Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Průměrná evropská velikost. Za mě v pohodě. Nemám mezi nohama Macochu.
@Kovarson píše:
Ahoj Holky. Je 15 cm malý penis?
Ne není malý, je průměrný.
Za me v poho. Prumerna vagina ma hloubku 8 cm a nejvzrusivejsi je asi v hloubce ctyr centimetru.
Mam mene vybaveneho muze a sex je s nim lepsi nez s ex, ktery ho mel jak chobot.
Byla jsem zvykla na vetsi a spokojena. Ted mam pritele s timto prumerem a jsem kupodivu naprosto spokojena. Nas sexualni zivot je dokonaly, ale je to tim, ze chlap to s nim umi, ma vydrz, krasne mu stoji, je kreativni, hravy, projevuje svoje vzruseni atd. Ale kdyby se jednalo o podprumer, tak nevim nevim… ![]()
@VitaminC píše:
Za me v poho. Prumerna vagina ma hloubku 8 cm a nejvzrusivejsi je asi v hloubce ctyr centimetru.
Mam mene vybaveneho muze a sex je s nim lepsi nez s ex, ktery ho mel jak chobot.
@VitaminC píše:
@karkarka píše:
Průměrná evropská velikost. Za mě v pohodě. Nemám mezi nohama Macochu.
Některé holky právě macochu mají, tak je pro ně průměr malý. Měl jsem teď jednu holku, první sex a řekla mi ze jsem pro ni malej a rozešly jsme se.
@Kovarson píše:
Ahoj Holky. Je 15 cm malý penis?
Horší je malý mozek.
@Kovarson píše:
Některé holky právě macochu mají, tak je pro ně průměr malý. Měl jsem teď jednu holku, první sex a řekla mi ze jsem pro ni malej a rozešly jsme se.
Spíš jsi byl hodně nešikovný.
@Russet píše:
spíš to byla kr*va…
@Tarinka píše:
spíš to byla kr*va…
Jestli se rozešly, tak tam byly krávy dvě
@Russet píše:
Nešikovný nejsem😁, ale když jsem zasunul nic jsem necítil, tak že ona zaky nemohla