Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Plus Completo?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book P...Ahojky,
Dančo - moc krásně vypadá,také bych chtěla mít hluboký a červený včetně holčičky ![]()
Já mám zelený sporťák a jsem maximálně spokojená. Mně se teda zrovna modrá moc nelíbila a tak pro kluka vyhrála zelená-i si říkám, že by se kočárek mohl dobře prodat jako neutrální barva.
Teda jen tehdy pokud se všem nelíbí jen modrá a červená jako vám tady ![]()
Tak si kočárek užij–hlavně hluboký–závidím
.
Wonco - a zkoušela jsi se zeptat v prodejně Malli ? / www.malli.cz/ jsou tam moc příjemní a ochotní.
Ahoj Sisinko,
tak čtu, že spokojenost je stále…u nás též. Jen ty mé věčné eskalátory ![]()
Chtěla jsem se Tě zeptat, já když se rozeběhnu / teda vyjímečně
/ z kopce a na klasickým rovným povrchu př. chodník, tak se mi začne přední kolečko jakoby rozklepávat - vibrovat a jede se špatně..
Manžel tvrdí, že je to asi tím-že při běhu nadzvedávám právě to přední kolečko, ale nevím…je to nepříjemný pocit - přetahuju se s kočárkem kdo z koho ![]()
Stalo se Ti to někdy? –teda jestli už si popoběhla
![]()
http://i120.photobucket.com/…um/bacha.jpg
Ahoj holky,
koukám na ty vaše kočárky a já snad taky do ní půjdu.Mimčo mame mít začátkem června a tak se chci zeptat na hlubokou korbu jak jste byly spokojeni a do kolika měsíců to tak vidíte tu hlubokou.Rada bych v tom odvozila zimu ještě ![]()
jinak se asi rozhodnu pro červenou barvu
![]()
a nebo mame ještě v zaloze JaneProSlalom 2007 jsou pěkně byrevný
jo a jestě jeden dotaz kupovali jste přes net nebo v klasic.obchodě
Nikco: ta zelená je krásná!!! Jen jestli to není tím krásným Honzíkem
Taky jsem se chtěla zeptat společně s anonymem, kde jste koupily (podle ohlasů to vypadá na malli…že?) Tady v Ostravě ho asi na živo nikde neseženu… ![]()
ahoj, Peg Perego GT3 jsme dnes s manželem viděli ve velkoskladě prodejny kočárku z Karolíny. Je to kousek od sýkoráku, odbočíš směrem na Radvanice a v kopci těsně před hřbitovem po levé straně je velkosklad, kde mají stejné kočárky jako v Karolíně, možná i větší výběr. Zkus tam, viděli jsme modrý.
Sisinko,ta GT3 ja náááádherná.Kdybys mi řekla,jak je ten kočárek úžasný,tak neváhám ani minutu.Kam se hrabe Cortina ![]()
A ten nákupní košík,no super.Chci se jen zeptat,u té hluboké korbičky je nějaké polohování zádíček? A za kolik se dá pořídit komplet s autosedačkou,hl.korba a sporťák?
jaj169: děkuji za tip, tam bych GT3 nečekala, ale je to příjemné!!!!
Wonco - já ho koupila na www.detskyraj.cz a osobně si ho u nich /v obchodě /vyzvedla- objednáním přes internet u nich vyšel levněji a navíc k tomu byla akce s fusakem za 1/2 ceny také v té
krásné
zelené
. To jsem ráda, že se Ti líbí i zelená a i synek
![]()
Na Malli.cz jsem si objednala tašku v barvě kočárku je asi na 2 kg, ale i když jsem z ní nejdřív byla celá vedle, teď mi tak ideální nepřijde…překáží mi když jedu/přijde mi ten kočárek moc ověnčenej/ a také toho do ní zase tak moc nedám a hlavně za ty peníze…přišla mi drahá ![]()
ahoj holky,omlouvám se,že jsem tak dlouho nereagovala.Moc mě těší,že se vám všem kočárek líbí.Hodně dlouho jsem řešila který koupit,byla to má noční můra
.....tak jste mě přesvědčily,že jsem vybrala dobře ![]()
už nevím,kdo se na co ptal…
nánožník je u kočárku jen jeden na sporťák,myslím,že se přichycuje patentkama,ale nevím určitě,kočárek zatím nemám doma a už si to zas tak přesně nepamatuju
kupovala jsem v dětském růžku(Praha 5-Radlická),prvně jsem ho obhlédla v dětském ráji,ale dětský růžek mám blíž,tak jsem mailem objednala a jeli jsme pro něj osobně,dali slevu 300,nic moc.celý komplet vyšel 21 370(v ceně sedačky je i spodní díl,který zůstává v autě)
Nikčo ,tašku jsem zatím nekupovala,tak ani nemám??
Ahoj Dančo,
nevím, zda se taška nehodí pro novorozeně…dát do tašky plínku, kapesníčky,očkovák atd. když se jde k doktorce. K tašce náleží i podložka/ nenosím ji, používám takové ty „jednorázové“ podložky/.
Fakt jsem tašku připnula jen právě na kontrolu, ale protože jsem tašku kupovala a synovi už bylo skoro pět měsíců…tak ty návštěvy u doktorky nejsou zas tak časté
a někdy jí vezmu, když jedeme za rodičema, ale nic moc se mi do ní nevejde, tak táhnu ještě další tašku stejně.
Navíc osobní věci/ peněženku, doklady atd. do ní nedávám, protože mám strach, že mi to někdo vytáhne…třeba v krámě, když popojdu od kočárku k regálu,takže nosím „ledvinku“.
Ale nezrazuju Tě
…to jen můj názor a unáhlenej kup ![]()
Ja som si kupila ku GT3 taktiez tasku na vacsi naklad ![]()
Minuly tyzden sa mi podarilo kupit v sieti TETA drogerie v Zlíne tasku HUGGIES (vyzera ako taska na kocik a je podsita tou gumovou podlozkou) spolu s prebalovacou podlozkou za 69,90 Kc ![]()
Ahojky holky Peregačky
![]()
Já jsem kupovala GT3 u nás v obchodě ( kamenná prodejna Dara Valmez ), ale nejprve jsem si ho nechala dovézt v oné vysněné barvě
( tenkrát ještě p. majitel nevěděl, že nějaká GT3 je)
a teprve se rozhodovala mezi ním a Jané…a nakonec vyhrála GT3, cena 11.999 Kč.
Tašku už jsem nekupovala, ale kdybych měla mimi, tak si ji asi koupím, přece jen na malé mimi je potřeba více věcí… Ta ledvinka je boží, dám do ní vše, co teď potřebuji - ze 2 plíny, velké vlhké ubrousky, kapesníčky, přesnídávku + Hami, bryndák, klíče, sl. brýle, autíčka a panáčky
, bonbónky…a čajík - docela dost věcí na ledvinku, že? Navíc, když beru golfky, tak si ledvinku jen přehodím na hole a jedu! ![]()
Denny , jojo, GT3 je krásný, máš pravdu, kam se hrabe Cortina…
tady už 2 jezdí a vůbec mě nezaujaly…
Nikčo , s kočárkem jsem už taky z kopce popoběhla
a tohle mi teda to př. kolo nedělá! Třeba je to tím, že ho nadzvedáváš…to já teda nedělám…ale spíš by stálo za to se na to v obchodě poptat, nebo napiš dotaz do Malli, tam jsou moc ochotní…Já měla hned při koupi jiný problém, ale to se týkalo těch prvních kusů, než přišli na to, že je lanko od brzdy trochu delší - to př. kolo se při otáčení trochu zadrhávalo a klapalo a tady bych nevyřídila nic
, tak jsem napsala dotaz do Malli. Už jsem byla nešťastná, že budu kočár reklamovat, ale pan W. z Malli mi hned napsal v čem je problém a taky podrobný návod na opravu, tak jak dělali oni v prodejně u všech nových GT3… Chvíli jsme si dokonce psali, byl ochotný a po netu velmi sympatický
![]()
Sisi
Holky, které máte hlubokou korbu, myslíte, že když budem mít zářijový mimi, tak ještě na jaře máme šanci korbu využít??? Rozměry v cm mi nic moc neříkají, jen když jsem porovnávala různé trojkolky, tak mi GT3 připadala ještě luxusní!! Prosím tedy někoho, kdo odvozil nejlépe podzimní/zimní mimi o reakci, protože jak znám naši štěstěnu, tak příští rok budou závěje sněhu ještě do dubna ![]()
http://www.darababy.cz/…tta-panorama
Z tohoto chápu, že polohování má. Jen by se mohl ozvat někdo, kdo má GT3 v reálu. Jen se mi zdá docela malá korba jen 77cm?