Perlivá poděbradka miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
23.5.16 08:45

Koukám, že je to všude stejné. Můj tchán neustále vozí kočárek ke včelám. Prý nemůžou malou bodnou a když, tak se jí nic nestane. A já jsem za tu špatnou. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.16 08:48

Ano pak my jsme ty histericke matky :roll: ale presne jak pises ja bych to taky spis cekala od tchyne ty ale naopak prekvapili jak se ptají..ale ne od vlastni mamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
23.5.16 09:18

Nastav si hranice, ale nedělej z dítěte květinku ve skleníku.
Bublinková voda asi není dobrá, nicméně jednou za čas, pokud dostane něco jiného, co není zdraví škodlivé, nevadí. - Za pár let už budeš mít více nadhledu.

Podívej se zpětně. Jezdila jsi za babičkou a za dědou. Dávali ti něco jiného, dávali ti dobroty, dali ti někdy něco, co jsi doma nemohla? Rodiče vychovávají a prarodiče rozmazlují. Pokud je nemáš v domě nebo moc často doma, tak je to ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.16 09:25
@vertunka píše:
Koukám, že je to všude stejné. Můj tchán neustále vozí kočárek ke včelám. Prý nemůžou malou bodnou a když, tak se jí nic nestane. A já jsem za tu špatnou. :zed: :zed:

tak proč mu to dítě půjčuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.5.16 11:20

Někdy si člověk nepomůže, ani když vysvětlí, že dítěti daná potravina způsobuje zdravotní problémy. Tchýně se mě ptala, jestli malému dáváme jogurty a pribiňáky (v 10m). Tak jsem řekla, že ne, protože po mléčných výrobcích zvrací. No a co myslíte. Vrátila nám ho po hlídání a prý:,,Dala jsem mu pribiňák, tak uvidíte, jestli bude blít" :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.5.16 12:06
@martina.se píše:
to je krásný, ale co ve chvíli, kdy to nerespektuje?

Pak bych je asi nenechávala samotné. A pak bych se možná hádala. ALe určitě bych neomezovala styk dítěte s babičkou. Mít babičku (která je jinak normální) je pro dítě určitě víc než nepít Poděbradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí