Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
Ne, neni uplne tak cizi, mame mnoho znamych a dela takovy drsny sport, ktery jsem delala okrajové. Je v tom třída. Je to dobry kamarad meho trenera. Muj trener ma rad disciplinovane lidi. Navíc tento pan je lékař.
A jo, ale tak zase hrozí riziko, že se to provalí.
@Josefuna píše:
A jo, ale tak zase hrozí riziko, že se to provalí.
Nikdo to nevi
, nikomu to nevypravime, a nerekneme
@jenom_chlap píše: Čau baby, jedu s malou na kolo.
Užij si to dedku
@jenom_chlap píše: Čau baby, jedu s malou na kolo.
To bych sem nepsal. Čert ví, co si tu budou někteří představovat. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Užij si to dedku
Dtto. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Užij si to dedku
Psal jsem baby a né babky, třeba jako.. jsi pěkná baba a né babka.
Ale když to chceš, nejsi o tolik mladší babko.
@jenom_chlap píše:
Psal jsem baby a né babky, třeba jako.. jsi pěkná baba a né babka.Ale když to chceš, nejsi o tolik mladší babko.
Mne neurazí nic, mam ted skvělou naladu.
@Královna Kosmíru píše:
Mne neurazí nic, mam ted skvělou naladu.
Já bych ti přál lepšího chlapa. Teď máš dva chlapy. Jeden doma nasranej a jeden pouze na sex. Stále ti ale chybí chlap na to důležité v životě. Na ty společné chvilky, kdy s tebou je ten chlap hlavně proto, že tě miluje. Ne kvůli tomu, že chce sex. Na to, že spolu někam vyrazíte jako rodina a budete šťastní jako rodina. Na to, když budeš nemocná, tak se o vše postará. Na to, že bude tvá opora v těžších chvílích…
Vím, že takový chlap se hledá blbě, ale pokud ho nebudeš hledat, tak ho nikdy nenajdeš.
Hodně štěstí v tvé cestě ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Prdlajs, vyresi to vsechno. Nebudu si už manžela všímat a timpadem mě to nebude tolik frustrovat. Těšim se na staří až budu vzpomínat vedle sveho muže na to jakej byl milenec kanec! Nebudu se cítit tolik sama a manžel nebude trpět mym zájmem o něj
Jenže takhle to bohužel v 90% případů nefunguje. Sex není jen tak, bez následků. Především emočních. Samo držím palce, ale za rok, dva bude vše, myslím, jinak. A ne dle tvých aktuálních predikcí. Dal bych za to ruku do ohně
Ale fandím, manžel je fakt trubka ![]()
@Veselej kluk píše:
Jenže takhle to bohužel v 90% případů nefunguje. Sex není jen tak, bez následků. Především emočních. Samo držím palce, ale za rok, dva bude vše, myslím, jinak. A ne dle tvých aktuálních predikcí. Dal bych za to ruku do ohněAle fandím, manžel je fakt trubka
Nerozumim jake nasledky myslíš.
Emočně jsem chladná. ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nerozumim jake nasledky myslíš.Emočně jsem chladná.
Jenže on být nemusí. Ale je mi po tom prd. Přeju
Uvidíš časem.
@LukeR1 píše:
Já bych ti přál lepšího chlapa. Teď máš dva chlapy. Jeden doma nasranej a jeden pouze na sex. Stále ti ale chybí chlap na to důležité v životě. Na ty společné chvilky, kdy s tebou je ten chlap hlavně proto, že tě miluje. Ne kvůli tomu, že chce sex. Na to, že spolu někam vyrazíte jako rodina a budete šťastní jako rodina. Na to, když budeš nemocná, tak se o vše postará. Na to, že bude tvá opora v těžších chvílích…Vím, že takový chlap se hledá blbě, ale pokud ho nebudeš hledat, tak ho nikdy nenajdeš.
Hodně štěstí v tvé cestě
@Královna Kosmíru píše:![]()
![]()
,, hochu přestaň lítat na tom růžovým oblacku..
Budeš se divit, ale stojím oběma nohama pevně na zemi. Já na vztahu makám a i když nevěřím, že spolu se ženou zůstaneme do konce života, tak si to užívám.
Pro mě je priorita sex s mojí ženou a spokojenost celé rodiny. To se mi daří a pokud selžu, tak to řešit milenkou rozhodně nebudu. Nebojím se rozvést a pokračovat v životě sám nebo s jinou ženou. Pro naše děti tu budu stále. Já to totiž jen tak nevzdám, protože věřím, že konečně své ženě rozumím.
To je ale zase moje cesta ![]()
@Královna Kosmíru píše:![]()
![]()
,, hochu přestaň lítat na tom růžovým oblacku..
Máš za sebou životní rány a ty tě zbavily víry v lepší věci
Ale fakt fajn a super chlapi existují, stejně jako skvělý ženy co nemyslí jen na prachy a svý nafouknutý huby, zadky a umělý prsa ![]()
@LukeR1 píše:
Budeš se divit, ale stojím oběma nohama pevně na zemi. Já na vztahu makám a i když nevěřím, že spolu se ženou zůstaneme do konce života, tak si to užívám.Pro mě je priorita sex s mojí ženou a spokojenost celé rodiny. To se mi daří a pokud selžu, tak to řešit milenkou rozhodně nebudu. Nebojím se rozvést a pokračovat v životě sám nebo s jinou ženou. Pro naše děti tu budu stále. Já to totiž jen tak nevzdám, protože věřím, že konečně své ženě rozumím.
To je ale zase moje cesta