Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lajla kzp klasické granule, ne pro seniory, zvlast jestli ti nechce žrát. Pro seniory jsou odlehčené, tvůj pejsek ted bude potřebovat energii
Max bych si zjistila co je navic v tech granulich pro kardiaky a davala bych mu to jako doplněk stravy, mela bys to sehnat normalne v lékárně, prip. jako suplementa pro sportovce
Právě hledám co teda potřebuje..lososový olej jsem objednala ale ještě potřebuji l-carnitin a taurin… a to teda nikde nevidím pro pejsky…hledám už hodinu ![]()
@Lajla Jestli máš facebook, přidej se do skupiny Granuláři. Tam se to určitě už řešilo, nebo ti rádi poradí.
A možná bych koukla na Royal Canin Cardiac. RC má u normálních granulí šílený složení, ale veterinární diety mají super ![]()
@malaloui píše:
@Lajla Jestli máš facebook, přidej se do skupiny Granuláři. Tam se to určitě už řešilo, nebo ti rádi poradí.A možná bych koukla na Royal Canin Cardiac. RC má u normálních granulí šílený složení, ale veterinární diety mají super
Aha děkuji moc..no já hlavně chci aby ty granule nebyly tak veliké a fakt mu nechutnají.
Předtím mívatl Trainer.. a ty mu velmi chutnají..ale tam není ani taurin, ani karnitin. ![]()
@Janee19 píše:
@Lajla co toto? https://www.namakanej.cz/…-kapsli/i580
Aha mě vůbec nenapadlo se podívat na věci co nejsou pro pejsky. ![]()
Tzn. že mphu hledat i doplňky pro lidi? Měla bych se asi poradit že s vet…
Moc děkuji ![]()
@Lajla píše:
Aha mě vůbec nenapadlo se podívat na věci co nejsou pro pejsky.
Tzn. že mphu hledat i doplňky pro lidi? Měla bych se asi poradit že s vet…
Moc děkuji
Jen si říkám jak to do něj nacpat..už tak je problém mu dát ty léky normální ráno a večer..půdju koupit tu paštiku co mi zde doporučili
@Lajla píše:
Jen si říkám jak to do něj nacpat..už tak je problém mu dát ty léky normální ráno a večer..půdju koupit tu paštiku co mi zde doporučili
ja mu to davala rovnou do tlamky
@Lajla je to úplně stejný, vůbec se toho neboj, akorát musíš upravit dávkování pro jeho váhu… rid se podle doporucene denní dávky na obalu vyrobku, to je pro cca 80 kg cloveka, případně to uprav dle obsahu látek v tech speciálních granulich. A klidně bych ty kapsle vyspala a prášek mu přidala treba do té paštiky nebo něco jiného co má rád a zblajzne - bily jogurt treba?
@Janee19 píše:
@Lajla je to úplně stejný, vůbec se toho neboj, akorát musíš upravit dávkování pro jeho váhu… rid se podle doporucene denní dávky na obalu vyrobku, to je pro cca 80 kg cloveka, případně to uprav dle obsahu látek v tech speciálních granulich. A klidně bych ty kapsle vyspala a prášek mu přidala treba do té paštiky nebo něco jiného co má rád a zblajzne - bily jogurt treba?
jogurt zblajzne to mu chutná…vidte to mě nenapadlo..já moc děkuji za tipy. protože opravdu ty granule kardiac nechce tak mu koupím co mu chutná a to zkusím šoupat jak říkáte. A vy jste to používala? ![]()
@Lajla ty doplňky stravy ne, mel pouze leky na srdce a furon na odvodnění… Měli jsme kavalira a to je bohužel plemeno, které na srdce trpí geneticky. Takze jsem věděla, že to úplně sama neovlivnim, ale i tak se dožil pěkného věku
@Lajla píše:
Vidíte to jsem koupila právě včera. Jen ty granule tedy cardiac opět nechce, dala jsem mu do ní konzervu a tu vyžral a granule vyhodil. Takže myslíte že mám koupit normální granule pro seniory např… a tu stravu v konzervě pro kardiaky. Protože ty granule fakt nechce a hlavně jsou dost velké. I když je namočím je to na nic.
A dáváte třeba ještě nějaké vitamíny atd.?
Ten cardisure dáváte ráno a večer?
Cardisure dáváme ráno i večer. Granule i konzervy má pro kardiaky. Nemícháme to, střídáme. Další doplňky nedáváme. Jo a doktor říkal, že se má cardisure dávat hodinu před jídlem.
Koupila bych granule, co mu aspoň trochu chutnají a míchala s dietní konzervou.
@sloninka píše:
Cardisure dáváme ráno i večer. Granule i konzervy má pro kardiaky. Nemícháme to, střídáme. Další doplňky nedáváme. Jo a doktor říkal, že se má cardisure dávat hodinu před jídlem.
Koupila bych granule, co mu aspoň trochu chutnají a míchala s dietní konzervou.
mo cděkuji, konzervu jsem našla jen jednu právě https://www.svetkrmiv.cz/…0g-konzerva/ tuto.
dneska jsem koupila klasické granule senior trainer kde je alespon snížen obsah sodíku a aspon čtvrtku misky snědl..hurá. Poradila bys mi ještě jaké konzervy? hledám a nemůžu nic najít
![]()
@Lajla
Zkus se podívat:
https://www.spokojenypes.cz/?…
Náš pejsek to má trochu složitější. Má k tomu ještě dietu jaterní.
Koupila jsem konzervu Cardiac ale je to velké balení 400 g to mi boloňák nesní. Přidávám ke granulím, jinak granule Cardiac od Vet Life odmítl úplně i když nejedl, tak jsem koupila které jedl kdysi Trainer senior, jsou menší a do toho tu konzervu, která obsahuje látky které potřebuje. Ale jak dlouho vydrží takové maso v konzervě..dá se i zmrazit atd? je to veliké a bojím se, že po 3 dnech v konzervě se to může zkazit… ![]()