Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adri56 Tak to je skvely, uz se uhnizdil!!!:smiling_face_with3_hearts:
@Kyslíková Já doufám, byla bych šťastná ❤️️ Ty jo koukám že jsme se tu všichni nějak sešly s těmi početnými vajíčky 😁 😁
@Adri56 to je fakt super určitě už hnízdí
, no říkala mi, že velká část bude méně zraých a ž těch zbylých část odpadne první dny a to co přežije je naděje, prý tak 1/3 1/4
@Kyslíková to je slusne skóre gratuluju! Taky bych chtěla pár do mrazáku, dost by mě to uklidnilo, teď mám spíš obavu, aby byly zralé…
@alestra To bych si přála asi nejvíc 😁 😍 Jo je to tak, mě 4 odpadly ještě před oplodněním a pak po oplodnění ze 16 jsem ve finále měla 3, z toho jedno mám teď u sebe ❤️️ Takže něco ti určitě zbyde ale kolik to bude asi překvapení 🙂
@alestra Brzy se dočkáte 😁 😊 Ale přesně já si tohle taky říkala, nakonec ti uteče a teď si zase říkám že už bych si přála abych si už mohla udělat aspoň ten 7-8. den 😁 😁 To mi nějak neutíká, dnes teprve druhý den…
@Adri56 A ja jeste cely cerven nebudu chodit do prace!!! To se bude tahnout kazdy den do testu🤪
@Kyslíková No já jsem právě taky doma 😃 Je to hrůza… Jsem od března na úřadu práce 🤦 Ale teď tu práci asi řešit moc nebudu uvidím jak to dopadne 🙂
@alestra píše:
Já už bych tak ráda byla tak daleko jako vy
Ahojky, nic si z toho nedelej, me ceka OPU zitra a mame mit embryjka na genetiku jeste, drzim ti palce at vse zvladnes, je fajn ze v tom clovek neni sam a vam holky po ET drzim palecky ![]()
@Pista25 díky, já jdu na OPU ve čtvrtek, na jednu stranu se bojím, aby dorostly a na druhou, aby zase nepraskly, mám folikuly všech velikostí ![]()
@alestra píše:
@Pista25 díky, já jdu na OPU ve čtvrtek, na jednu stranu se bojím, aby dorostly a na druhou, aby zase nepraskly, mám folikuly všech velikostí
Ja jeste vcera mela nejake 17ky, pak az po 20ky taky ruzne takze jsem na to zvedava, ale mam po Ovitrellu pocit jak kdyby to melo kazdou chvili prasknout…kolik ti jich napocitali celkem? Taky chodis na Letnou?
@Pista25 Ano, taky, já jsem měla včera právě několik 17mm, několik 18mm a zbytek menší, takže jsem fakt zvědavá, dnes mám píchat Ovitrelle