Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Konys píše:
A tak co se odstehovat nekde kde maji laxnejsi pristup, nenarizene rousky, vetsi pocty nakazenych a vysoké pocty umrtnosti? Necitila byste se tam nahodou lepe a bezpečněji?![]()
třeba Bělorusko
@bse.pedro píše:
A v čem je problém? Proč musíš mít chleba zrovna v 9 hodin a z Lídlu???
Možná by bylo dobrý důchodce vybít, aby ti tak strašně moc neztrpčovali život, hajzli darmožroutský…![]()
Ale prosím tě, proč ten zlý tón?
Mě primárně důchodci nevadí. Oni za to nemůžou. ![]()
@Konys píše:
A tak co se odstehovat nekde kde maji laxnejsi pristup, nenarizene rousky, vetsi pocty nakazenych a vysoké pocty umrtnosti? Necitila byste se tam nahodou lepe a bezpečněji?![]()
Třeba do Švédska?… ![]()
Ideální totalita je ta, kde se lidé nechají omezovat dobrovolně. Strach je pro tohle ideální nástroj…
P. S. Já se nechci stěhovat. Já chci, aby se mi tady žilo lépe. A proto jsme to podepsala. ![]()
@Miryam píše:
Ale prosím tě, proč ten zlý tón?Mě primárně důchodci nevadí. Oni za to nemůžou.
Ale můžou… Každej důchodce by se měl utratit hned, jak se narodí…
![]()
@bse.pedro píše:
Ale můžou… Každej důchodce by se měl utratit hned, jak se narodí…![]()
Ty mi dneska připomínáš Adlofeena.
Znáš ho? To teď frčí. ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Miryam píše:
Ty mi dneska připomínáš Adlofeena.Znáš ho? To teď frčí.
https://www.youtube.com/watch?…
Teď už jo… Ale jen díky strejdovi kůůglovic… ![]()
To jako znamená že jsem hezkej… Že mě balíš…
![]()
@bse.pedro píše:
Teď už jo… Ale jen díky strejdovi kůůglovic…
To jako znamená že jsem hezkej… Že mě balíš…![]()
![]()
![]()
Jak bych to řekla…jako jseš moc sympatický, chytrý, a milý kluk. Jistě si zasloužíš někoho lepšího.
![]()
@Miryam píše:
Jak bych to řekla…jako jseš moc sympatický, chytrý, a milý kluk. Jistě si zasloužíš někoho lepšího.![]()
Já vím… A taky roztomilej… a hezkej… a skromnej…
![]()
@Miryam píše:
Možná bys byla hodně překvapená, kolik lidí by si tu roušku vzalo tam, kde to má význam, i bez těch příkazů zákazů a nařízení.
Myslíš stejně tak, jako když si odřekli Itálii a Rakousko, jelikož bylo jasné, že riziko nákazy je tam enormní a i oficiálně se to nedoporučovalo? Škoda, že to pak sem stejně přivál saharský vítr… ![]()
@Baba píše:
A tak mi to treba nevadi az tak kvuli nejakemu omezeni, ale kvuli tomu, ze je to hovadina, ktera neni absolutne nicim podlozena, Prymula pekne keca, zadne studie na potvrzeni ucinnosti toho ceskeho zpusobu nejsou a ani se po nas jine zeme hromadne neopici.
Cele je to saskarna. Noste ustenky. Jo my vlastne nemuzeme prikazat nosit neco, co nemame. Nevadi, sala staci! To nevymyslis.
Proč to tedy již tolik desetiletí nosí doktoři? Asi ti haj. zlové nechtějí, aby je pacienti poznali, když náhodou něco zvorají! ![]()
@Baba píše: Úplně nejjednodušší je poslouchat příkazy, aniž by se člověk zamyslel nad jejich smyslem.
Ale když se někdo zamýšlí nad očkováním a aktivně hledá informace, tak je taky blbec a má důvěřovat oficiálním autoritám!
Kam vítr, tam plášť, aneb měním názory tak, jak se mi to zrovna hodí! ![]()
@Baba píše:
Jenže žádná studie na paušální nošení ústenek není, Prymula pěkně lže a to je to, co mi vadí.
Zajímavě, že ohledně očkování byl Prymula absolutní autorita a pochybovači byli blbci, i když poukazovali na to, že je prokazatelně ve střetu zájmu, ovšem u koronaviru je kecá, i když z toho těžko nějak profituje…
![]()
Nová jednotka demagogie - 1 @Baba!
@Konys píše:
Napiste ty heeeerecce Nele Boudovy, ona rada podepíše.. A mozna si s Vama udela rouškový selfíčko, jsem videla ze ji to fakt jde..![]()
@Russet píše:
Ale od ní bych si roušku nepůjčila.
@Konys píše:
Jsem tak premyslela, jestli si tou samou pak prikryla i vrchni pysky..![]()
No, spousty hercu ted dela laciny gesta.. Chudacci..
@Russet píše:
Tak po sobě jí to asi neva.
@Konys píše:
No, stejne si o ni myslim, ze je to…coo si prikryla rouskou.
Každý o tom mluví, ale aby tu někdo hodil foto, o co vlastně kráčí, to ne: https://www.super.cz/…sleduje.html
edit adminom - zmazaná fotka