Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím, ale připomíná mi to ty typické lakomce - nechat vyšumět a doufat, že si nevzpomene.
Nedávno o tom byla diskuze, jedna přispěvatelka tam říkala, že měla takového přítele - že jí počítal útratu a nechal si to do koruny vyplatit na ruku, ale když měl dávat něco on, tak ticho…
@PaníBovaryová píše:
Já nevím, ale připomíná mi to ty typické lakomce - nechat vyšumět a doufat, že si nevzpomene.Nedávno o tom byla diskuze, jedna přispěvatelka tam říkala, že měla takového přítele - že jí počítal útratu a nechal si to do koruny vyplatit na ruku, ale když měl dávat něco on, tak ticho…
Tak na to muze holcicka zapomenout. At si jezdi zadara v autobuse. Charitu delat nebudu. Takovy lakomce nasnasim
@Anonymní píše:
Nechodi, ma pul uvazek. Dohodly vzdy posledni den jizdy a tj. streda a dnes nic. Cekala jsem ze ji to docvakne kdyz jsme se bavili o aute a investovani do nej a kde nic tu nic. V pondeli si o predesly tyden pripomenu a jestlu to budou ochomitacky okolo tak ji reknu at jezdi autobusem
Já bych ji tu celkovou dosavadní částku asi napsala už v neděli smskou, ať na ty peníze v pondělí nezapomene, no a pokud by to v pondělí nezaplatila, tak bych ji řekla to s tím busem. To je fakt neskutečný, co si lidi dovolí.
@ZustanSeMnou píše:
Já bych ji tu celkovou dosavadní částku asi napsala už v neděli smskou, ať na ty peníze v pondělí nezapomene, no a pokud by to v pondělí nezaplatila, tak bych ji řekla to s tím busem. To je fakt neskutečný, co si lidi dovolí.
Muzu zkusit, ale takto se domahat penez se mi celkove nelibi. Radsi jezdit sama bez takovych oplitacek
@Anonymní píše:
Muzu zkusit, ale takto se domahat penez se mi celkove nelibi. Radsi jezdit sama bez takovych oplitacek
Máš recht
Zeny tak dneska jsem byla po ranu vytocena do bela
tak jsem ji rikala, ze jsme se domluvili, ze kazdy tyden jeji posledni jizdy zaplati a je dalsi tyden. Vypadlo z ni, ze ma kontokorent a ceka na penize
haha, na cigara ma, kazdou chvilku slysim, jak si dala pivko atd. Ty vadooooo
ona zije s manzelem a nemaji? Ja jsem samozivitelka a co jako? Kdybych nejela, tak za bus by dat musela a me ne? Rekla jsem ji, at jezdi cim chce, ze domluva znela jasne a nerekla to rovnou na zacatku. Socka a vychcanek prvni kategorie ![]()
Buď ráda, že jsi to prozřetelně řešila včas.
Jojo pivo, cigára, na to má vždy, že..
Takže od zítřka ji uz nevozíš, viď:)
@ZustanSeMnou píše:
Buď ráda, že jsi to prozřetelně řešila včas.
Jojo pivo, cigára, na to má vždy, že..
Takže od zítřka ji uz nevozíš, viď:)
Takhle by semnou zametala a stale slibovala a nic. Ono takovi zadluzenci to radi delaji. Nemam zapotrebi se doprosovat, radeji sama hezky vklidku
Alespoň už poznáš, když někdo jen slibuje a slibuje, to je taky dobrá škola života. Nemám čas ztrácet čas (a peníze) a máš po potížích.
Každého normálního člověka by to totiž trklo hned na začátku se domluvit a projevit iniciativu.