Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Tak je otázka, jak dlouho Ti to vydrží. Ale podle mě stejně kecáš a žádného milence nemáš. Ono je to taky něco jiného po šestiletém půstu, kdy jsi totálně vyprahlá, než když má pravidlený sex.
Ja ti video posilat nebudu, ale asi soudíš podle sebe Pepino, zřejmě lhaní je tvuj styl. Mne by to ani nenapadlo si vymejšlet
..
@M_Vladim píše:
No vida..
Kam až jsme se s 15 cm dostali.
@Betty MacDonald píše:
A to jsou zase soudyPepino, uklidni sa a už se konečně smiř s faktem, že ne každý žije podle šablony a la Kaliopa. Hodně ten tvůj příspěvek o tobě vypovídá… Predpokládáš lež, podle sebe soudím tebe??? Na první dobrou je jasné, že to Královně nepřeješ, já na rozdíl od tebe ano, a moc. Její vztahový problémy se mě dotýkají víc, než ty tvoje kraviny… Vejce, stehna, tanečky, tabulkový sex, byty, prachy, káva
Si mě předběhla ![]()
@Betty MacDonald píše:
Tobě to taky přeju. Jestli je ve vztahu jeden dlouhodobý odpírač sexu, žádný promluvy nepomohly a stav se nemění, tak prostě jiné řešení neexistuje. Takže za mne ano, přeju ti to.
Díky kočko
, jsi hodná a přející ), ale já to nemám jak diagnoza a na semináře nemusím, stačí papír a napsat si dva sloupce, pro a proti.
@Josefuna píše:
Ale já jí to přeju, když doma to má tak beznadějné. Akorát mě to překvapuje, protože ještě před týdnem nebo dvěma tvrdila, jak nikdy a jak na to není čas apod. A že jedna špatná zkušenost stačila. Přijde mi to trochu jako Klopotková, člověk neví, jestli těm příběhům věřit.
Ja vim přijde ti to neuveřitelny, ale představ si ze Tinder minoomohl si bajít chlapa na sex v místě sveho bydliště.. a sedli jsme si, je to idealní jelikož je rozvedeny a ke všemu beni ani blb a ma hezky tělo, voni. Dneska pohedu na nakup a u toho stihnu jednu rychlovku, kterou jsme si domluvilimpo včerejších třech číslech
… cítím se skvěle, vezmu si jen šaty a pantoflicky.. prádlem se zatěžovat nebudu..
@Královna Kosmíru píše:
Si mě předběhla
Já také nebudu soudit, je to každého věc, jak si to udělá a má, v podstatě je nám do toho hovn…
Ale pak si nestěžuj ))).
@Královna Kosmíru píše:
Ja vim přijde ti to neuveřitelny, ale představ si ze Tinder minoomohl si bajít chlapa na sex v místě sveho bydliště.. a sedli jsme si, je to idealní jelikož je rozvedeny a ke všemu beni ani blb a ma hezky tělo, voni. Dneska pohedu na nakup a u toho stihnu jednu rychlovku, kterou jsme si domluvilimpo včerejších třech číslech… cítím se skvěle, vezmu si jen šaty a pantoflicky.. prádlem se zatěžovat nebudu..
Šatičky na ostro, proč nám to sakra děláš )).
Bacha, dnes je docela vítr, aby nebylo okolí v šoku
.
@Královna Kosmíru píše:
Ja vim přijde ti to neuveřitelny, ale představ si ze Tinder minoomohl si bajít chlapa na sex v místě sveho bydliště.. a sedli jsme si, je to idealní jelikož je rozvedeny a ke všemu beni ani blb a ma hezky tělo, voni. Dneska pohedu na nakup a u toho stihnu jednu rychlovku, kterou jsme si domluvilimpo včerejších třech číslech… cítím se skvěle, vezmu si jen šaty a pantoflicky.. prádlem se zatěžovat nebudu..
A vůbec jsi se nebála jít k cizímu chlapovi domů nebo že od něj něco chytneš?
@jenom_chlap píše:
Já také nebudu soudit, je to každého věc, jak si to udělá a má, v podstatě je nám do toho hovn…Ale pak si nestěžuj ))).
Na koho?
@Josefuna píše:
Psala že cizí není, je tam jen malé riziko, aby se po pár pivech, nepochlubil kamarádům.
@Josefuna píše:
Ne, neni uplne tak cizi, mame mnoho znamych a dela takovy drsny sport, ktery jsem delala okrajové. Je v tom třída. Je to dobry kamarad meho trenera. Muj trener ma rad disciplinovane lidi. Navíc tento pan je lékař.