Měla bych si říct o příspěvek na benzín?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21275
25.8.21 21:07

Já nevím, ale připomíná mi to ty typické lakomce - nechat vyšumět a doufat, že si nevzpomene. :roll: Nedávno o tom byla diskuze, jedna přispěvatelka tam říkala, že měla takového přítele - že jí počítal útratu a nechal si to do koruny vyplatit na ruku, ale když měl dávat něco on, tak ticho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 21:13
@PaníBovaryová píše:
Já nevím, ale připomíná mi to ty typické lakomce - nechat vyšumět a doufat, že si nevzpomene. :roll: Nedávno o tom byla diskuze, jedna přispěvatelka tam říkala, že měla takového přítele - že jí počítal útratu a nechal si to do koruny vyplatit na ruku, ale když měl dávat něco on, tak ticho…

Tak na to muze holcicka zapomenout. At si jezdi zadara v autobuse. Charitu delat nebudu. Takovy lakomce nasnasim

• Citovat
  • Upravit
1557
25.8.21 21:37
@Anonymní píše:
Nechodi, ma pul uvazek. Dohodly vzdy posledni den jizdy a tj. streda a dnes nic. Cekala jsem ze ji to docvakne kdyz jsme se bavili o aute a investovani do nej a kde nic tu nic. V pondeli si o predesly tyden pripomenu a jestlu to budou ochomitacky okolo tak ji reknu at jezdi autobusem

Já bych ji tu celkovou dosavadní částku asi napsala už v neděli smskou, ať na ty peníze v pondělí nezapomene, no a pokud by to v pondělí nezaplatila, tak bych ji řekla to s tím busem. To je fakt neskutečný, co si lidi dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 06:12
@ZustanSeMnou píše:
Já bych ji tu celkovou dosavadní částku asi napsala už v neděli smskou, ať na ty peníze v pondělí nezapomene, no a pokud by to v pondělí nezaplatila, tak bych ji řekla to s tím busem. To je fakt neskutečný, co si lidi dovolí.

Muzu zkusit, ale takto se domahat penez se mi celkove nelibi. Radsi jezdit sama bez takovych oplitacek

• Citovat
  • Upravit
1557
27.8.21 21:03
@Anonymní píše:
Muzu zkusit, ale takto se domahat penez se mi celkove nelibi. Radsi jezdit sama bez takovych oplitacek

Máš recht

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 19:25

Zeny tak dneska jsem byla po ranu vytocena do bela :pocitac: tak jsem ji rikala, ze jsme se domluvili, ze kazdy tyden jeji posledni jizdy zaplati a je dalsi tyden. Vypadlo z ni, ze ma kontokorent a ceka na penize :cert: haha, na cigara ma, kazdou chvilku slysim, jak si dala pivko atd. Ty vadooooo 8o ona zije s manzelem a nemaji? Ja jsem samozivitelka a co jako? Kdybych nejela, tak za bus by dat musela a me ne? Rekla jsem ji, at jezdi cim chce, ze domluva znela jasne a nerekla to rovnou na zacatku. Socka a vychcanek prvni kategorie :cert:

• Citovat
  • Upravit
1557
30.8.21 19:56

Buď ráda, že jsi to prozřetelně řešila včas.
Jojo pivo, cigára, na to má vždy, že..
Takže od zítřka ji uz nevozíš, viď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 20:07
@ZustanSeMnou píše:
Buď ráda, že jsi to prozřetelně řešila včas.
Jojo pivo, cigára, na to má vždy, že..
Takže od zítřka ji uz nevozíš, viď:)
Takhle by semnou zametala a stale slibovala a nic. Ono takovi zadluzenci to radi delaji. Nemam zapotrebi se doprosovat, radeji sama hezky vklidku
  • Citovat
  • Upravit
21275
30.8.21 20:27

Se nestydi vyuzivat samozivitelku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.21 21:11
@PaníBovaryová píše:
Se nestydi vyuzivat samozivitelku :poblion:

Asi ne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
7355
30.8.21 22:08

Alespoň už poznáš, když někdo jen slibuje a slibuje, to je taky dobrá škola života. Nemám čas ztrácet čas (a peníze) a máš po potížích.
Každého normálního člověka by to totiž trklo hned na začátku se domluvit a projevit iniciativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová