Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkarka píše:
Průměrná evropská velikost. Za mě v pohodě. Nemám mezi nohama Macochu.
Pro mě malý. Bývalý 18 cm a manžel 21cm. A gynekolog na mě používá dětské zrcadlo. Je mi 41, dvě deti
Samozřejmě že je. 15 cm? S tím chceš asi někoho polechtat ne?
ideální koňská délka ![]()
I s 15 cm může chlap být obrovskej k###t. Nebuď k###t, pak je skoro každá velikost v cajku ![]()
@Diagnoza2 píše:
I s 15 cm může chlap být obrovskej k###t. Nebuď k###t, pak je skoro každá velikost v cajku
@Koblizkova1980 píše:
Pro mě malý. Bývalý 18 cm a manžel 21cm. A gynekolog na mě používá dětské zrcadlo. Je mi 41, dvě deti
Jako že ji máš jak Macochu?
@Russet píše:
@Kovarson
Máš v posteli pěknou babu a nic necítíš. Tak mi řekni, kdo z nás dvou je ten idiot.
No ty. Myslel jsem to tak že když zasuneš tak nic necitis, protože je moc roztažená
Tak 15 cm je celkem v pohode
Jinak neznamena ze kdyz zenska ma rada velky penis ze je tam dole velka
Ja jsem tam dole hodne mala a mam rada velky penis protoze me vzrusuje kdyz me to pri sexu trosku boli
coz s malym penisem necitim ![]()
Nezáleží na délce ale na majiteli co umí. Často jsem zažila nafoukance s chobotem co čekali že z toho padnu do kolen a naopak pánové s menší výbavou se snažili a bylo to tisíckrát lepší
@Kovarson píše:
No ty. Myslel jsem to tak že když zasuneš tak nic necitis, protože je moc roztažená
A kolik žen jsi vlastně měl, že jsi hned hotový s informací, že je moc roztažená? ![]()
@Russet píše:
A kolik žen jsi vlastně měl, že jsi hned hotový s informací, že je moc roztažená?
To nebylo na tebe, ale obecně. Nevím přesně, můžu počítat v desítkách
@Kovarson píše:
To nebylo na tebe, ale obecně. Nevím přesně, můžu počítat v desítkách
Jó, měl jsi jich desítky a přijdes se na epipi zeptat, jestli jsou tvé rozměry ok ![]()
Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.
@whitemirror píše:
Je normální. A jak tu někdo píše, že ji má malou a má ráda velký penisy, tak to možné je, pokud ho má dotyčný dlouhého a úzkého. Pořád se řeší délka, ale jde i o tloušťku. Mě to s příliš velkým bolelo a na tom nic vzrušujícího není. A nejde jen o délku, ale i o to, jak rychle se mu postaví nebo jak tvrdou má erekci. Když ho má zvadlýho, může mít 15 cm a je to k ničemu.
A hlavně - jen nezasouvat, honit rekordy v počtu zářezů, ale milovat se.
@Russet píše:
Jó, měl jsi jich desítky a přijdes se na epipi zeptat, jestli jsou tvé rozměry ok
Nevím proč bych nemohl, jestli ti to vadí, tak se do diskuze nezapojuj.