Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
11,5 cm. Málo, ale co nadělám. ![]()
Holky, co jsem neměl už nedoženu.
Včera mi bylo málo, dneska je mi moc. ![]()
@Anonymní píše:
11,5 cm. Málo, ale co nadělám.
Holky, co jsem neměl už nedoženu.
Včera mi bylo málo, dneska je mi moc.
Většina žen tu píše, že nemá vaginální orgasmus a stejně potřebuje lízačku, tak proč by jim to mělo vadit? ![]()
Příspěvek upraven 08.07.22 v 13:24
To jsou zase žvásty
Pokud se ptáš na emimino na velikosti přirození, tak jsi panic nebo fake. Na tyto věci se ptej slečen se kterými jsi přece byl ať ti dají odezvu. Toto je fakt padlé na hlavu. Máš 100 lidí a 100 chutí a tady ti každý napíše přesně toto. ![]()
@Kovarson píše:
Nešikovný nejsem😁, ale když jsem zasunul nic jsem necítil, tak že ona zaky nemohla
A jsi si jisty, ze nebyla po porodu?;)
Mam 16cm a zatim si zadna nestezovala, a nebo jsem jen nemel stesti na uprimne jako ty…co bych za to dal:)
Dulezity je ze vis proc jate se rozesli, s tim se totiz da krasne pracovat.
Najdi si jinou, ktera to tve kladivo…a ted to myslim bez ironie..bo je to normalni uplne v pohode prumer, bude milovat.
Mam kamose co je maji 3 cm, i 20 a oba maji s partnerkami problem…to si nevyberes. Pro jed u je moc malej, pro jinou zas moc velkej a sex je boli.
Takze je fajn, ze ses prisel poradit, ale zbytecne se trapis.
@chrystl píše:
Většina žen tu píše, že nemá vaginální orgasmus a stejně potřebuje lízačku, tak proč by jim to mělo vadit?
Jim třeba ne, když se postarám jinak. Ale já pořádně nedosáhnu, musím dávat bacha abych nevypadl. Na přirážení je to málo, musí se na to furt myslet.
@chrystl píše:
Většina žen tu píše, že nemá vaginální orgasmus a stejně potřebuje lízačku, tak proč by jim to mělo vadit?Příspěvek upraven 08.07.22 v 13:24
A to máš odkud? Skoro v každé diskuzi na emiminu ženské píšou, že jim lízání nestačí a potřebujou hlavně penis.
@Diagnoza2 píše:
I s 15 cm může chlap být obrovskej k###t. Nebuď k###t, pak je skoro každá velikost v cajku
Muj manžel ma 15, trpí komplexem, mne to nikdy nevadilo, ted mu navíc nestoji
.. no nic stejne mi ted napsal, ze radeji spi na chate a ze nepřijede domu..
.. tak si zitra odskocim po praci si zacvičit.
@whitemirror píše:
A to máš odkud? Skoro v každé diskuzi na emiminu ženské píšou, že jim lízání nestačí a potřebujou hlavně penis.
To mi řekly zdejší dámy, když jsem jim psal, že nemam rád předehry a lízačky, kotě.
A když se řeší velikost penisu, tak zase vše opačně? ![]()
Ale ty si pokud vim od začátku říkala, že to máš tak jak píšeš ![]()
Příspěvek upraven 10.07.22 v 23:06
@whitemirror píše:
Ja tedy orální sex uplne nevyžaduju.. jsem spíš pro tu pravou akci..
@Královna Kosmíru píše:
Ja tedy orální sex uplne nevyžaduju.. jsem spíš pro tu pravou akci..
Na Junga! ![]()
Tak to jsem zvědavej, co mi řekneš po tom randěti z Tinderu
![]()
@Vesmírná singularita píše:
Na Junga!Tak to jsem zvědavej, co mi řekneš po tom randěti z Tinderu
![]()
![]()
Jak to chces?…,, Na Junga!“
Na Junga!Tak to jsem zvědavej, co mi řekneš po tom randěti z Tinderu
![]()
![]()
Hlavne si to budu užívat pokud možno co nejdele! Co ja vim kdy ho to se mnou prestane bavit ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Hlavne si to budu užívat pokud možno co nejdele! Co ja vim kdy ho to se mnou prestane bavit
No to záleží jaký bude v reálu taky, ještě jsi ho neviděla na živo ne? A co na něj bude říkat pan manžel, který ti ho musí schválit ![]()
No to záleží jaký bude v reálu taky, ještě jsi ho neviděla na živo ne? A co na něj bude říkat pan manžel, který ti ho musí schválit
Koukam ze vubec nic nevis.. ale ja ti tady detaily popisovat opravdu nehodlam.. a muj manžel se o milenci nic nedozví.. nechci ho zatěžovat zbytecnostmi..
No je to docela úděl, ženský někdy řvou bolestí. Až se stydim, ale lepší než kdybych měl mikropenis