Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@jege Lebkouni mají doma i sovičkové, takže jich tam bude furt stejně ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Založ ji a tuhle ti podepíšu![]()
![]()
Když já to neumím…
Snad se toho někdo ujme…
![]()
@jege píše:
@bse.pedro A nebude jich tam zbytečně moc? Nebylo by vhodné oddělit lebkouny a sovičky zvlášť?
Jsem zastáncem rychlejšího promořování, ovšem v rozumné míře… ![]()
Mým vzorem je „Strana mírného pokroku v mezích zákona“…
![]()
@j.a.n.i1 píše:
@jege Lebkouni mají doma i sovičkové, takže jich tam bude furt stejně
Ovšem může se jednat o rozdvojené osobnosti, takže počet návštěvníků může být v reálu až dvojnásobný, než se na první pohled zdá…
![]()
@jege píše:
My tohle kvůli rizikovému dítěti praktikujeme už dávno i doma a jsme tak naučení, že když musíme nemocní ven, tak si ji bereme taky, ovšem všichni na nás koukají jak na exoty. Jinak chuťovka je mentolový bonbon a rouška, doporučuji vyzkoušet…
Již jsem měla tu čest prožít blízké setkání s mátovou žvýkačkou… ![]()
@Čičorečka píše:
Ne, díky. Já nesnáším lidi a tohle je pro mě vítaná bariéra mezi mnou a jimi. Přijde mi teď daleko méně nechutný chodit do obchodu apod.
@Bábrdl píše:
Cítím provinilou slast. Musím, ač nerada, přiznat, že mně se ta opatření vlastně líbí.![]()
![]()
![]()
Všechno, co dřív „nešlo“, najednou jde - konečně nám fungují vzdálené přístupy, doktoři a úředníci konečně objednávají na čas, nikdo na mě nechrchlá, všichni ti „to můžeš chytit kdekoliv“ konečně sedí doma na zadeli, místo aby na všechny flusali své viry.
Vím, že to nejde na vždy. Ale já si to docela užívám.
@stinga píše:jó? naše obvoďačka neordinuje dosud vůbec a spousta jiných doktorů taky ne
Naše ordinuje, objednává na čas.
@Bábrdl píše:
Naše ordinuje, objednává na čas.
tak to máte fajn, naše nebere stále ani telefony, napíšeš sms, jaké chceš léky, lístek na sanitku pro dědečka atd., ona nic - nereaguje, tak druhý den voláš do lékárny a tam je to připraveno, ale fyzicky neordinuje, nevyšetřuje, nic
Teď jdu od pediatra, byla jsem se synem na preventivce. Krása, čekárna prázdná, nemocní tam nechodí, protože ti s klasickým nachlazením nejdříve zavolají doktorovi, popíšou symptomy, on jim poradí, co koupit a jak léčit, a spokojení jsou všichni. Ošetřování nepotřebují a jak jsou děcka zalezlá doma, tak ani obyč chřipku nikdo nemá…
@Modesta píše:
Teď jdu od pediatra, byla jsem se synem na preventivce. Krása, čekárna prázdná, nemocní tam nechodí, protože ti s klasickým nachlazením nejdříve zavolají doktorovi, popíšou symptomy, on jim poradí, co koupit a jak léčit, a spokojení jsou všichni. Ošetřování nepotřebují a jak jsou děcka zalezlá doma, tak ani obyč chřipku nikdo nemá…
Tyhle věci bych ponechala natrvalo. I na úřadech. Najednou to jde. ![]()
Moje obvoďačka ordinuje, byla jsem tam teď 2× po sobě, bezva bylo, že tam nikdo nebyl. Zavolala jsem si tam a sestra mě řekla den, kdy mám přijít, pak jen zaklepat
@Miryam píše:
Tyhle věci bych ponechala natrvalo. I na úřadech. Najednou to jde.
Problém je papír na ošetřování člena rodiny. Kdyby měli lidé více možností pracovat doma na HO (a že se zjistilo, že to vlastně docela jde), tak by to IMHO bylo lepší. S úřady souhlasím. I když by se to úředníkům za přepážkou asi moc nelíbilo…
@jege píše:
Každý o tom mluví, ale aby tu někdo hodil foto, o co vlastně kráčí, to ne: https://www.super.cz/…sleduje.htmledit adminom - zmazaná fotka
Tak tohle mě pobavilo jako fakt hodně. Po všech těch hercích fanaticky a srdcervoucně papouškujících furt dokola-moje rouska chrani tebe, tvoje rouska blablabla, bylo tohle moc milé osvěžení. Já to dnes ukazovala muži. Ten bulvár nečte vůbec a tak to viděl až dnes a taky ho to pobavilo.