Perlivá poděbradka miminku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koukám, že je to všude stejné. Můj tchán neustále vozí kočárek ke včelám. Prý nemůžou malou bodnou a když, tak se jí nic nestane. A já jsem za tu špatnou.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano pak my jsme ty histericke matky
ale presne jak pises ja bych to taky spis cekala od tchyne ty ale naopak prekvapili jak se ptají..ale ne od vlastni mamy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastav si hranice, ale nedělej z dítěte květinku ve skleníku.
Bublinková voda asi není dobrá, nicméně jednou za čas, pokud dostane něco jiného, co není zdraví škodlivé, nevadí. - Za pár let už budeš mít více nadhledu.
Podívej se zpětně. Jezdila jsi za babičkou a za dědou. Dávali ti něco jiného, dávali ti dobroty, dali ti někdy něco, co jsi doma nemohla? Rodiče vychovávají a prarodiče rozmazlují. Pokud je nemáš v domě nebo moc často doma, tak je to ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vertunka píše:
Koukám, že je to všude stejné. Můj tchán neustále vozí kočárek ke včelám. Prý nemůžou malou bodnou a když, tak se jí nic nestane. A já jsem za tu špatnou.![]()
tak proč mu to dítě půjčuješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy si člověk nepomůže, ani když vysvětlí, že dítěti daná potravina způsobuje zdravotní problémy. Tchýně se mě ptala, jestli malému dáváme jogurty a pribiňáky (v 10m). Tak jsem řekla, že ne, protože po mléčných výrobcích zvrací. No a co myslíte. Vrátila nám ho po hlídání a prý:,,Dala jsem mu pribiňák, tak uvidíte, jestli bude blít"
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
to je krásný, ale co ve chvíli, kdy to nerespektuje?
Pak bych je asi nenechávala samotné. A pak bych se možná hádala. ALe určitě bych neomezovala styk dítěte s babičkou. Mít babičku (která je jinak normální) je pro dítě určitě víc než nepít Poděbradku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit