Péřovka v sušičce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81479
29.11.17 12:02
@Laurie píše:
@Lama Lama jéžiš :nevim: to bylo myšleno na to že „péřovka volně schnout nesmí“

ale jo. já jen nechápu, proč někdo na: prosím o osobní zkušenosti" napíše- já bych to tam teda nedala já bych to nechala volně uschnout. Já se právě neptám na doměnky, ale co to udělalo. Očekávám reakce - vrazila jsem to do sušičky a vylezla z toho péřovka na panenky, otevřela jsem sušičku a měli jsme doma kurník, dala jsem to na nízkou teplotu a bylo to furt mokrý, dala jsem to na plnej a uplně vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
29.11.17 12:04

@saadet prasek normos co mam na vse a program jemne prani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
29.11.17 12:06

Perovky davam do susicky na nejvic stupnu a k tomu 6 tenisaku… :) Oni to krasne nacachraji a Bundy jsou rovnomerne suche. Je to ale rachot! :) :) :) Davam ale max. 2 Bundy!
Mam petiletou dceru a ta ma svetle ruzovou perovku, kdybych to davala do cistirny, tak nema co na sebe… Je super.. Vecer vyprana i ususena..
Hodne stesti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
29.11.17 12:11

@Kolarkaa tak pokud nemas program na peri, tak to jemne by melo byt ok, ale prasek by jsi mely mit na peri. Nektere prasky pry to peri totalne slepi a neudelas uz nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
29.11.17 12:28
@Laurie píše:
@Lama Lama a když nemá někdo sušičku, tak co jako :mrgreen:

Tak by si to měl asi spíš nechat vyčistit. Ono se to usušit dá, mělo by se to natřepávat. Samo taky záleží na konkrétním výrobku a jeho kvalitě. Co u jednoho projde, u druhého ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.11.17 12:30
@berusa.m píše:
No právě. Dcera měla loni drahou tmavě růžovou péřovku a každých 14 dní jsem ji musela prát. Kdybych ji dávala do čistírny, tak bych vysolila každé 2 týdny 300,–! U některých sušiček jsou součástí i takové míčky právě na provzdušňování a čechrání takového typu prádla. Já jsem je u sušky neměla, tak používám tenisáky. Už jsou vysušené na kámen, že bys s nima zabila :mrgreen:.
Sušička je super věc. Ježišek ti udělá fakt radost. :palec:

Jé aha, díky. No mám vyhlídnutou Boschku A+++, tak třeba budou míčky taky součástí..
A jak tedy tu bundu prosím pereš? Na jaký program - nejšetrnější, co mám, je vlna na 30 stupňů. Pračku mám obyčejnou Gorenje asi za 6000,– Kč, tak moc programů nemá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
29.11.17 12:32
@Kolarkaa píše:
Hm.. ja sem prave prala perovou vestu a po vyndani z pracky byla uplne „zdrcla“, to peri tam udelalo hrozny cucky jaloby, tak sem ji ani dio susicky nedala, nechala volne uschnout ale bylo to stejne. Vesta uplne spadla a cucky v ni.. no vyhodila sem to. Kdybych to dala do susicky tak by se roztahlo do puvodniho stavu?

Důležité je neždímat na vysoký stupeň otáček, aby se peří nepolámalo. Mimochodem ani polštáře s antialergickou výplní by se neměl ždímat na víc jak 800otáček, jinak se to zničí.
Asi by tomu ta sušička pomohla, ona by to načechrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
29.11.17 13:26

@saadet aha, dekuju, jsem zas o neco chytrejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný