Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Protestuji proti této petici. Rouška mi sluší. Sice je přísun vzduchu omezen, ale poskytuje mi i jistou dávku soukromí. Známé lidi poznávám spíše po hlasu. I u lékaře mi bylo nějak líp s rouškou. Méně jsem se styděla ![]()
@ka2ka píše:
Asi napíšu petici proti peticím
Tak to bude asi nejužitečnější petice století. Podepisuju.
![]()
Jinak ty petice brzy budou na všechno a proti všemu.
@ka2ka píše:
Asi napíšu petici proti peticím
to je jediná petice kterou podepíšu ![]()
@Russet píše:
Protestuji proti této petici. Rouška mi sluší. Sice je přísun vzduchu omezen, ale poskytuje mi i jistou dávku soukromí. Známé lidi poznávám spíše po hlasu. I u lékaře mi bylo nějak líp s rouškou. Méně jsem se styděla
Na gyndě?
Spíš by se mělo lidem vysvětlit, že nemusí furt do obchodů a farmářských trhů. Jsou jak smyslů zbavení.
@Russet píše:
Protestuji proti této petici. Rouška mi sluší. Sice je přísun vzduchu omezen, ale poskytuje mi i jistou dávku soukromí. Známé lidi poznávám spíše po hlasu. I u lékaře mi bylo nějak líp s rouškou. Méně jsem se styděla
Hlavně u gynekologa
@Baba píše:
Hlavně u gynekologa
No samozřejmě. Navíc jsme na jedné vlně. On ji má taky, že?
Za musím nějak vybočovat :-/
Za nadbytečné považuji povinné nošení roušky mimo uzavřené prostory, když ve vzdálenosti menší než např. 5m nikdo není.
Zrušit povinnost roušek v hromadné dopravě či veřejností užívaných budovách (nemocnice, úřady, obchody) zase považuji za chybu.
Co považuji za směšné, tak je zákaz cestování do zahraničí a jsem si skoro jistý, že do prázdnin padne. Nemá žádnou logiku zakazovat jezdit např. do Saska, které je postižené méně, než většina regionů v ČR.
@Russet píše:
Spíš by se mělo lidem vysvětlit, že nemusí furt do obchodů a farmářských trhů. Jsou jak smyslů zbavení.
To je dobrý postřeh. Opravdu jsou tací lidé, kteří dříve chodili nakupovat jednou týdně a teď z toho mají sport…
@Premek_Orac píše:
To je dobrý postřeh. Opravdu jsou tací lidé, kteří dříve chodili nakupovat jednou týdně a teď z toho mají sport…
U nás plné parkoviště u Lidlu po 10. hodině. To bylo za normálních okolností pusto a prázdno.