Délka penisu 15cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
12.7.22 14:37
@Královna Kosmíru píše:
Ne, neni uplne tak cizi, mame mnoho znamych a dela takovy drsny sport, ktery jsem delala okrajové. Je v tom třída. Je to dobry kamarad meho trenera. Muj trener ma rad disciplinovane lidi. Navíc tento pan je lékař.

A jo, ale tak zase hrozí riziko, že se to provalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.7.22 14:49
@Josefuna píše:
A jo, ale tak zase hrozí riziko, že se to provalí.

Nikdo to nevi ;), nikomu to nevypravime, a nerekneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
12.7.22 15:14
@jenom_chlap píše: Čau baby, jedu s malou na kolo.

Užij si to dedku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39947
12.7.22 15:30
@jenom_chlap píše: Čau baby, jedu s malou na kolo.

To bych sem nepsal. Čert ví, co si tu budou někteří představovat. :mrgreen:

@Královna Kosmíru píše:
Užij si to dedku

Dtto. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
12.7.22 23:30
@Královna Kosmíru píše:
Užij si to dedku

Psal jsem baby a né babky, třeba jako.. jsi pěkná baba a né babka.

Ale když to chceš, nejsi o tolik mladší babko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
12.7.22 23:34
@M_Vladim píše:
Dtto. :mrgreen:

No jo no, tady se převrací, kde co ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.7.22 05:31
@jenom_chlap píše:
Psal jsem baby a né babky, třeba jako.. jsi pěkná baba a né babka.Ale když to chceš, nejsi o tolik mladší babko.

Mne neurazí nic, mam ted skvělou naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
13.7.22 07:25
@Královna Kosmíru píše:
Mne neurazí nic, mam ted skvělou naladu.

Já bych ti přál lepšího chlapa. Teď máš dva chlapy. Jeden doma nasranej a jeden pouze na sex. Stále ti ale chybí chlap na to důležité v životě. Na ty společné chvilky, kdy s tebou je ten chlap hlavně proto, že tě miluje. Ne kvůli tomu, že chce sex. Na to, že spolu někam vyrazíte jako rodina a budete šťastní jako rodina. Na to, když budeš nemocná, tak se o vše postará. Na to, že bude tvá opora v těžších chvílích…

Vím, že takový chlap se hledá blbě, ale pokud ho nebudeš hledat, tak ho nikdy nenajdeš.

Hodně štěstí v tvé cestě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3880
13.7.22 07:37
@Královna Kosmíru píše:
Prdlajs, vyresi to vsechno. Nebudu si už manžela všímat a timpadem mě to nebude tolik frustrovat. Těšim se na staří až budu vzpomínat vedle sveho muže na to jakej byl milenec kanec! Nebudu se cítit tolik sama a manžel nebude trpět mym zájmem o něj

Jenže takhle to bohužel v 90% případů nefunguje. Sex není jen tak, bez následků. Především emočních. Samo držím palce, ale za rok, dva bude vše, myslím, jinak. A ne dle tvých aktuálních predikcí. Dal bych za to ruku do ohně :,( Ale fandím, manžel je fakt trubka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.7.22 07:46
@Veselej kluk píše:
Jenže takhle to bohužel v 90% případů nefunguje. Sex není jen tak, bez následků. Především emočních. Samo držím palce, ale za rok, dva bude vše, myslím, jinak. A ne dle tvých aktuálních predikcí. Dal bych za to ruku do ohně :,( Ale fandím, manžel je fakt trubka :kytka:

Nerozumim jake nasledky myslíš. :nevim: Emočně jsem chladná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3880
13.7.22 07:53
@Královna Kosmíru píše:
Nerozumim jake nasledky myslíš. :nevim: Emočně jsem chladná. :palec:

Jenže on být nemusí. Ale je mi po tom prd. Přeju :potlesk: Uvidíš časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.7.22 08:00
@LukeR1 píše:
Já bych ti přál lepšího chlapa. Teď máš dva chlapy. Jeden doma nasranej a jeden pouze na sex. Stále ti ale chybí chlap na to důležité v životě. Na ty společné chvilky, kdy s tebou je ten chlap hlavně proto, že tě miluje. Ne kvůli tomu, že chce sex. Na to, že spolu někam vyrazíte jako rodina a budete šťastní jako rodina. Na to, když budeš nemocná, tak se o vše postará. Na to, že bude tvá opora v těžších chvílích…

Vím, že takový chlap se hledá blbě, ale pokud ho nebudeš hledat, tak ho nikdy nenajdeš.

Hodně štěstí v tvé cestě :kytka:
:roll: :roll: :roll:,, hochu přestaň lítat na tom růžovým oblacku..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3382
13.7.22 08:22
@Královna Kosmíru píše: :roll: :roll: :roll:,, hochu přestaň lítat na tom růžovým oblacku..

Budeš se divit, ale stojím oběma nohama pevně na zemi. Já na vztahu makám a i když nevěřím, že spolu se ženou zůstaneme do konce života, tak si to užívám.

Pro mě je priorita sex s mojí ženou a spokojenost celé rodiny. To se mi daří a pokud selžu, tak to řešit milenkou rozhodně nebudu. Nebojím se rozvést a pokračovat v životě sám nebo s jinou ženou. Pro naše děti tu budu stále. Já to totiž jen tak nevzdám, protože věřím, že konečně své ženě rozumím.

To je ale zase moje cesta :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3880
13.7.22 08:32
@Královna Kosmíru píše: :roll: :roll: :roll:,, hochu přestaň lítat na tom růžovým oblacku..

Máš za sebou životní rány a ty tě zbavily víry v lepší věci :-) Ale fakt fajn a super chlapi existují, stejně jako skvělý ženy co nemyslí jen na prachy a svý nafouknutý huby, zadky a umělý prsa ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
13.7.22 08:34
@LukeR1 píše:
Budeš se divit, ale stojím oběma nohama pevně na zemi. Já na vztahu makám a i když nevěřím, že spolu se ženou zůstaneme do konce života, tak si to užívám.

Pro mě je priorita sex s mojí ženou a spokojenost celé rodiny. To se mi daří a pokud selžu, tak to řešit milenkou rozhodně nebudu. Nebojím se rozvést a pokračovat v životě sám nebo s jinou ženou. Pro naše děti tu budu stále. Já to totiž jen tak nevzdám, protože věřím, že konečně své ženě rozumím.

To je ale zase moje cesta :mavam:
:roll: :roll: :roll: Jo dobry a dal už jen jednorozci co prdi barevnou duhu. Hrozne ti to přeju. Nemam muže, ktery chce makat na našem vztahu. Mam ale male dítě, kterymu nebudu roz. jebavat :roll: rodinu, a nevěřim, ze nekde na mě čeka nejakej princ :lol: :mrgreen:, na to proste s.eru. Takže si beru to co mi život nabízí. Vybíram si z toho to nejlepší. Tebou zmiňována varianta je super, ale bohužel … kdyztak mi tedy zavolej až budeš chtit píchat víckrát, ze bychom to dali dohromady a utvořili skvělý jogínský par. Pak se taky stava, ze nekde nekoho zastřelí a nikdo se ho nezeptal jestli chtel žít dele a jestli to nahodou neni podpasovka, protože měl podle tabulek žít dele.. Jenže svět neni spravedlivej a kdo se s tim nesmiri.. musi nutně trpět jako kůň … a na to ja nemam cas..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí