Pervitin před interrupcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
20.8.22 08:21
@Jtp0601 píše:
Nevím jestli je tohle vhodné diskusní fórum na mou otázku, ale snad zde najdu odpověď. Asi je zbytečné psát, že nepotřebuji soudit, rejpalky si vždycky rejpnou i tak…
Asi čtyři měsíce beru pervitin. Ne moc, ale dá se říct, že každý den. A v úterý jsem objednáná na umělé přerušení těhotenství. Bohužel musím na velký zákrok, protože jsem již v desátém týdnu. Je moc důležité před zákrokem uvést, že beru Pervitin? Asi to nezvládnu. Už tak se stydím, že jdu na potrat natož aby se na mě ještě dívali jako na „feťáka“.
Prosím o odpověď ženy/slečny které třeba na zákroku byli a také zkoušeli pervitin nebo podobné zkušenosti.Předem děkuji za odpověď

Rozhodně to řekni. Nebo nebudeš dobře reagovat na narkózu :zed: Možná se ti bude lépe přestávat, když se za to „stydíš“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 08:23
@Agrion píše:
@topazio A to jako proc? Aby se nahodou na jinou pacientku spatne nepodivala 8oZakladatelko rekni to hlavne anestesiologovi!!! Protoze to velky vliv na narkozu a hlavne davkovani narkotik - uzivatele obvykle potrebuji konske davky.

Třeba proto, jaký bude mít dojezd po narkóze. Nikdo není zvědavý na feťačku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
20.8.22 08:24

@topazio Interupce se provadi ambulantne… nez by se ji mohl rozjet abstak bude uz davno doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
20.8.22 08:25

Edit admin: příspěvek hrubě porušuje pravidla, urážky a nadávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
20.8.22 08:25

@Russet Dojezd po narkoze muze mit spatny i stepfordska panicka a zeblit se jak amina… zo nema s uzivanim nic spolecneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.8.22 08:29

Perník už dávno není drogou spodiny, jako v minulosti, v podstatě se posunul k rekreační droze, tím spíš bys to měla začít řešit, závislost vzniká velice rychle a je jedno v jaké formě jsi ho začala užívat. Nicméně ano, ohlas to při příjmu, kvůli narkoze. Anesteziolog to musí vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 08:36
@Agrion píše:
@topazio Interupce se provadi ambulantne… nez by se ji mohl rozjet abstak bude uz davno doma.

A co když nastanou komplikace a v nemocnici si poleží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
20.8.22 08:44

Já doufám, že jsi troll :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.8.22 08:51
@Russet píše:

No tak to řekne a dají jí nějakou náhražku na předpis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
20.8.22 09:00

Feťačka jsi. Potrat je dobré rozhodnutí. Doktorům to rozhodně říct musíš. Prosím chraň se. Nebuď kráva a jdi se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
20.8.22 09:10

No, je úplně fuk, co řekneš, protože se stejně ufetuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5949
20.8.22 09:11
@Russet píše:

Brzy si s tímto životním stylem poleží v nějaké škarpě. Pokud nepřestane, tak si poleží na věky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
20.8.22 09:19
@Jtp0601 píše:
Nevím jestli je tohle vhodné diskusní fórum na mou otázku, ale snad zde najdu odpověď. Asi je zbytečné psát, že nepotřebuji soudit, rejpalky si vždycky rejpnou i tak…
Asi čtyři měsíce beru pervitin. Ne moc, ale dá se říct, že každý den. A v úterý jsem objednáná na umělé přerušení těhotenství. Bohužel musím na velký zákrok, protože jsem již v desátém týdnu. Je moc důležité před zákrokem uvést, že beru Pervitin? Asi to nezvládnu. Už tak se stydím, že jdu na potrat natož aby se na mě ještě dívali jako na „feťáka“.
Prosím o odpověď ženy/slečny které třeba na zákroku byli a také zkoušeli pervitin nebo podobné zkušenosti.Předem děkuji za odpověď

Ale ty jseš fetka, která jde na potrat :poblion:. Doufám, že si to aspoň platíš sama :zed:
A uvědom si, že 4měsíční denní užívání neni zkouška, ale regulérní užívání a závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16944
20.8.22 09:21
@Jtp0601 píše:

No asi takto: před interrupcí se dělají krevní odběry, takže s největší pravděpodobností to tak jako tak odhalí a co je hlavní - může to ovlivnit zda tě vůbec vezmou. Nebud blbá a nic si neber, at jsi čistá a hlavně jim to řekni, nic nezatajuj! Jak holky píší, může se to na narkoze projevit a může z toho být průser ne pro tebe, ale pro chudáka anesteziologa!

Nehledě na to, že jestli se stydíš, je to jedině dobře. Po 4měsících to na tobě asi stejně poznají a jestli ne, tak za rok už to na tobě pozná každej.

A ano, jsem sluníčková, ale za mě: Jsi hloupá, hloupá a hloupá a to volím slušná slova pro otevřenou diskuzi. Dej si pár facek a PŘESTAŇ!!! To je tvůj životní cíl stát se fetákem? Lůzřice všech lůzřic a zahodit život? Proč? Proč to proboha bereš? :zed:

Kolik fetáků já zažila, vždyt to je hrůza. Soudnost nula, život nula - honba za kriminálním počínáním aby měli na fet! A nějaké blody fetáků, že to mají pod kontrolou, hoooooooooo*no!

Prosím tě měj se ráda. Život je fajn. Svět je krásný! Nezahazuj svůj život! Miminko už bude odepsané tvým braním, ale TY šanci na nápravu máš. Vyhledej pomoc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
20.8.22 09:23
@Jtp0601 píše:
Prosím o odpověď ženy/slečny které třeba na zákroku byli a také zkoušeli pervitin nebo podobné zkušenosti.
Předem děkuji za odpověď

oni se na tebe nebudou dívat „jako“ na feťáka, ty jsi feťák
přestaň co nejdřív a navždy
nic ti to krom trochy libých pocitů nedá a sebere ti to nakonec všechno, ublížíš nejen sobě, ale všem svým blízkým
a lékařům to řekni, nebo můžeš na nějakou špatnou interakci s anestetikem nebo jiným léčivem umřít, nebo dostat mrtvici
nebuď hlupačka ještě větší, než už jsi, protože drogy bere jen hlupák

A přečti si tyhle příběhy
Meth induced stroke (meth je pervitin)
Meth induced stroke update
Vzal jsi jednou heroin, jen tak pro ten zážitek a jel v tom několik let

Příspěvek upraven 20.08.22 v 09:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie