Petra, Tamara, Dorota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17261
11.10.16 19:37

Dodatečná gratulace k holčičce i jménu:-) Tami, Tamča, Tamík, proč ne, i když já bych z uvedených volila spíš Petru, taky jich moc neznám. Mně Tamara až tak „rusky“ nezní, přijde mi to takové mezinárodní, používá se i v jiných zemích, v angl. mluv. zkráceně Tammy např. To jsou i víc rusky znějící jména a dávají se - Nina, Nataša, Naděžda, Ivana, Světlana… a nepřijdou mi kvůli tomu ošklivý. Akorát u nás v rodině by asi neprošlo ani jedno… :) Někomu může znít Tamara trochu jakoby tvrdě, Petra je taková neutrálnější no, Doru bych nedala, ta byla i v Popelce, ta zlá sestra, no a Dorotu už vůbec ne, ale třeba Darinu… no nic, tady už je dávno rozhodnuto:-), to jen tak, kdyby si někdo zas nemohl vybrat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 09:59

Jednoznačně **Dorota Kubíková**

@ivulik84 píše:
Nevime si vybrat

Znamená to „boží dar“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 09:59

Místo Tamary spíš Taru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.10.16 15:06

Z tohoto výběru bych volila asi taky Tamatu, Petra se mi všeobecně nelíbí a Dorotu mám spojenou s hanlivým.. „ty seš ale Dorota“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17261
17.10.16 22:43
@Franzeska píše:
Z tohoto výběru bych volila asi taky Tamatu, Petra se mi všeobecně nelíbí a Dorotu mám spojenou s hanlivým.. „ty seš ale Dorota“

Ten překlep „Tamata“ mi připomněl náhodou ještě jiné, trochu teda exotičtější jméno, taky spíš cizí ale pokud je míň obvyklý příjmení než Nováková, Veselá aj.- Tabit(h)a!
Setkala jsem se s tím teda spíš v knížkách než v reálném životě, ale proč ne, nebo i ta Tara co tu někdo psal není špatná a nezní to ani tvrdě ani rusky, spíš irsky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16969
18.10.16 14:09

Moc se mi líbí Tamara - jaké jste nakonec dali? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
18.10.16 22:55

Chs. jasmin - myslím, že se nakonec narodila Tamara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze