Pěstování malin

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
5.4.17 18:39
@Fufik píše:
@brisco @pe-terka Díky… :-) No ony jsou tu i nějaké novější, které prý plodí, ale je mi líto vyrýt lán těch starších… :-)

tak je jenom sestříhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.4.17 22:27

@pe-terka blbé je že tazatelka neví jaké má maliny. Může mít (nevím odborný výraz) maliny které plodí na dvouletém výhonu nebo maliny které plodí na jednoletém.
Každopádně moje maliny (oboje) už dostaly kompost a Cererit, ty co plodí na jednoletém později trochu prostříhám aby nebyly moc hustě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.4.17 22:32
@Reniii píše:
@pe-terka blbé je že tazatelka neví jaké má maliny. Může mít (nevím odborný výraz) maliny které plodí na dvouletém výhonu nebo maliny které plodí na jednoletém.
Každopádně moje maliny (oboje) už dostaly kompost a Cererit, ty co plodí na jednoletém později trochu prostříhám aby nebyly moc hustě.

ty si ty rostlinky háčkáš :palec: Jsi profesionálka :potlesk: Já mám ty svoje prostříhané, zbytek musí zvládnout samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
5.4.17 22:34

@Reniii jj, to jsem si taky říkala, že by se mi hodilo vědět… Zkusím se poptat… :-) Dneska jsem se pustila do jejich „obrývání“, aby se provzdušnila půda kolem nich, vytrhávám plevel… Sestříhané už je mám (1/3 z každé rostlinky jsem střihla a suché zrušila úplně)… Až to prokoukne, zkusím se podívat po nějakém hnojivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí