Petice proti rouškám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
20.4.20 19:24
@bigl píše:
A víš proč? Protože normálně se ti lidi rozptýlili a chodili od rána. Teď je tam do 10 prázdno, pár důchodců a v 10 se to tam nahrne. To je i u nás. A o víkendu je to úplná blbost, jsem se zapomněla a šla tam v neděli v 9, Lidl úplně prázdný, ale mě tam nepustili. :nevim:

To vím. Ale nechápu, proč důchodci tam straší i před a po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 19:26
@Lelio píše:
Dávno podepsáno :) kdo nechcete být poznat, může si ji nosit klidně i do postele. Mi nevadí se na lidi venku usmát, pozdravit známé. Na účinnost rousek VENKU není jediná studie. Zato na škodlivost dýchání přes kus hadru dlouhodobě je studií mraky a ani jedna nehovoří pro roušky. Ale joo, odvařte si imunitu, plíce, mezižeberni svalstvo. Ja to dobrovolně neudělám.

Dnes jsem zvládla i šlapat na kole do kopce a rouškou a vařená nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
20.4.20 19:30

Podepsáno.

Základem toho, aby lidé plošně dodržovali jakákoliv nařízení, zákony, atd. je to, že musí rozumět jejich významu a musí věřit autoritě, která je nařídila. Nelze se divit, že mnozí vnímají některá nařízení naši vlády „s rozpaky“ (řečeno velmi jemně). I já k nim patřím. Negativní dopady dlouhodobého nošení roušky podle mě převyšují jeho pozitiva.

Našim čelním představitelům nevěřím…Chaotická rozhodnutí, neinformovanost veřejnosti, dohady mezi nimi, přímo lhaní…Naprosto nevhodná rétorika. (Např. Hamáček a jeho „přitáhneme vám šrouby“. Co si to do p.dele dovoluje?!?Takhle mluví osoba, které mám svěřit omezování své svobody a věřit, že dělá to nejlepší možné?) Nevzbuzuje to ve mně důvěru. A ač si to třeba roušky nezaslouží, jsou pro mě symbolem toho, že zavřeme pusy a budeme držet krok. A proto mi vadí…

• Citovat
  • Upravit
1371
20.4.20 19:35
@Kettlery píše:
Podepsáno.

Základem toho, aby lidé plošně dodržovali jakákoliv nařízení, zákony, atd. je to, že musí rozumět jejich významu a musí věřit autoritě, která je nařídila. Nelze se divit, že mnozí vnímají některá nařízení naši vlády „s rozpaky“ (řečeno velmi jemně). I já k nim patřím. Negativní dopady dlouhodobého nošení roušky podle mě převyšují jeho pozitiva.

Našim čelním představitelům nevěřím…Chaotická rozhodnutí, neinformovanost veřejnosti, dohady mezi nimi, přímo lhaní…Naprosto nevhodná rétorika. (Např. Hamáček a jeho „přitáhneme vám šrouby“. Co si to do p.dele dovoluje?!?Takhle mluví osoba, které mám svěřit omezování své svobody a věřit, že dělá to nejlepší možné?) Nevzbuzuje to ve mně důvěru. A ač si to třeba roušky nezaslouží, jsou pro mě symbolem toho, že zavřeme pusy a budeme držet krok. A proto mi vadí…

Lépe bych to sama nenapsala. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.4.20 19:36

Také se mi s ní hůře dýchá. Nicméně je to záležitost ryze odborná - s laickou peticí si epidemiologové leda vytřou pr…, protože věci lépe rozumí. Pokud budou v zájmu ochrany zdraví roušky dál povinné, budu to respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
20.4.20 19:38
@Burj Chalifa píše:
Také se mi s ní hůře dýchá. Nicméně je to záležitost ryze odborná - s laickou peticí si epidemiologové leda vytřou pr…, protože věci lépe rozumí. Pokud budou v zájmu ochrany zdraví roušky dál povinné, budu to respektovat.

Ale to není petice proti plošnému zrušení. Právě že to je petice za to, aby se roušky nosily tam, kde to má význam. Jako třeba OC, MHD, nemocnice, a pod.Ale proč venku?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
20.4.20 19:42

Napiste ty heeeerecce Nele Boudovy, ona rada podepíše.. A mozna si s Vama udela rouškový selfíčko, jsem videla ze ji to fakt jde.. :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
20.4.20 19:43
@Miryam píše:
Přesně, mluvíš mi z duše. Já minulý týden to samé. Měla Jsem po dvou týdnech volno, zrovna od osmi do desíti. Po supermarketu jako kráva se šouraly dvě babky, nikde nikdo, ale já jsem si musela blbou půlku chleba, a pár drobností koupit ve večerce. Myslím, že by ty nesmysly už měli zase zrušit. Proč se tady ujme každá kravina, to nechápu. 8)Příspěvek upraven 20.04.20 v 18:19

A v čem je problém? Proč musíš mít chleba zrovna v 9 hodin a z Lídlu???
Možná by bylo dobrý důchodce vybít, aby ti tak strašně moc neztrpčovali život, hajzli darmožroutský… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
20.4.20 19:46
@Kettlery píše:
Podepsáno.

Našim čelním představitelům nevěřím…Chaotická rozhodnutí, neinformovanost veřejnosti, dohady mezi nimi, přímo lhaní…Naprosto nevhodná rétorika. (Např. Hamáček a jeho „přitáhneme vám šrouby“. Co si to do p.dele dovoluje?!?Takhle mluví osoba, které mám svěřit omezování své svobody a věřit, že dělá to nejlepší možné?) Nevzbuzuje to ve mně důvěru. A ač si to třeba roušky nezaslouží, jsou pro mě symbolem toho, že zavřeme pusy a budeme držet krok. A proto mi vadí…

A tak co se odstehovat nekde kde maji laxnejsi pristup, nenarizene rousky, vetsi pocty nakazenych a vysoké pocty umrtnosti? Necitila byste se tam nahodou lepe a bezpečněji? :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 19:50
@Konys píše:
Napiste ty heeeerecce Nele Boudovy, ona rada podepíše.. A mozna si s Vama udela rouškový selfíčko, jsem videla ze ji to fakt jde.. :poblion: :lol:

Ale od ní bych si roušku nepůjčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 19:52

Hele a když vám ty roušky tak vadí, co chudáci doktoři, ať je nenosí ani při našich operacích. Vždyť je to hnusný mokrý hadr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
20.4.20 19:53
@Russet píše:
Ale od ní bych si roušku nepůjčila.

Jsem tak premyslela, jestli si tou samou pak prikryla i vrchni pysky.. :lol: :lol:
No, spousty hercu ted dela laciny gesta.. Chudacci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 19:54
@Konys píše:
Jsem tak premyslela, jestli si tou samou pak prikryla i vrchni pysky.. :lol: :lol:
No, spousty hercu ted dela laciny gesta.. Chudacci..

Tak po sobě jí to asi neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
20.4.20 19:55
@Russet píše:
Hele a když vám ty roušky tak vadí, co chudáci doktoři, ať je nenosí ani při našich operacích. Vždyť je to hnusný mokrý hadr :jazyk:

Ze jo, jen at si kejchne doktor na gynde bábě do sklepa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
20.4.20 19:56
@Russet píše:
Tak po sobě jí to asi neva.

No, stejne si o ni myslim, ze je to…coo si prikryla rouskou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit