Petice proti rouškám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140240
20.4.20 14:24

Rouška mě nevadí, tak že nepodepisuji ;) v autě být nemusí, a v obchodě mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
20.4.20 14:25

Nesnáším roušky. Dnes jsem s sebou sekla. Normálně chodím mimo lidi a roušku mám dole, ale dnes jsem musela k doktorovi a teplo v čekárně, stres z výsledků a už jsem byla dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
20.4.20 14:28

U nas v praci devcata stale bez rousek, same kafco chacha, drbarna, smali se mi proc ji nosim, na argument ze mam doma ohrozene osoby mi rikali, ze se stejne mame promorit. S prvnim pozitivnim testem u kolegyne je humor dost presel. Ted budeme vsechny v karantene a mit stazeny zadky, kdo jsme si nakazil rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
20.4.20 14:35
@lachtanice86 píše:
Nesnáším roušky. Dnes jsem s sebou sekla. Normálně chodím mimo lidi a roušku mám dole, ale dnes jsem musela k doktorovi a teplo v čekárně, stres z výsledků a už jsem byla dole

To je mi moc líto. Mě se udělalo nevolno asi dva dny zpátky. Měla jsem roušku na obličeji celý den v práci, k tomu stres, vedro, a bylo to. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
20.4.20 14:38

Ano, blbě se v tom dýchá, nicméně, nemůže na mě nikdo prskat a jelikož lidi nesnáším, tak si užívám i ten 2m odstup :potlesk: Za mě paráda :potlesk: :potlesk: :potlesk: Petici Vám nikdo stejně řešit nebude, takových a podobných jsou kvanta a k ničemu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36354
20.4.20 14:40
@ka2ka píše:
Asi napíšu petici proti peticím :zed:

Okamžitě podepíšu! Už jsem to tady navrhoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.4.20 14:47

Petici nepodepíšu. Ale svým způsobem souhlasím. Jsem proto nosit roušky na veřejnosti (nakupaky, obchody, čekárny, MHD…) jinak běžné na ulici mi to přijde přehnané. O víkendu jsem jezdila 2hod v parku s kočárkem, roušku jsme měla staženo, kdykoliv proti mě někdo šel, nasadila jsem si ji. 90% ostatních nikoliv, buď ji neměli vůbec a nebo se neobtezovali si ji nasadit, neboť měli důležitou práci, jako např. kouřit…takze za mě lidé to stejně nedodržují a nebo tak hala bála, pod nosem atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.4.20 14:48

Obávám se, že tohle bude muset zůstat na úsudku a zdravém rozumu jednotlivce…Jak se cokoli realativizuje nebo nějak uvolní, řada lidí si to vysvětlí po svém a zvolí ještě rozvolněnější přístup.
Já jsem taky člověk, co roušku sundává, když jsme v přírodě jenom sami, s rodinou, a na dohled nikdo..Jak se přiblíží. nasadím ji, jak mě mine, sundávám…Osobně si myslím, že ve venkovních prostorách, pokud se lidi k sobě vyloženě necpou, je riziko nákazy podstatně menší než někde uvnitř. Ale že bych někde na louce piknikovala s někým cizím, to už zas ne…
Viděla jsem ted zajímavý model z 3D tiskárny. Je to taková konstrukce, nasazuje se na uši a na nos podobně jako brýle a roušku tvoří např. čtyřvrstvý papírový kapesník, který se může libovolně měnit. Dýchá se v tom líp a je to i hygieničtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
20.4.20 15:00

S nošením roušek souhlasím, nepřipadají mi nijak omezující. A navíc v jistých situacích je sundat smíme. A nyní, kdy se uvolňují některá opatření, je nošení roušek důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
20.4.20 15:02

Podepsáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.4.20 15:02

Aha, takže já si tu roušku hodím do tašky, půjdu do obchodu, kde si ji nasadím, mezitím na ruse nachytám bacily a těma špinavýma rukama si tu roušku potom sundám a tímpádem je velká pravděpodobnost přenosu bacilu z ruky na ksicht :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.4.20 15:03

@pe-terka Souhlas, já dnes jela s dcerou na preventivku. Jsem těhotná, bliju celý den, na puse bavlněná rouška, v ruce vajíčko, lidi jak srac…ze nebylo kde zastavit, táhla jsem se sní X metrů, když jsem došla k dr nevěděla jsem jestli dřív vrhnu nebo omdlim. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
915
20.4.20 15:03

Souhlasím, roušky nosit jenom tam, kde to má smysl. ( MHD, obchody, lékař a pod. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.4.20 15:04
@ritterca píše:
Aha, takže já si tu roušku hodím do tašky, půjdu do obchodu, kde si ji nasadím, mezitím na ruse nachytám bacily a těma špinavýma rukama si tu roušku potom sundám a tímpádem je velká pravděpodobnost přenosu bacilu z ruky na ksicht :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Copak bacily. My se teď bójíme hlavně jed oho viru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.4.20 15:09
@Janli píše:
Já jsem pro nošení roušek a všude! Konečně na mě nikdo neprská svoje bacily a já se nemusím koukat na načuřený ksichty. A to dobrodružství, když hádáš jestli to je tvůj soused nebo nee… :mrgreen:

Mě poznávají lidi i v roušce :cert: asi budu muset změnit účes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+