Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím, už dlouho sháním leginy, které by opravdu vydržely (neměly po 3 nošením vytahaný zadek a kolena). Nejradši bych z takového toho funkčního materiálu, ale bez různých kravinek, které by je odsuzovaly do kategorie “na sport” (různé švy, loga, barevné vsadky, kapsičky, zipy apod.). Potřebuji je na běžné civilní nošení. A taky aby nestály majlant. Bohužel sehnat něco takového se mi zda jako nadlidský výkon. Moc díky za vaše tipy
@milujubalet1903 podivej se na leginy lelosi.. maji i obyc cerne a ten material je super ![]()
Mám perfektní stahovací legíny, které krásně formují nohy, zadek a v pase mají asi 5 cm gumu. Koupila jsem je na fashionbardot.cz. Mám je už asi rok a jsou pořád jak nové.
Tezenis. Stoji asi petikilo a ja je mam uz ctyri roky, stale pevne, nepruhledne, s nizsim pasem. Ted je maji dokonce i v akci.
Rozhodne Calzedonie, kupuju je tam už x let, jsou fakt pevný a krásně drží tvar
Fabletics nebo Victoria’s Secret. Ani jedno není žádná láce, cca 1000 Kč za kus, ale opravdu se vyplatí, lepší legíny jsem neměla ![]()
Každopádně koukej na složení. Jakmile je to bavlna s elastenem, je to obyčejný úplet, který se vytahá a ztrácí barvu. Funkční úplet je většinou z umělých vláken s elastenem, nylon nebo polyamid.
@janikema90 je děkuji i ta cena supr. Jen se chci zeptat zda sednou i na pidi postavu 159 cm, vel 32-34?
@scentini jsou opravdu super, jak na cvičení tak na běžný nošení. Příjemný material, který nikde netlačí, nesjizdi ani nejsou prusvitne. Ja mam zatím dvoje a chci dalsi ![]()
@milujubalet1903 píše:
@janikema90 je děkuji i ta cena supr. Jen se chci zeptat zda sednou i na pidi postavu 159 cm, vel 32-34?
Tam je myslim u nich cislovani S, M, atd… Vemte si eSka, urcite vam padnou. A jsou fakt skvely. Hned je taky objednam, kdyz je maji ve sleve 😀
Holky, měla jste některá Lelosi v těhotenství? Hodně o nich uvažuju, ale přemýšlím, jak moc jsou pružné.. ![]()