Peníze na horší časy aneb spořící účet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mbank treba, ale nelze tam vkladat kes. Ja mam treba u uctu sporici poducet, da se k nemu udelat karta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak jsem dost slysela o ING, ale nevim jak je to s vybiranim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Mbank treba, ale nelze tam vkladat kes. Ja mam treba u uctu sporici poducet, da se k nemu udelat karta.
Můžu se zeptat co máš za účet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola a jo už to čtu…jsem trošku blond. Maskuju to, ale občas se to projeví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky,
omlouvám se za anonym.Potřebuji poradit. Chci si každý měsíc dávat stranou cca 2000 Kč nechci je mít doma ani na běžném účtu. Potřebuji je na horší časy které přijdou až mi dojde RD. Takže kam s nima? Nejlépe at je možné peníze ihned vybrat, žádné poplatky atd. Děkuji
Je uz ted spostu uctu u kterych muzes mit i sporici a manipulovat s penezi jak chces.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme spořící spolu s běžným v jednom u GE Money. Nejvyšší úroky má ale snad AXA.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nejlepší je se podívat, kde je nejlepší úročení a vedení účtu zdarma. U těch úroků je potřeba vědět, jestli úročí každý měsíc a ze sumy, která tam je na konci měsíce nebo jestli z minimální částky, co tam za dané období byla. To jsem měla u čsob a hned jak jsem to zjistila, měla jsem nutkání tu smlouvu narvat té frajerce do zadku
úročili sumu 1× za půl roku a to minimální částku, co tam byla. Takže spořící účet na ho.no.
Já mám spořící účet u wuntertur, úrok je tam dobrý od 30tis. a ještě se dá zvýšit zafixováním částky na určitou dobu.
Ještě jsem koukala na ty nové banky, zuno a air bank, ty mají také dobré úroky a Ing.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam spořící učet u AXA bank ma vysoký úrok, peníze maš k dispozici kdykoli. K účtu je i karta zdarma.Ale taky tam nejde vkládat peníze v hotovosti, jen z účtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Pak jsem dost slysela o ING, ale nevim jak je to s vybiranim.
Ten je dobrý a vybírání je v pohodě. Peníze si převedeš hned
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji od mBank účet eMax plus ![]()
Omlouvám se za OT @pikola vždyť peníze jdou v mBank pobočce na účet mKonto vložit ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky,
omlouvám se za anonym.Potřebuji poradit. Chci si každý měsíc dávat stranou cca 2000 Kč nechci je mít doma ani na běžném účtu. Potřebuji je na horší časy které přijdou až mi dojde RD. Takže kam s nima? Nejlépe at je možné peníze ihned vybrat, žádné poplatky atd. Děkuji
Já mám spořící účet u ING a jsem spokojená. Peníze tam pošleš a můžeš je kdykoliv vybrat. Všechno je bez poplatků (zřízení, vedení, zrušení, výběry, převody atd.). Úrok je 1,5 % a připisuje se každé tři měsíce, vždy z částky, která na účtu byla poslední den čtvrtletí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, něco o spořicich učtech se dočteš třeba zde http://leharo.blogspot.cz/…ci-ucty.html jinak aktuální přehled spořicích účtu je zde http://www.mesec.cz/…porici-ucty/ aktuálně je na tom nejlépe ZUNO bank
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
omlouvám se za anonym.
Potřebuji poradit. Chci si každý měsíc dávat stranou cca 2000 Kč nechci je mít doma ani na běžném účtu. Potřebuji je na horší časy které přijdou až mi dojde RD. Takže kam s nima? Nejlépe at je možné peníze ihned vybrat, žádné poplatky atd. Děkuji