Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Luciik1 Tak me rukojet nejak nevadi, stejne jsem mala.
Pokud ho vazne chces, najdi si na fb skupinu PetiteMars manie cz. Tam se resi jen tahle zn. Sama v ni jsem a kocar tam koupila. Predpokladam, ze ho tam i prodam.
![]()
Luciik můžu se zeptat, který jste vybrala??? Já také váhám mezi Valcem a Petite a zatím teda vyhrává Valco. Líbí se mi model Trend, klas.Snap nee.
Nakonec mám streeta. U mě byla hlavně rozhodující polohovací rukojeť, jelikož jsem malá a bolí mě pak ruce, když mám rukojet u hrudníku
Je fakt, žeTrend ji má a líbil se mi asi nejvíc, ale cenově už výjde dost dráž no. Tak vyhrál street a zatím super
![]()
Tak já podlehla a zítra by mi měl dojít Valco Trend. Snad nebudu zklamaná.
Potkala jsem kamarádku a ta má Street a asi špatný kus. To se občas stává, může se to stát i mě.
Tak děkuji za odpověď a ať dobře slouží. Snad nebudu litovat investice
Já myslím, že nebudete. Kdyby se mi chtělo investovat jdu do něj taky
A můžu vědět, co měla kamarádka se streetem? Jako pravda je, že každý může chytit špatný kus. Ted jen doufat, že k nim nebude člověk patřit ![]()
Má s ním pech. Naklání se na stranu, upadavaji madlo a teď se ji křiví kolečka, už ho měla 2× na reklamaci a teď se jí celý vykle a vypadá, že se rozpadne úplně. Někde soudruzi udělali chybu ![]()
Ale měly ho další 2 kamarádky a úplně bez problémů… byly z něj nadšené.
Ahoj, prosím o přidání recenzí na kočárek Street sem do recenzí , moc to pomůže ostatním ![]()