Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Sandra752 píše:
My mame tri hafany, jezevcika, labradora a curly coated retrivra a mame je doma…snadno se psi prehreji… nasi jsou 5 min na zahrade a dozaduji se pak ze chteji domu…
Nj, když on se právě nedožaduje, aby mohl dovnitř, on je spíš otrávený, že ho nenechám venku. Navíc je tu spousta míst, kde by mohl být ve stínu a on si lehne na slunko a pak dejchá jako by běžel maraton.
Neliso, tak si to uziva…nekteri psi slunko miluji
Kdyby se mu neci nelibilo, dal by ti nejak vedet ![]()
Baset mi to někdy dělával taky.. někdy se nehnul z chladných dlaždic ve sklepě a někdy den prochrápal na sluníčku ![]()
Tohle období milujeme, chlupatí psi zalezlí ve stínu nebo se chladící ve vodě a naháč má celou louku i s přilehlými cestami jen pro sebe, plave v bazénu a celé dny se opaluje na sluníčku i při takových teplotách, které by chlupatí psi nevydrželi, takže pro nás je tohle naprosto super počasí - pro naháče
A za týden s námi letí do Řecka ![]()
Já bych ho také nechala, pes není blbej
a pokud tam chce být, a ví, že může jít do stínu, tak se vyhřívá dobrovolně. Já mám italské psy a ty vedro milují, dnes v tom parnu vydrží ležet venku a když jim je horko, tak si jdou lehnout dovnitř na dlažbu. Vždycky říkáme, hele holky jsou v solárku
takže musí mít přístup k vodě a když jim to začne být nepříjemné, sami si zalezou.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je možné aby se nám 2- měsíční štěňátko přehřálo v bytě, kde je puštěné topení naplno? Bude doma sám asi do 14 hodin. Přemýšlím, zda mohu zůstat v práci nebo raději jet domů.
Děkuji za odpověď…
@Anonym27 píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je možné aby se nám 2- měsíční štěňátko přehřálo v bytě, kde je puštěné topení naplno? Bude doma sám asi do 14 hodin. Přemýšlím, zda mohu zůstat v práci nebo raději jet domů.Děkuji za odpověď…
proč topíte, když nejste doma?? Jinak, neboj, nestane se mu nic, jestli má vodu a není uvázaný metr od topení. ![]()
@Anonym27 a to nemůžeš topení ztlumit a nechat pootevřenou ventilačku?
@ka2ka píše:
@Anonym27 a to nemůžeš topení ztlumit a nechat pootevřenou ventilačku?
Já to beru tak, že asi zapomněli zapnuté topení bez termostatu
.
Děkuji za reakce. No on to byl nápad přítele. Měl ráno strach, že mu bude zima, tak mu přitopil a pak už to zapomněl vypnout
Chlapi někdy nepřemýšlí…Mám strach hlavně proto, že je ještě tak malý…
@Anonym27 píše:
Děkuji za reakce. No on to byl nápad přítele. Měl ráno strach, že mu bude zima, tak mu přitopil a pak už to zapomněl vypnoutChlapi někdy nepřemýšlí…Mám strach hlavně proto, že je ještě tak malý…
No a máte termostat nebo topení poběží až do těch 2 naplno?
@ivašot. píše:
No a máte termostat nebo topení poběží až do těch 2 naplno?
No bohužel nemáme…proto jsem z toho tak nervózní.
@Anonym27 píše:
No bohužel nemáme…proto jsem z toho tak nervózní.
Nemyslím si, že se pejskovi něco stane. Ale zase než být celý den na nervy, tak tam vyraž. Jestli to tedy není nepřekonatelný problém v práci.
A jak máte velký byt? je tam nějaká místnost bez topení, kam se pes dostane?
vodu tam má, předpokládám…
@bubulina píše:
A jak máte velký byt? je tam nějaká místnost bez topení, kam se pes dostane?
vodu tam má, předpokládám…
Dle nových informací je zavřený v kuchyni 2×3 metry. Vodu samozřejmě má… Ale asi vyrazím domů…Na tohle fakt nemám nervy