PETITE&MARS Kočárek Street

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
2.3.19 21:09

@Luciik1 Tak me rukojet nejak nevadi, stejne jsem mala. :) Pokud ho vazne chces, najdi si na fb skupinu PetiteMars manie cz. Tam se resi jen tahle zn. Sama v ni jsem a kocar tam koupila. Predpokladam, ze ho tam i prodam.
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.3.19 21:13

Super, díky zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.19 22:20

Luciik můžu se zeptat, který jste vybrala??? Já také váhám mezi Valcem a Petite a zatím teda vyhrává Valco. Líbí se mi model Trend, klas.Snap nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.4.19 23:16

Nakonec mám streeta. U mě byla hlavně rozhodující polohovací rukojeť, jelikož jsem malá a bolí mě pak ruce, když mám rukojet u hrudníku :D Je fakt, žeTrend ji má a líbil se mi asi nejvíc, ale cenově už výjde dost dráž no. Tak vyhrál street a zatím super :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 13:45

Tak já podlehla a zítra by mi měl dojít Valco Trend. Snad nebudu zklamaná.
Potkala jsem kamarádku a ta má Street a asi špatný kus. To se občas stává, může se to stát i mě.
Tak děkuji za odpověď a ať dobře slouží. Snad nebudu litovat investice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.4.19 22:28

Já myslím, že nebudete. Kdyby se mi chtělo investovat jdu do něj taky :D A můžu vědět, co měla kamarádka se streetem? Jako pravda je, že každý může chytit špatný kus. Ted jen doufat, že k nim nebude člověk patřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.19 18:00

Má s ním pech. Naklání se na stranu, upadavaji madlo a teď se ji křiví kolečka, už ho měla 2× na reklamaci a teď se jí celý vykle a vypadá, že se rozpadne úplně. Někde soudruzi udělali chybu :D
Ale měly ho další 2 kamarádky a úplně bez problémů… byly z něj nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.5.19 11:12

Ahoj, prosím o přidání recenzí na kočárek Street sem do recenzí , moc to pomůže ostatním :kytka:

@Luciik1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.5.19 14:48

Recenze přidaná ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...