pedikúru chodí?
Jdi na kožní, ta vyloučí nebo potvrdí chorobu.
@mladamam1nka prvně asi na kožní, jelikož svlékací období u noh normální není
Jít na pedikúru s hroznyma nohama klidně jit můžeš, od toho tam jdeš, ale nohy nejsou had, nemají svlikaci období, neni to normální, jdi k doktorovi.
@mladamam1nka to svlékání jsou šupinky, nebo se stahuje kůže jako u hada? Staráš se nějak o nohy?
@drewlet řekla bych, že to jsou spíš větší šupinky. Skočím na kožní hned jak budu moct a poradím se tam. Každopádně o nohy se nestarám, právě jsem chtěla začít první pedikúrou tam se o všem s paní pedikérkou poradit a začít se starat.
Já mam příšerný nohy, taky boty s otevrenou spickou nosim jen doma na zahradu, ale s moji praci pedikura pomuze na par dni…svlekaci obdobi neznam, s tim si zajdi klidne i na kozni, problem muze byt i v necem jinem, ale na pedikuru se nestyd, od toho tam jsou a videli uz hodne nohou, maximalne te pomluvi mezi sebou az odejdes, ale to za tu peci stoji ne? ![]()
@mladamam1nka píše:
@drewlet řekla bych, že to jsou spíš větší šupinky. Skočím na kožní hned jak budu moct a poradím se tam. Každopádně o nohy se nestarám, právě jsem chtěla začít první pedikúrou tam se o všem s paní pedikérkou poradit a začít se starat.
pedikérka to taky pozná
vyfoť.
Příspěvek upraven 26.05.21 v 18:42
@Nickjmeno Na kožní určitě skočím. Každopádně děkuju za dodání odvahy na pedikúru já mám dost tvrdé a nehezké paty a tak jsem se několik let odhodlávala se objednat a zajít tam ![]()
@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasno
Vy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná
![]()
@mladamam1nka píše:
@Nickjmeno Na kožní určitě skočím. Každopádně děkuju za dodání odvahy na pedikúru já mám dost tvrdé a nehezké paty a tak jsem se několik let odhodlávala se objednat a zajít tam
Přesně znam ty pocity, u mě je problém, že když mi ty nohy ošetří, tak v práci umřu na puchýře, takže tu hnusnou kůži potřebuju, jinak bych tam taky šla ![]()
@mladamam1nka píše:
@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasnoVy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná
![]()
jsem.
@mladamam1nka
Na pedikúru chodí staří lidé s hroznýma nohama. Ty to asi nebudeš mít v takovém stavu. Ale taky bych volila spíše kožního lékaře.
@mladamam1nka píše:
@drewlet Pokud je to poravdu třeba nějáká kožní plíseň (bože to zní hrozně, jako bych byla špindíra), tak to tam nechci nějak zatáhnout, takže první radši kožní ať mám jasnoVy jste pedikérka? Nepochopila jsem to s tím vyfocením, omlouvám se jsem přepracovaná
![]()
Rada od pedikerky, nalit si na nohy peroxid, pokud to bude šumět, je to plíseň. Pedikérka určitě viděla spoustu hnusných nohou, bavili jsme se v obecné rovině, co mají lidé za problémy. Ta moje rozhodně nikoho nejmenuje.