Pes na sluníčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
20.8.12 16:44
@Sandra752 píše:
My mame tri hafany, jezevcika, labradora a curly coated retrivra a mame je doma…snadno se psi prehreji… nasi jsou 5 min na zahrade a dozaduji se pak ze chteji domu… :-)

Nj, když on se právě nedožaduje, aby mohl dovnitř, on je spíš otrávený, že ho nenechám venku. Navíc je tu spousta míst, kde by mohl být ve stínu a on si lehne na slunko a pak dejchá jako by běžel maraton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
20.8.12 16:47

Neliso, tak si to uziva…nekteri psi slunko miluji :-)Kdyby se mu neci nelibilo, dal by ti nejak vedet :-)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
20.8.12 17:22

Baset mi to někdy dělával taky.. někdy se nehnul z chladných dlaždic ve sklepě a někdy den prochrápal na sluníčku :lol:

• Citovat
  • Upravit
1980
20.8.12 17:27

Tohle období milujeme, chlupatí psi zalezlí ve stínu nebo se chladící ve vodě a naháč má celou louku i s přilehlými cestami jen pro sebe, plave v bazénu a celé dny se opaluje na sluníčku i při takových teplotách, které by chlupatí psi nevydrželi, takže pro nás je tohle naprosto super počasí - pro naháče ;) A za týden s námi letí do Řecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
20.8.12 17:48

Já bych ho také nechala, pes není blbej :) a pokud tam chce být, a ví, že může jít do stínu, tak se vyhřívá dobrovolně. Já mám italské psy a ty vedro milují, dnes v tom parnu vydrží ležet venku a když jim je horko, tak si jdou lehnout dovnitř na dlažbu. Vždycky říkáme, hele holky jsou v solárku :) takže musí mít přístup k vodě a když jim to začne být nepříjemné, sami si zalezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 08:25

Přehřátí psa

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je možné aby se nám 2- měsíční štěňátko přehřálo v bytě, kde je puštěné topení naplno? Bude doma sám asi do 14 hodin. Přemýšlím, zda mohu zůstat v práci nebo raději jet domů.

Děkuji za odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
8.4.15 08:30
@Anonym27 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je možné aby se nám 2- měsíční štěňátko přehřálo v bytě, kde je puštěné topení naplno? Bude doma sám asi do 14 hodin. Přemýšlím, zda mohu zůstat v práci nebo raději jet domů.Děkuji za odpověď…

proč topíte, když nejste doma?? Jinak, neboj, nestane se mu nic, jestli má vodu a není uvázaný metr od topení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
8.4.15 08:32

@Anonym27 a to nemůžeš topení ztlumit a nechat pootevřenou ventilačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
8.4.15 08:36
@ka2ka píše:
@Anonym27 a to nemůžeš topení ztlumit a nechat pootevřenou ventilačku?

Já to beru tak, že asi zapomněli zapnuté topení bez termostatu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 08:36

Děkuji za reakce. No on to byl nápad přítele. Měl ráno strach, že mu bude zima, tak mu přitopil a pak už to zapomněl vypnout :x Chlapi někdy nepřemýšlí…Mám strach hlavně proto, že je ještě tak malý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
8.4.15 08:42
@Anonym27 píše:
Děkuji za reakce. No on to byl nápad přítele. Měl ráno strach, že mu bude zima, tak mu přitopil a pak už to zapomněl vypnout :x Chlapi někdy nepřemýšlí…Mám strach hlavně proto, že je ještě tak malý…

No a máte termostat nebo topení poběží až do těch 2 naplno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 08:43
@ivašot. píše:
No a máte termostat nebo topení poběží až do těch 2 naplno?

No bohužel nemáme…proto jsem z toho tak nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
8.4.15 08:48
@Anonym27 píše:
No bohužel nemáme…proto jsem z toho tak nervózní.

Nemyslím si, že se pejskovi něco stane. Ale zase než být celý den na nervy, tak tam vyraž. Jestli to tedy není nepřekonatelný problém v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
8.4.15 08:49

A jak máte velký byt? je tam nějaká místnost bez topení, kam se pes dostane?
vodu tam má, předpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.15 08:52
@bubulina píše:
A jak máte velký byt? je tam nějaká místnost bez topení, kam se pes dostane?
vodu tam má, předpokládám…

Dle nových informací je zavřený v kuchyni 2×3 metry. Vodu samozřejmě má… Ale asi vyrazím domů…Na tohle fakt nemám nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný