Délka penisu 15cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
30.3.22 22:48
@karkarka píše:
Průměrná evropská velikost. Za mě v pohodě. Nemám mezi nohama Macochu.

Pro mě malý. Bývalý 18 cm a manžel 21cm. A gynekolog na mě používá dětské zrcadlo. Je mi 41, dvě deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.3.22 23:52

Samozřejmě že je. 15 cm? S tím chceš asi někoho polechtat ne? :) ideální koňská délka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
31.3.22 00:04

I s 15 cm může chlap být obrovskej k###t. Nebuď k###t, pak je skoro každá velikost v cajku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
31.3.22 00:07
@Diagnoza2 píše:
I s 15 cm může chlap být obrovskej k###t. Nebuď k###t, pak je skoro každá velikost v cajku :palec:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
31.3.22 06:14
@Koblizkova1980 píše:
Pro mě malý. Bývalý 18 cm a manžel 21cm. A gynekolog na mě používá dětské zrcadlo. Je mi 41, dvě deti

Jako že ji máš jak Macochu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
31.3.22 07:26

Ne, naopak, mám ji úzkou a v poho vleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.3.22 08:23
@Russet píše:
@Kovarson
Máš v posteli pěknou babu a nic necítíš. Tak mi řekni, kdo z nás dvou je ten idiot.

No ty. Myslel jsem to tak že když zasuneš tak nic necitis, protože je moc roztažená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 09:37

Tak 15 cm je celkem v pohode ;) Jinak neznamena ze kdyz zenska ma rada velky penis ze je tam dole velka ;) Ja jsem tam dole hodne mala a mam rada velky penis protoze me vzrusuje kdyz me to pri sexu trosku boli :andel: coz s malym penisem necitim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.3.22 11:13

Nezáleží na délce ale na majiteli co umí. Často jsem zažila nafoukance s chobotem co čekali že z toho padnu do kolen a naopak pánové s menší výbavou se snažili a bylo to tisíckrát lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 11:49
@Kovarson píše:
No ty. Myslel jsem to tak že když zasuneš tak nic necitis, protože je moc roztažená

A kolik žen jsi vlastně měl, že jsi hned hotový s informací, že je moc roztažená? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.3.22 12:07
@Russet píše:
A kolik žen jsi vlastně měl, že jsi hned hotový s informací, že je moc roztažená? 8o

To nebylo na tebe, ale obecně. Nevím přesně, můžu počítat v desítkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 12:09
@Kovarson píše:
To nebylo na tebe, ale obecně. Nevím přesně, můžu počítat v desítkách

Jó, měl jsi jich desítky a přijdes se na epipi zeptat, jestli jsou tvé rozměry ok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
31.3.22 12:18

Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.3.22 13:18
@whitemirror píše:
Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.

A hlavně - jen nezasouvat, honit rekordy v počtu zářezů, ale milovat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
31.3.22 13:50
@Russet píše:
Jó, měl jsi jich desítky a přijdes se na epipi zeptat, jestli jsou tvé rozměry ok :zed:

Nevím proč bych nemohl, jestli ti to vadí, tak se do diskuze nezapojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí