Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@whitemirror píše:
Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.
4cm tloušťka
@Kovarson píše:
Nevím proč bych nemohl, jestli ti to vadí, tak se do diskuze nezapojuj.
Myslím, že máš sex jako něco mechanického. Člověk by řekl, že po cca 15 partnerkách budeš tak zkušený, že nebudeš potřebovat radit na miminkovském portálu…
@Russet píše:
Myslím, že máš sex jako něco mechanického. Člověk by řekl, že po cca 15 partnerkách budeš tak zkušený, že nebudeš potřebovat radit na miminkovském portálu…
Jantons tebou nepotřebuju řešit
@whitemirror píše:
Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.
Velký a tlustý..takže možné to doopravdy je!
Je to maly, ale záleži na tom, jak to bere holka, jak je vybavená ona.
Jestli je menší, vyšší, záleži i na tom, jaká je taktika
Mam přes 20cm při erekci. Tloušťka asi 4 cm. Nevim přesně. Měřil jsem s holkama vždy jen délku.
Lízání nedělám, jen soulož a svazování a plácání přes zadek a tak. Lízání jde proti mým morálním zásadám. ![]()
Když už mam tak velké péro, přece nebudu ztrácet čas s lízáním. Holky na lízání ať se mi vyhýbaj, já chci ty s vaginálním orgasmem a pouze ty!
Ahojky ![]()
Zajímavá diskuse
…Sám jsem zhruba evropský průměr (něco přes 15 a necelé 4 cm) a měl jsem před lety opravdu hodně, jak to nazvat, „velkou“ milenku. Velmi zkušenou, s větším množstvím předchozích vztahů. I přes moje pochyby (který chlap by ho nechtěl mít většího, že) byla s mými proporcemi naprosto spokojená, první vaginální orgasmus měla pokaždé po pár zásunech, přižemž s o dost lépe vybavenými předchůdci prý žádná hitparáda (říkala
) - vysvětlovala to mojí technikou a vzájemnou chemií.
Řešit přehnaně velikost (pokus se nejedná opravdu o extrém) je IMHO blbost - každý jsme jiný. Chce to prostě zkusit a pak se hned vidí, jestli to ne/funguje ![]()
@eManžel píše:
Zajímavá diskuse…Sám jsem zhruba evropský průměr (něco přes 15 a necelé 4 cm) a měl jsem před lety opravdu hodně, jak to nazvat, „velkou“ milenku. Velmi zkušenou, s větším množstvím předchozích vztahů. I přes moje pochyby (který chlap by ho nechtěl mít většího, že) byla s mými proporcemi naprosto spokojená, první vaginální orgasmus měla pokaždé po pár zásunech, přižemž s o dost lépe vybavenými předchůdci prý žádná hitparáda (říkala
) - vysvětlovala to mojí technikou a vzájemnou chemií.Řešit přehnaně velikost (pokus se nejedná opravdu o extrém) je IMHO blbost - každý jsme jiný. Chce to prostě zkusit a pak se hned vidí, jestli to ne/funguje
Já mam penis přes 20cm a ženy to občas i bolí ![]()
@Anonymní píše:
Já mám 20cm, když stojí, nevím jestli je to ok, snad jo
Takový stožár jo? ![]()
@GabinkaCh píše:
Takový stožár jo?
No jo, co mam dělat? Přece si ho nenechám zmenšit ![]()
Proto mě taky nebaví lízačky a tyhle věci, když už mam takový pádlo, tak s ním chci něco dělat a ne nějaký předehry… to by byl skoro hřích… ![]()
@Karl vonHohenlohen píše:
No jo, co mam dělat? Přece si ho nenechám zmenšitProto mě taky nebaví lízačky a tyhle věci, když už mam takový pádlo, tak s ním chci něco dělat a ne nějaký předehry… to by byl skoro hřích…
Pádlo ![]()