Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kyslíková Ahoj už to mám za sebou, přesně v půl 12 mi ho tam dali
Ted už doma odpočívám, snad se dočkám už ![]()
@Adri56 Kolik jich teda nakonec bylo? A dostala jsi toho sampiona, tu blastu? Jinak gratuluju! Jsi tehotna😍
@Kyslíková Heleť 3 byly
Jedno mám u sebe a další dvě zmrazené, ale doufám že vyjde tohle
Děkuji :smiling_face_with3_hearts:
@Adri56 Jaktoze ti vlastne zbyl Pergoveris, tys v prubehu nejak snizovala davky? Vzdyt se dela ve 3 provedeni a da se to docela dobre napocitat presne…
@WcelkaMaya Moc děkuji, snažím se teď jen ležet odpočívat a nic nedělat ❤️️
@Kyslíková No hele jelikož mi ty vajíčka rostly pomalu tak se mi ta stimulace zeď nevím jestli den či o dva prodloužila a to pero mi nevyšlo, píchala jsem denně 125 jednotek. A z toho nového pera jsem píchla snad 2 dávky jenom nebo 3. ![]()
@Kyslíková musela jsem si právě to jedno pero dokoupit.
Příspěvek upraven 31.05.20 v 18:43
Holky já mám zítra 2. Ultrazvuk tak jsem děsně zvědavá, byla jsem včera s manzelem na kolech a to už jsem teda to břicho pořádně cítila…
@alestra Urcite uz mas nachystano na obou stranach jako poradna kvocna🐣 Ja mam zitra ET v poledne, tak snad tam na me taky nejakej kulisek ceka. Nervy mam uplne nadranc.
@Kyslíková držím moc palce, pak dej vědět
, je to děsně napínavé ![]()
@alestra Tak uz mam taky po ET!! Sampiona v brise. A dalsich 5 v mrazaku. 2 zmrazili uz v sobotu pro jistotu a 3 dneska. Neuveritelny! Mam hroznou radost ![]()
@Kyslíková Gratuluji ❤️️ Tak já dnes 2 dny po Et, včera jsem měla maličko krev fakt jen kapku a od té doby nic, jen mě poboliva břicho jinak dobrý. Tak raději pořád ležím 😁 😊