Petice proti rouškám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39943
20.4.20 15:12
@tini píše:
U nas v praci devcata stale bez rousek, same kafco chacha, drbarna, smali se mi proc ji nosim, na argument ze mam doma ohrozene osoby mi rikali, ze se stejne mame promorit. S prvnim pozitivnim testem u kolegyne je humor dost presel. Ted budeme vsechny v karantene a mit stazeny zadky, kdo jsme si nakazil rodinu

Jo, přesně takové ignoranty pak může smích přejít.
Nepodepíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.4.20 15:13

Já jsem pro roušky nafurt. Hůře se v tom dýchá, ale zase na mě lidi neprskají svoje bacily, což je prostě boží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
20.4.20 15:19

Nepodepisuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
20.4.20 15:19

Podepsáno. :palec: Venku, kde jsou lidi daleko na přesnos, nevidím důvod, proč to dávat befelem! Vždyť to není zdravé a spousta chudáků, co mají potíže s dechem, tak ani nemůže ven na čerstvý vzduch. Vnitřní prostory s více lidmi, tam to beru :palec: Ale venku dál od lidí je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31439
20.4.20 15:22

@pe-terka Souhlasim s Tebou, ac bych jinak byla pro to, aby rousky v otevrenem prostoru zmizely, tak je mi jasne, kolik vysvetleni „volneho prostoru“ by hned lide vynalezli… Ja bych vubec nechala povinnost nosit rousky dle zdraveho uvazeni, ale to by to dopadlo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
20.4.20 15:33

Hele a nechcete začít nosit burku? Já jen že soukromí by v tom bylo ještě víc, rozhodně by se nestalo, že by vám soused přenechal svoje vši a ten adrenalin, jestli máte mimojdoucího pozdravit, nebo ne, to by byly grády… A plus navíc se tam i špeky schovají

Nošení roušky venku na poli a v lese je kravina. Sundáš to, pak za půl hodiny potkáš někoho a tak nasadíš, pak znova sundáš… A kdo nesundá, má ten kus hadru za chvilku mokrý… Při stoupajících teplotách to bude hnus, velebnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
20.4.20 15:37
@Modesta píše:
Hele a nechcete začít nosit burku? Já jen že soukromí by v tom bylo ještě víc, rozhodně by se nestalo, že by vám soused přenechal svoje vši a ten adrenalin, jestli máte mimojdoucího pozdravit, nebo ne, to by byly grády… A plus navíc se tam i špeky schovajíNošení roušky venku na poli a v lese je kravina. Sundáš to, pak za půl hodiny potkáš někoho a tak nasadíš, pak znova sundáš… A kdo nesundá, má ten kus hadru za chvilku mokrý… Při stoupajících teplotách to bude hnus, velebnosti…

Taky si myslím. Až bude venku 40 stupňů, tak ti největší zastánci budou nejvíc nadávat. Se vsadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
20.4.20 16:00

Podepsano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.4.20 16:12
@Modesta píše:
Nošení roušky venku na poli a v lese je kravina. Sundáš to, pak za půl hodiny potkáš někoho a tak nasadíš, pak znova sundáš… A kdo nesundá, má ten kus hadru za chvilku mokrý… Při stoupajících teplotách to bude hnus, velebnosti…

Ano, nošení roušky venku na poli a v lese je kravina… ovšem nošení roušky v ulici s vyšším provozem nebo v přecpaném městském parku už tak úplně ne. No a odliš ty dva volné prostory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
20.4.20 16:24

Budu nad tím přemýšlet. Nicméně určitě souhlasím ponechat roušky v obchodech a v jiných vnitřních prostorách (MHD, úřady atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
20.4.20 16:25
@j.a.n.i1 píše:
Ano, nošení roušky venku na poli a v lese je kravina… ovšem nošení roušky v ulici s vyšším provozem nebo v přecpaném městském parku už tak úplně ne. No a odliš ty dva volné prostory :think:
Na to musíš použít selský rozum. Jenže prostě někdo ho nemá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.4.20 16:28
@kačka39 píše:
Na to musíš použít selský rozum. Jenže prostě někdo ho nemá.

I kdyby měl, tak to nemůžeš dát do nějakého nařízení, musíš to vždy specifikovat, což je přesně to, proč to platí „všude“. Leda bys tam tam dala, že je povinná v oblasti měst a obcí, to už nějak specifikované je, ale i tak ti tam zůstane spousta míst, kde je zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
20.4.20 16:30
@j.a.n.i1 píše:
Ano, nošení roušky venku na poli a v lese je kravina… ovšem nošení roušky v ulici s vyšším provozem nebo v přecpaném městském parku už tak úplně ne. No a odliš ty dva volné prostory :think:

Jako jo, souhlasím s tím. Jenže když budeš dávat zákazy takové, aby podchytily každý aspekt života (o což se v roužkovém problému vláda usilovně snaží včetně těch obrovských trestů za porušení)… Tak pak budeš mít policejní stát plný blbců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.4.20 16:37
@Modesta píše:
Hele a nechcete začít nosit burku? Já jen že soukromí by v tom bylo ještě víc, rozhodně by se nestalo, že by vám soused přenechal svoje vši a ten adrenalin, jestli máte mimojdoucího pozdravit, nebo ne, to by byly grády… A plus navíc se tam i špeky schovajíNošení roušky venku na poli a v lese je kravina. Sundáš to, pak za půl hodiny potkáš někoho a tak nasadíš, pak znova sundáš… A kdo nesundá, má ten kus hadru za chvilku mokrý… Při stoupajících teplotách to bude hnus, velebnosti…

Rouška je jako když si před ksichtem držíš kapesních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
20.4.20 16:39

@Modesta No a když to necháš na rozhodnutí každého, tak to zas většina nebude dodržovat ani tam, kde to má smysl. Vem si třeba tu Asii, tam je to normální a nosí ji každý nachlazený a i ti ji v rušných oblastech nosit budou, kdežto tady se každý snaží vymyslet jak pokud možno všechno obejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí