Pergola - chce ji postavit úplně sám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.4.18 15:48

Dekuji za prispevky.
muj muz prave…a to ho nechci shazovat nijak moc ty chlapske prace neumi.vzdy kolem. toho spousta nervu -predevsim mych, abych ho uklidnovala, at se kroti..
moment.mame 4 mes. miminko, dicela narocne, takze pro mne je to, ze prijde domu uleva a muzeme se podelit o domaci prace atd.
ja si vazim to, ze chce.
ale taky se netroufnu na 3 patrovy dort kdyz jsem nedelala nikdy ani Krtkuv(to je priklad..dorty pecu :lol: ).
nedela to proto, ze chce, ale proto, ze vidi spoustu usetrenych penez..coz ja chapu..
ale tak nejak mam obavy.Asi proto, ze kdyz neco dela tak to vydrzi chvily, nebo si vypocujeme kolem toho…rada bych se zemu vyhla..

• Citovat
  • Upravit
20767
30.4.18 15:54
@Anonymní píše:
Dekuji za prispevky.
muj muz prave…a to ho nechci shazovat nijak moc ty chlapske prace neumi.vzdy kolem. toho spousta nervu -predevsim mych, abych ho uklidnovala, at se kroti..
moment.mame 4 mes. miminko, dicela narocne, takze pro mne je to, ze prijde domu uleva a muzeme se podelit o domaci prace atd.
ja si vazim to, ze chce.
ale taky se netroufnu na 3 patrovy dort kdyz jsem nedelala nikdy ani Krtkuv(to je priklad..dorty pecu :lol: ).
nedela to proto, ze chce, ale proto, ze vidi spoustu usetrenych penez..coz ja chapu..
ale tak nejak mam obavy.Asi proto, ze kdyz neco dela tak to vydrzi chvily, nebo si vypocujeme kolem toho…rada bych se zemu vyhla..

To pak chápu… Kamarádka má manžela, který všechno zmrví, ale pořád se do něčeho pouští… V podlaze škvíry, takže se začíná samozřejmě zvedat, protože jí nešika polil, špatně přilepený dřez, špatně udělaný silikon kolem vany, dveře podříznuté tak, že by pod nima proběhla čivava… On si myslí, že šetří a ona říká „nejsem dost bohatá na to, aby si honil ego“… Nápravy škod po něm stojí mnohem víc, než kdyby to rovnou udělal řemeslník. Takže už má zákaz na něco doma sáhnout :mrgreen: ego stranou…
Nemá třeba kamaráda, který je šikovný a pomohl by mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.18 17:22

Zas z neho nechci delat nesiku, takove bezne veci zvladne…ale podle mne moc vysoka meta. uvidime. domluvime se snad nejak

• Citovat
  • Upravit
1415
30.4.18 22:13

Úplně sám to je nesmysl… my teď stavíme pergolu, co jde, děláme svépomocí (manžel+tchán), ale leccos zůstává na odbornících… hlavně jako, když to člověk „nemá v ruce“, tak to jsou stovky hodin práce… my si dělali sami: základ, nátěr trámů a palubek a u ostatní se pomáhalo: trámy-vazba, pokládka dlažby, střecha se šindelí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí