Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Capricorn61 píše:😂
Jak potrollit drze zajemce
@Capricorn61 Taky muž musel vyzvedávat rodný list na matrice, protože pošta, že… Vrátili to odesílateli. Ale rovnou vyzvedl i přihlášku na vítání občánků, ta by nám asi taky nedoputovala.
Já jsem strašně vděčná za datovou schránku, dost mi usnadňuje život.
@stín katedrál To teda! Datovka je bozi. Nejen, ze v dosti pripadech nemusim chodit na urad, ale treba ted mi i prislo, ze autu bude koncit technicka. Proste kdo vymyslel datovku byl frajer. ![]()
@Zumpa píše:
Moje zkušenost je taková, že nakonec oblečení dávám do těch charitativních kontejnerů. Co nerozdám po známých, tak vyhazuji. Teď budu muset vyhodit dvě kola, to je trošku oříšek.
dvě kol chci…
tady se daji dat do „kola pro afriku“, kde si je i opravi.
Příspěvek upraven 29.05.22 v 07:28
@Capricorn61 píše:
Me zas chodi maily:
Dobry den, je to stale volne? (K dispozici atd)Odepisu:
Dobry den, ano, me inzeraty jsou aktualni.Cekate pointu? To je vse. Proste lidi si chcou jenom popsat s random lidmi na bazaru.
Na svou otazku dostane odpoved, tak jsou ti lidi spokojeni.
A to same se mi stava, i kdyz ta otazka zni jinak:
Dobry den, mam zajem o tu vec. Posilate to i zasilkovnou.Odpovim: Dobry den, ano, je to volne. Veci posilam zasilkovnou bud na dobirku nebo platbou predem, coz preferuji.
A tim to konci.
Tady jsou odbornici, vsevedi, tak prosim, jestli je problem ve me nebo pisu nejak strasidelne, ze vsechny vydesim ci odradim, dejte mi to sezrat.
Edit: A problem u ceny nevidim, v kazdem inzeratu mam napsane, ze dohoda mozna.Bo jinak nic neprodam, kdyz ta konverzace tady tak konci
oni maji rozklikanych vic inzeratu, protoze inzerenti taky neodepisuji a nemazou stare inzeraty. tak nejdriv overuji, co je mozne ziskat a pak teprve vybiraji z toho, co je skutecne dostupne. Meli by jeste napsat, ze vybrali jinde, ale to asi proste zapomenes. takove dotazy mi neva, jen odpovidat perstručně
Prodávala jsem na bazoši klec pro morčata, ke kleci 1 balík neotevřeného krmiva zdarma. Paní napsala: beru to krmivo zdarma ![]()
Tady u nás pořád poptavaji kola, koloběžky, odražedla, brusle… ubytovny, kde mají matky a děti z Ukrajiny. Berou vše, co je v pojízdném stavu, neřeší značku nebo barvu a ještě za to dávají zákusky, které ty matky pomáhají péct v blízké pekárně.
My jsme zazily jednoho exota kupujiciho na domaci kino 3000.Pc byla 15tis,4 roky stary. Prijel odzkouset. Partner mu pustil Avatara v nejvyšší kvalitě a pridaval na zvuku aby kupující videl a hlavne slysel prostorovy zvuk. Pokynul rukou ze staci a ztisit-(nepochopitelny u domaciho kina)nasledne na 5 cm kontroloval ovladac a mackal tlacitka jestli funguji, ptal se na rozliseni a zapojeni a nakonec nam vrazil ovladac do ruky a vybehl ven ze to nebere. U dveri dole se jeste pri zamykani zeptal zda aspon ten kabel mu prodame.Na to partner zabouchl dvere a nechal ho tam stat.
O tyden pozdeji partner osobne dovezl 16ti letemu klukovi tohle kino domu za 2000 ktery to koupil rodicum k vyroci svatby z brigad. Platil v drobnych a tesil nas tenhle obchod.
A takovych bazosu a radoby chytraku jsme potkali vic… i na kalhotky pouzity se me ptaly…
Jinak holky pozor na tohle. Stalo se me na zaklade meho inzeratu na Bazosi
@Andrise píše:
Jinak holky pozor na tohle. Stalo se me na zaklade meho inzeratu na Bazosi
To jsem psala v uplne uvodnim prispevku.
https://www.emimino.cz/…zose-463787/
A jen Te doplnim - cisla si zasadne googlim v ruznyh tvarech: +420 123456789, +420 123 456 789, 123456789 a 123 456 789. Pokazde to totiz najde neco jineho. Mi takhle primo naslo stranku neco jako „kdo volal“, kde 5 lidi uz upozornovalo na podvodnika.
Dale je fajn i na tom bazosi si to cislo vyhledat. Ono zajemce, ktery ma jediny inzerat, ze daruje svou zenu protoze steka, o sobe neco vypovida (a diky tomuto inzeratu plus fotce mi doslo, s kym mam tu cest a proc od obchodu upustit
).
Jo a ja vim, ze kazdy pise ruzne, ale uvazujte, jak ten clovek pise a co pise. Pokud to zni divne nebo roboticky, je to s nejvetsi pravdepodobnosti podvod. Uz se mi to stalo nekolikrat, ze z divneho psani mi vysel podvod.