Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
Ne, povinně je fakt všude všichni nenosí. To je naše specialita. Která nedává smysl.
Asi tak. Ale nechápu, proč se některé dámy tak čílí. Jestli někdo chce, může nosit hadr na puse třeba celý život, pokud to teda zase někdo nepřehodnotí, a nezakáže. ![]()
@Russet píše:
U nás plné parkoviště u Lidlu po 10. hodině. To bylo za normálních okolností pusto a prázdno.
A víš proč? Protože normálně se ti lidi rozptýlili a chodili od rána. Teď je tam do 10 prázdno, pár důchodců a v 10 se to tam nahrne. To je i u nás. A o víkendu je to úplná blbost, jsem se zapomněla a šla tam v neděli v 9, Lidl úplně prázdný, ale mě tam nepustili. ![]()
@bigl píše:
A víš proč? Protože normálně se ti lidi rozptýlili a chodili od rána. Teď je tam do 10 prázdno, pár důchodců a v 10 se to tam nahrne. To je i u nás. A o víkendu je to úplná blbost, jsem se zapomněla a šla tam v neděli v 9, Lidl úplně prázdný, ale mě tam nepustili.
Přesně, mluvíš mi z duše. Já minulý týden to samé.
Příspěvek upraven 09.06.20 v 13:08
Já tu roušku taky nosím jen tak, jak je třeba. V lese a na poli jen když někoho potkám, když jdu večer okolo 22hod. se psem tak taky nasazuju jen když někoho potkám. Většinou nikoho ale nepotkávám. A teď jsem přešla celou obec s rouškou nasazenou, ale nikoho jsem nepotkala. Ale přes den ji nosím i na prázdný ulici a sundávám až na poli. Jenže já taky bydlím v zapadákově a do velkých měst nejezdím, naštěstí tam nemusím.
@Baba ale ono to neni všude, a nikdo nemusí mít oslintaný hadr. Pokud někdo má uslintaný hadr, má si ho vyměnit
Třeba mít v kabelce dvě náhradní…
Tak to nenos, ale to je lepší nadávat tady a venku hrdina nebudeš ![]()
@Miryam taky když jstre hrdinky, tak to nenoste, ale nadávat tady je jednodušší, jsem zvědavá, jeslti ji máte
A nebo jeslti pronesete, že šaškují i ty ministři, co pak k nám mluví.. má ji každý i oni
Příspěvek upraven 20.04.20 v 18:28
@Janasas píše:Úplně nejjednodušší je poslouchat příkazy, aniž by se člověk zamyslel nad jejich smyslem.
@Miryam taky když jstre hrdinky, tak to nenoste, ale nadávat tady je jednodušší, jsem zvědavá, jeslti ji máte
A nebo jeslti pronesete, že šaškují i ty ministři, co pak nám mluví.. má ji každý i oni
@Baba a teda vy nenosíte venku vůbec..
Hromada lidí, hromada názorů, ale nikdo neni extert.. Každý načteno, každý chytrý, každý covid zná, takže zamýšlet se můžete jak chcete..Názor mít taky můžete mít jaký chcete, ale nejste expert.. epidemiolog
@Janasas píše:
@Baba a teda vy nenosíte venku vůbec..
Hromada lidí, hromada názorů, ale nikdo neni extert.. Každý načteno, každý chytrý, každý covid zná, takže zamýšlet se můžete jak chcete..Názor mít taky můžete mít jaký chcete, ale nejste expert.. epidemiolog
Jenže žádná studie na paušální nošení ústenek není, Prymula pěkně lže a to je to, co mi vadí.
@Bábrdl píše:
Já tím popisovala efekt roušky.
Osobně jsem šťastná, že na mě nikdo neprská![]()
No to není tak docela pravda. Kapesník máš před nosem pár vteřin. Roušku i pár hodin. Efekt je podle mě úplně jiný.
@Janasas píše:
A nebo jeslti pronesete, že šaškují i ty ministři, co pak k nám mluví.. má ji každý i oniPříspěvek upraven 20.04.20 v 18:28
Tak když to nařídili, teď musí tu hru hrát až do konce, ne?
![]()
Dávno podepsáno
kdo nechcete být poznat, může si ji nosit klidně i do postele. Mi nevadí se na lidi venku usmát, pozdravit známé. Na účinnost rousek VENKU není jediná studie. Zato na škodlivost dýchání přes kus hadru dlouhodobě je studií mraky a ani jedna nehovoří pro roušky. Ale joo, odvařte si imunitu, plíce, mezižeberni svalstvo. Ja to dobrovolně neudělám.
@Modesta píše:
No to není tak docela pravda. Kapesník máš před nosem pár vteřin. Roušku i pár hodin. Efekt je podle mě úplně jiný.
Je to prostě mechanická zábrana. ![]()
Cítím provinilou slast. Musím, ač nerada, přiznat, že mně se ta opatření vlastně líbí.
![]()
Všechno, co dřív „nešlo“, najednou jde - konečně nám fungují vzdálené přístupy, doktoři a úředníci konečně objednávají na čas, nikdo na mě nechrchlá, všichni ti „to můžeš chytit kdekoliv“ konečně sedí doma na zadeli, místo aby na všechny flusali své viry. ![]()
Vím, že to nejde na vždy. Ale já si to docela užívám. ![]()
Podepisu jedine petici, ktera zakaze zbytecne petice.
A tahle patri mezi zbytecne.