Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dobrý den,
všimla jsem si, že i tady na Emiminu se hojně diskutuje proti povinnému nošení roušek. S přibývajícím teplým počasím to začíná vadit čím dále, tím více lidem. Dokonce si začíná dost lidí stěžovat na zdravotní problémy v souvislosti s dlouhodobým nošením roušek.
Jestli si myslíte, že by se roušky měly nosit pouze tam, kde je hodně lidí, jako třeba OC, MHD, a podobně, podepište prosím tuto petici, a šiřte dál. Děkuji.
https://www.petice.com/…ych_budovach?…
Já jsem pro nošení roušek a všude! Konečně na mě nikdo neprská svoje bacily a já se nemusím koukat na načuřený ksichty. A to dobrodružství, když hádáš jestli to je tvůj soused nebo nee… ![]()
@Janli píše:
Já jsem pro nošení roušek a všude! Konečně na mě nikdo neprská svoje bacily a já se nemusím koukat na načuřený ksichty. A to dobrodružství, když hádáš jestli to je tvůj soused nebo nee…
@ka2ka píše:
Asi napíšu petici proti peticím
Tu ti rád podepíšu…
![]()
Ne, díky. Já nesnáším lidi a tohle je pro mě vítaná bariéra mezi mnou a jimi. Přijde mi teď daleko méně nechutný chodit do obchodu apod.
Tak dost lidem je cítit z pusy ( špatná hygiena, zkažené zuby) a tohle roušky vyřešily. Díky nim se každý pušinec zdá mírnější než je ![]()
Přemýšlím, jestli víc nesnáším roušky nebo petice.
Asi ty roušky, ale tak snažím se vyhýbat zalidněným místům a 90 % času ji nosím kolem krku.
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Tak dost lidem je cítit z pusy ( špatná hygiena, zkažené zuby) a tohle roušky vyřešily. Díky nim se každý pušinec zdá mírnější než je
Tak to je ale silný protiargument
![]()
Jinak já klidně podepíšu, ale myslím, že ta petice nic nezmění.