Pěkně jsem to podělala - usínání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.11.10 16:08
Gina108 píše:
A proč nechceš, aby s tebou spal v posteli? Nakonec by to bylo nejjednodušší řešení pro vás všechny, než se takhle zbytečně trápit. :think:

ale já o tam nechávám třeba noci po kojení dám ho říhnout a pak neusne musím mu dát kozenku aby zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.11.10 16:09

Prý je jim v autosedačce dobře,jak si jakoby mačkají na bříško tak jim to dělá dobře na prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
23.11.10 16:09

ja se tedy priklanim k nazoru Lowel, trocha place mu neuskodi, Pokud ho tedy nic neboli, nema hlad, je prebaleny, neni duvod, aby nemohl usnout sam v postylce. Nezda se mi prilis dobre naucit usinat dite vyhradne u prsu nebo v naruci. Pak to teprve stoji za to, kdyz dite neni schopne samo usnout.
Ja bych zkusila zustat chvili u nej, pohladit, podrzet za ruku, na chvili odejit, po chvili se vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.11.10 16:13

cappy

nikdo neříkal nechat vyřvat, jde o to, že si to vyžaduje i když to není nutné, někdy stačí podržet u usínání jen za ruku a pak odejít, proboha ne nechat vyřvat do bezvědomí :kytka: , jen to chce aby si na to chování nezvykl, jinak ho bude muset nosit do zemdlení celou noc a den. Ale abych taky přispěla troškou do mlýna, u první dcery jsme byli taky tak trošku praštění, a houpali v autosedačce jako v kolíbce, nakonec to skončilo tak, že jsme pak drandili noc co noc po Václaváku tři kolečka autem s dítkem v autosedačce, aby nám usnula, no samozřejmě, že to bylo praštěný, ale jak jsme si ji tehdy naučili…Vzniklo to totiž tím, že já až do porodu řídila, pak jsem vlastně rovnou jezdila do práce, takže dítě trávilo většinu svého času už od prenatálu i narození v autě, no šílenost 8-o Museli jsme pak později překopat časy, kdy dítě usínalo a přizpůsobit tomu pracovní režim, jinak by nám byla postýlka na dvě věci a my nevyspalí a zelení nejmíň rok oba :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:13
lucie.t píše:
ja se tedy priklanim k nazoru Lowel, trocha place mu neuskodi, Pokud ho tedy nic neboli, nema hlad, je prebaleny, neni duvod, aby nemohl usnout sam v postylce. Nezda se mi prilis dobre naucit usinat dite vyhradne u prsu nebo v naruci. Pak to teprve stoji za to, kdyz dite neni schopne samo usnout.
Ja bych zkusila zustat chvili u nej, pohladit, podrzet za ruku, na chvili odejit, po chvili se vratit.
:cry: mě je ho líto tak až po půl roce ju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.10 16:14
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
A proč nechceš, aby s tebou spal v posteli? Nakonec by to bylo nejjednodušší řešení pro vás všechny, než se takhle zbytečně trápit. :think:
ale já o tam nechávám třeba noci po kojení dám ho říhnout a pak neusne musím mu dát kozenku aby zabral

No, když u kozy pak usne po krátkém kojení, snad ho ani odříhávat nemusíš, já to taky nedělala (tedy pokud předtím pil půl hodiny, tak jsem ho dala, ale pokud dvakrát zamlaskal a usnul, tak ne), snad to ničemu nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.11.10 16:16
nikulineškaa píše:
lucie.t píše:
Ja bych zkusila zustat chvili u nej, pohladit,
podrzet za ruku, na chvili odejit, po chvili se vratit.

Taky si říkám,že tvrdší režim nastolím až po 6.měsíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:17
Lowel píše:
nikdo neříkal nechat vyřvat, jde o to, že si to vyžaduje i když to není nutné, někdy stačí podržet u usínání jen za ruku a pak odejít, proboha ne nechat vyřvat do bezvědomí :kytka: , jen to chce aby si na to chování nezvykl, jinak ho bude muset nosit do zemdlení celou noc a den. Ale abych taky přispěla troškou do mlýna, u první dcery jsme byli taky tak trošku praštění, a houpali v autosedačce jako v kolíbce, nakonec to skončilo tak, že jsme pak drandili noc co noc po Václaváku tři kolečka autem s dítkem v autosedačce, aby nám usnula, no samozřejmě, že to bylo praštěný, ale jak jsme si ji tehdy naučili…Vzniklo to totiž tím, že já až do porodu řídila, pak jsem vlastně rovnou jezdila do práce, takže dítě trávilo většinu svého času už od prenatálu i narození v autě, no šílenost 8-o Museli jsme pak později překopat časy, kdy dítě usínalo a přizpůsobit tomu pracovní režim, jinak by nám byla postýlka na dvě věci a my nevyspalí a zelení nejmíň rok oba :mrgreen: :lol:
:zed: no comment
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.11.10 16:17

MarkyM

aby jste pak nedopadli jako my u první dcerky :lol: :mrgreen:
U druhé stačilo, položit hladit po ručičce, pokud byla napapanáí a přebalená, v pohodě, později už stačilo jen položit a odejít a nechat rozsvícenou mini lampičku, to první bych už nezkoušela, to je na průšvih zaděláno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:18
MarkyM píše:
nikulineškaa píše:
lucie.t píše:
Ja bych zkusila zustat chvili u nej, pohladit,
podrzet za ruku, na chvili odejit, po chvili se vratit.
Taky si říkám,že tvrdší režim nastolím až po 6.měsíci :-D
že jo to bude lepší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:19
Gina108 píše:
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
ale já o tam nechávám třeba noci po kojení dám ho říhnout a pak neusne musím mu dát kozenku aby zabral
No, když u kozy pak usne po krátkém kojení, snad ho ani odříhávat nemusíš, já to taky nedělala (tedy pokud předtím pil půl hodiny, tak jsem ho dala, ale pokud dvakrát zamlaskal a usnul, tak ne), snad to ničemu nevadí :nevim:

mno ale je to prý ještě horší když si zvykne spát u kozenky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.11.10 16:21

nikulineškoo

já už to dnes taky nekomentuju, jenže v té době jsem byla s malou i několik hodin denně po cestách, denně si to vydrandila spolu se mnou nějakých 600 km,buď autem, nebo letadlem, takže si dovedeš představit k čemu to logicky muselo vést, u druhé jsem si vybojovala alespoň půl roku na mateřské, takže jsme se tomu vyhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.11.10 16:21
Lowel píše:
aby jste pak nedopadli jako my u první dcerky :lol: :mrgreen:
U druhé stačilo, položit hladit po ručičce, pokud byla napapanáí a přebalená, v pohodě, později už stačilo jen položit a odejít a nechat rozsvícenou mini lampičku, to první bych už nezkoušela, to je na průšvih zaděláno :mrgreen:

Ono se říká,že první mimčo bývá rozmazlený asi na tom něco bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.11.10 16:25
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
No, když u kozy pak usne po krátkém kojení, snad ho ani odříhávat nemusíš, já to taky nedělala (tedy pokud předtím pil půl hodiny, tak jsem ho dala, ale pokud dvakrát zamlaskal a usnul, tak ne), snad to ničemu nevadí :nevim:
mno ale je to prý ještě horší když si zvykne spát u kozenky :think:

Blbý to je jen v případě, že bys chtěla jít někam na noc, nebo že by musel usínat bez tebe. Já tohle začala řešit až v roce a půl, jako že bych šla někam zapařit a hlídal by táta a to je přeci jen něco jiného než u takhle malého mimi. Prostě se od táty nechal uplatit jahodovým kefírem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.10 16:28
Gina108 píše:
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
nikulineškaa píše:
Gina108 píše:
mno ale je to prý ještě horší když si zvykne spát u kozenky :think:
Blbý to je jen v případě, že bys chtěla jít někam na noc, nebo že by musel usínat bez tebe. Já tohle začala řešit až v roce a půl, jako že bych šla někam zapařit a hlídal by táta a to je přeci jen něco jiného než u takhle malého mimi. Prostě se od táty nechal uplatit jahodovým kefírem :mrgreen:
:lol: pěkný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky