Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
@LukeR1 Mimochodem jsem koupila tu tvoji bibli,,5 jazyku lásky,, a nechala ji na viditelném místě na zachode![]()
… pak jsem akorat slyšela jak manžel nadava, co je to zase za ezo-psychiatrickou pítshovinu.., ze jestli si myslim, ze mi tohle pomuze, tak jsem pěknej ma.gor
A on taky nezklamal ![]()
@Královna Kosmíru píše:
@LukeR1 Mimochodem jsem koupila tu tvoji bibli,,5 jazyku lásky,, a nechala ji na viditelném místě na zachode![]()
… pak jsem akorat slyšela jak manžel nadava, co je to zase za ezo-psychiatrickou pítshovinu.., ze jestli si myslim, ze mi tohle pomuze, tak jsem pěknej ma.gor
Budeš se divit, ale tohle je skoro normální reakce chlapů na tuto knihu. Neslyším to poprvé. Jo dost chlapů na tyhle bláboly není, protože oni znají všechno nejlíp.
@LukeR1 píše:
Budeš se divit, ale tohle je skoro normální reakce chlapů na tuto knihu. Neslyším to poprvé. Jo dost chlapů na tyhle bláboly není, protože oni znají všechno nejlíp.
Ale mne to smysl dava, co tam je napsano.
@Královna Kosmíru píše:
Ale mne to smysl dava, co tam je napsano.
Už jsem to psala kolikrát, tohle bude číst chlap typu LukeR1, který je ochotný jít i na různé kurzy, přednášky. Ale většina chlapů tohle číst nebude a vůbec se takovými věcmi zabývat nebude. Já ani nevím, jestli můj by tohle četl, a to se ke mně chová hezky.
@Josefuna píše:
Už jsem to psala kolikrát, tohle bude číst chlap typu LukeR1, který je ochotný jít i na různé kurzy, přednášky. Ale většina chlapů tohle číst nebude a vůbec se takovými věcmi zabývat nebude. Já ani nevím, jestli můj by tohle četl, a to se ke mně chová hezky.
To mas pravdu. V tomhle se muj muž projevuje jako alfasamec ![]()
@Josefuna píše:
Zajímavá manželka
@Kutil Tom píše:
Sorry, ale pobavilo![]()
![]()
Jasně. Cizí neštěstí.
Taky bych se bavil, ale mít byste to nechtěl nikdo a už vůbec ne pořád.
@Josefuna píše:
Ono jde spíše o osobní rozvoj typu duchovní cesty. Umět se zastavit, zamyslet se, užívat si věcí kolem nás, nelpět tolik na materiálních věcech.
Je zajímavé, že když jdu na nějaký seminář nebo kurz, tak si s většinou chlapů dobře rozumím. Jsou to lidé, kteří chtějí být v životě šťastní.
Nevím sice proč to řešíme v diskuzi o 15cm penisu, ale třeba do zakladatelovi pomůže.
@Betty MacDonald píše:
Je vidět, že v tom máš jasno
Jo, dokonce je to tak idealní, ze vim, ze se do milence nezamiluju, ale dokážu s nim udržovat intimni poměr. A chceme to oba tajit.
@Anonymní píše:
Jasně. Cizí neštěstí.
Taky bych se bavil, ale mít byste to nechtěl nikdo a už vůbec ne pořád.
No, to sice asi nechtěl, ale popis toho krkolomného výkonu, to se prostě nedalo jinak než
Ona samotná ta poloha je docela fajn, pokud ale ženská sama chce a spolupracuje, je to takové príma zpestření…
@LukeR1 píše:
Ono jde spíše o osobní rozvoj typu duchovní cesty. Umět se zastavit, zamyslet se, užívat si věcí kolem nás, nelpět tolik na materiálních věcech.Je zajímavé, že když jdu na nějaký seminář nebo kurz, tak si s většinou chlapů dobře rozumím. Jsou to lidé, kteří chtějí být v životě šťastní.
Nevím sice proč to řešíme v diskuzi o 15cm penisu, ale třeba do zakladatelovi pomůže.
To musí být určitý typ chlapa, takových bude tak 20 procent možná i méně. Na druhou stranu mi přišlo, když jsi psal, jaký to u vás doma mělo výsledek, že spíš než k reálné změně došlo vlivem kurzů k tomu, že jsi se naučil žít smířený se situací. Nechci to nazvat vymýváním mozku, ale trochu mi to tak přijde. Že si prostě dovedeš namluvit, že tak to má být a takto máš být spokojený a šťastný, i když k reálné změně ve vašem sexuálním životě vlastně nedošlo. Sexu pořád stejně málo, ale ty ses dokázal dostat do modu, že takhle jsi teď šťastný. Prostě taková berlička, která Ti pomáhá to vydržet.
Příspěvek upraven 12.07.22 v 10:09
@Josefuna píše:
To musí být určitý typ chlapa, takových bude tak 20 procent možná i méně. Na druhou stranu mi přišlo, když jsi psal, jaký to u vás doma mělo výsledek, že spíš než k reálné změně došlo vlivem kurzů k tomu, že jsi se naučil žít smířený se situací. Nechci to nazvat vymýváním mozku, ale trochu mi to tak přijde. Že si prostě dovedeš namluvit, že tak to má být a takto máš být spokojený a šťastný, i když k reálné změně ve vašem sexuálním životě vlastně nedošlo. Sexu pořád stejně málo, ale ty ses dokázal dostat do modu, že takhle jsi teď šťatný. Prostě taková berlička, která Ti pomáhá to vydržet.
Může to tak vypadat, ale není to tak. Předtím sex max. 15 min. Teď v posteli třeba hodinu. Masáž, líbačka, jazyk, prsty, hlazení, zásun. Žádná honba pouze za orgasmem. Je to úplně jiný level sexu. Něco jako tantrický sex. Najednou si člověk uvědomí, že to jde dělat o dost lépe. Pokud toto někdo zažije, tak sex každý den určitě chtít nebude.
K tomuto poznání bych se nedostal bez pomoci jednoho kouče. Prodloužit výdrž je základ pro další zlepšování. To je ale na dlouhé povídání.
@LukeR1 píše:
Může to tak vypadat, ale není to tak. Předtím sex max. 15 min. Teď v posteli třeba hodinu. Masáž, líbačka, jazyk, prsty, hlazení, zásun. Žádná honba pouze za orgasmem. Je to úplně jiný level sexu. Něco jako tantrický sex. Najednou si člověk uvědomí, že to jde dělat o dost lépe. Pokud toto někdo zažije, tak sex každý den určitě chtít nebude.K tomuto poznání bych se nedostal bez pomoci jednoho kouče. Prodloužit výdrž je základ pro další zlepšování. To je ale na dlouhé povídání.
No tak dobře, asi jste měli sex hodně špatný, když teď máte i líbání, jazyk, prsty, hlazení a zásun. To patří k sexu normálně, k tomu nejsou třeba kurzy. A i tak chce Tvoje žena sex 3 krát měsíčně, přes to, jak to máte teď dle tebe skvělé.
@Josefuna píše:
No tak dobře, asi jste měli sex hodně špatný, když teď máte i líbání, jazyk, prsty, hlazení a zásun. To patří k sexu normálně, k tomu nejsou třeba kurzy. A i tak chce Tvoje žena sex 3 krát měsíčně, přes to, jak to máte teď dle tebe skvělé.
I ona měla velké mezery. Nedokázala se plně uvolnit a i po takové době mně nedokázala říct některé věci. Víš každý není tak šikovný jako ty ![]()
Pošlu k tobě na prázdniny naši dceru ( autistku ) a zaručuji ti, že na sex nebudeš mít ani pomyšlení. Jen tak pro info, že život není pro všchny tak růžový.
@LukeR1 píše:
I ona měla velké mezery. Nedokázala se plně uvolnit a i po takové době mně nedokázala říct některé věci. Víš každý není tak šikovný jako tyPošlu k tobě na prázdniny naši dceru ( autistku ) a zaručuji ti, že na sex nebudeš mít ani pomyšlení. Jen tak pro info, že život není pro všchny tak růžový.
Já vím, že s autistickým dítětem není život růžový. A zřejmě Ti ty kurzy a četba pomohly k větší spokojenosti a to je dobře. Aspoň jsi to na rozdíl od jiných lidí, hlavně mužů, sám aktivně řešil a našel jsi nějaký způsob.
Jen jsem chtěla říct, že pro „běžné“ lidi to asi není, ti tam ani nepůjdou.
Já neříkám, že jsem šikovná, akorát si myslím, že na to Tebou popisované snad není nutné navštěvovat kurzy. Zdá se mi, že dnešní člověk je trochu už nesamostatný a potřebuje „odbornou“ pomoc už na vše.